» »

Obnova bajte

Obnova bajte

1
2
»

fertighaus ::

Koliko običajno zdržijo stari betonski strešniki, ki so jih polagali 30+let nazaj?

Hiše si še nismo ogledali, ampak samo vprašam, če ima kdo izkušnje glede take kritine..

starfotr ::

40 do 50 let.

tony1 ::

Fotrova ocena drži. Sosed jih ima na montažni bajti iz leta 1989 (takrat so jim napačno - tako kot celi montažni bajti - sosedje skeptično napovedovali le kratko prihodnost), zamenjal ni še niti enega, ker ni potrebe.

Likalnik ::

fertighaus je izjavil:

Koliko običajno zdržijo stari betonski strešniki, ki so jih polagali 30+let nazaj?

Hiše si še nismo ogledali, ampak samo vprašam, če ima kdo izkušnje glede take kritine..

Drzijo brez tezav 40-50 let…lahko tudi kaj vec….ampak ne bi pa na tako streho nic vec montiral…kot je na primer SE…potem jo je boljse predcasno zamenjati (kritino)

Pri nas doma so imeli 40 let staro kritino...pa bi drzala se nadaljnih 10 let...menjali so jo zaradi montaze SE...pa jim je zal...nova Bramac kritina ze sedaj poka...prisli so ze stirikrat cegle menjati....kao izgovor, da so cegli prisli prehitro iz tovarne in se niso imeli casa posusiti...in da naj bi bilo sicer s casom boljse...ko bodo pac dolocen cas odlezali na strehi.
Se zdej slisem fotra, ki pravi, da mu je zal, da je sel menjat kritino...da bi tudi 40 let stara kritina prezivela SE

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Likalnik ()

permit ::

Ali je kdo v zadnjem času delal (manjšo) kuhinjo po meri? Koliko časa približno se čaka, da ti jo naredijo? Ali res ne gre hitreje kot 3 mesece, kot mi je povedal najhitrejši ponudnik doslej?

Invictus ::

3 mesece je se malo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

pivo ::

Invictus je izjavil:

3 mesece je se malo...

agreed
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne

eventyrer ::

Robocop1 je izjavil:

Sem v najemu in si prostore delim z lastnikom, ki mu je skrb za red in čistočo španska vas. Bajta je potrebna korenite prenove (menjava talnih ploščic, parketa, novo pohištvo itd), ampak tu ne morem nič. Lastnik je dolgo časa govoril "bomo to, bomo tisto", nikoli pa se ni nič spremenilo. Zdaj sem se njegovih pravljic naveličal in iz obstoječega probam narediti čim več. Po domače: Iz dreka moram narediti žajfo. Ker me čaka kar nekaj izzivov, sem odprl temo.

Prvi izziv je že tu: Odtok tuš kabine je tako zamašen, da vodo požira še pol ure po tuširanju. Problem je, ker je v odprtini odtoka ogromno las in dlak, morda še kakšna druga stvar, ki meni ni vidna. S čim / kako bi odtok temeljito očistil?

ne vlagaj v hišo ki ni tvoja. Pika.

PrimoZ_ ::

fertighaus je izjavil:

Jaz sem zamenjal streho ki je bila stara skoraj 50 let, ni bilo zamakanja in po besedah krovca je bila v splošnem v dobri kondiciji. Naj bi betonski cegli s časom ratali porozni in da je vedno več vlage na spodnji strani ko je več dežja, kar potem slabo vpliva na letve.

*Menjal sem cegle, ker sem uredil podstrešje in izolacijo. Pa če že razkopavam, da pač naredim kompletno.

tony1 je izjavil:

Fotrova ocena drži. Sosed jih ima na montažni bajti iz leta 1989 (takrat so jim napačno - tako kot celi montažni bajti - sosedje skeptično napovedovali le kratko prihodnost), zamenjal ni še niti enega, ker ni potrebe.

Starši majo betonske cigle na strehi od začetka 90ih. Še vedno celi in brez menjave, torej zaenkrat ~30 let.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PrimoZ_ ()
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako odmašiti cev v kopalnici (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14334034 (1423) zee
»

Cevosan za čiščenje odtočne cevi v kuhinjskem lijaku? (strani: 1 2 )

698490 (6315) hruske<>

Voda obogatena s kisikom (strani: 1 2 )

5010926 (9263) zee
»

Smrdi perilo in pralni stroj?

4926115 (24351) gruntfürmich
»

Kje dobiti kalcijev bikarbonat?