» »

Alternativa Instagramu

Alternativa Instagramu

Jerry000 ::

Kot smo mogoče že opazili (eni prej, eni kasneje) gre IG lepo navzdol. Sedaj sploh ne vidim več vsebine tistih, ki jih followam ampak nek random folk. Super za raziskovanje, če bi bilo to opcijsko oziroma "on demand". Ker pa nekateri radi fotkamo in objavimo fotko (ne, ne gre se tu za duck face, bathroom selfie, itd) me zanima, kaj sploh je alternativa? IG je v prvoti photo sharing app ki je pod pritiskom TikToka začel še z video vsebino in randomiziranje vsebin...kar je v svojem kontekstu slabo za dolgoletne uporabnike. Jaz (to sem samo jaz) bi rad gledal vsebino ki sem followal, ne nekaj kar IG misli da mi bo všeč...me ne briga to = neuporaben app. Zasledil sem app Vero. Na prvi pogled deluje zelo dobro, community narašča je pa (po mojem občutku) to bolj razvito v USA kot pri nas. Zato me zanima, ali sploh kdo od vas uporablja Vero?

https://vero.co/

DISCLAIMER: Ker smo na slo-tech forumu in ker vsi vemo da tu preživljajo čas težke osebe naj povem in predvsem prosim, tisti ki ne uporabljate IG, social appov ali karkoli temu podobnega, prosim obvoz ker se mi ne da vas brat kako je vse to šrot. Ja, je šrot, prav, ampak js bom še naprej uporabljal social appe. Hvala za razumevanje

Voss ::

Vero was supposed to be the new Instagram. Then people started digging into the founder's past

https://www.sfgate.com/tech/article/ver...

cias ::

Instagram je postal res neuporaben. Ne vem kaj je fora Zukerberga da vse dela totalno uporabno, jaz sedaj že v browserju iščem poste teh ki jim sledim ker v appu ničesar več ne najdem.

Za Facebook uporavljam Frost iz F-droid trgovine, za Insta pa že nekaj časa sploh ne odpiram, ampak sem ravno včeraj izvedel da pride nazaj en ki me zanima in rabim alternativo.

Gledam aeroinsta.

lolipop2 ::

glass.photo

Nekajdni nazaj so dali ven še Android in Web....

Downside: Je plačljiv, 5€ na mesec ampak če ti to ne predstavlja težave, je Glass top

Se pa strinjam, Instagram je ratal obupen. Še malo bolj naj naredijo posiljenega, pa grem dol.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lolipop2 ()

Badwolff ::

Aeroinsta reši vse tvoje težave

sass628 ::

Veliko jih je šlo iz IG na twitter, nekaj nazaj na Tumblr.
Mogoče kakšna Fb skupina še?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Huawei pripravlja telefon z lastnim operacijskim sistemom (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6220379 (15464) GRT
»

Facebook nedostopen

Oddelek: Omrežja in internet
322429 (1536) Tilen
»

Instagram

Oddelek: Pomoč in nasveti
122251 (1442) s1ck
»

Nokia gre na Android?