Forum » Pomoč in nasveti » Dostopna tocka
Dostopna tocka
alfi ::
Pozdravljeni,
Stvar je sledeča. Živimo v zgornjem nadstropju v katerega je potegnjen kabel iz modema v spodnjem nadstropju. Imam Fritz repeater 1200 izpred nekaj let. Nikakor ga ne morem spremeniti v dostopno točko, kar naj bi bilo mogoce. Mi lahko mogoče priporočate kakšen dober acces point z katerim nebi imel preveč dela?
Stvar je sledeča. Živimo v zgornjem nadstropju v katerega je potegnjen kabel iz modema v spodnjem nadstropju. Imam Fritz repeater 1200 izpred nekaj let. Nikakor ga ne morem spremeniti v dostopno točko, kar naj bi bilo mogoce. Mi lahko mogoče priporočate kakšen dober acces point z katerim nebi imel preveč dela?
Zimonem ::
Tp Link EAP linija. Ni enterprise imajo pa pokrito od poceni do tanovih. Pa kar nekako vlečejo.
Bizkit45 ::
z vsem boš mel lih tolk dela k s tem :)
maš dober repeater, naj ti ga nekdo skonfigurira, če že tebe tolk heca..
maš dober repeater, naj ti ga nekdo skonfigurira, če že tebe tolk heca..
Bizkit45 ::
a to je tista debata o odkrivanju tople vode Zimonem :)
pač kabel v ta REPEATER (btw , fritz repeater 1200 ima eth port), pol pa na WiFi zavihku od Fritza nastaviš vse (tudi spremeniš SSID, če ne želiš istega, kar je edina razlika med REPEATERJEM in AP in potem segmentacija).
pač kabel v ta REPEATER (btw , fritz repeater 1200 ima eth port), pol pa na WiFi zavihku od Fritza nastaviš vse (tudi spremeniš SSID, če ne želiš istega, kar je edina razlika med REPEATERJEM in AP in potem segmentacija).
alfi ::
No pol se bom pa še malo probal zajebavat. Sicer mi vsi zatrjujejo da je to kr dobra zadeva ampak vseeno me nervira.?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WI-FI Grid doma za nek normalen denar?Oddelek: Omrežja in internet | 1191 (824) | floyd1 |
» | Povečati wi-fi signal v sobiOddelek: Omrežja in internet | 921 (693) | krop |
» | Boljši router ali mesh wifiOddelek: Pomoč in nasveti | 5325 (4508) | m0LN4r |
» | Bridge modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3857 (2887) | imagodei |
» | ROUTER ZA visoko brezžično hitrostOddelek: Omrežja in internet | 4054 (3562) | styled |