Forum » Šport » Premični košarkarski koš
Premični košarkarski koš
dvojka ::
Iščem dober premični košarkarski koš, ki se ne bo preveč tresel/majal, ko žoga zadane obroč/tablo. Seveda bi bilo najbolje fiksnega ampak ne grem sedaj asfalta rezat. Našel sem dva Spalding platinum in Spalding beast . Ali obstaja še kaj podobnega/boljšega, za manjši/podoben denar? Ali ima kdo izkušnje z omenjenima? Košarke sem preigral veliko (tudi dolgo časa treniral) in bi me slab koš zelo motil.
dvojka ::
Mene pa zanima kako se obnesejo Tarmak iz Dechatlona, recimo B700 za 330 EUR ali B100 za 160?
Sicer nisem nikjer probal ampak to se verjetno vse trese :)
bart851 ::
Mene pa zanima kako se obnesejo Tarmak iz Dechatlona, recimo B700 za 330 EUR ali B100 za 160?
Sicer nisem nikjer probal ampak to se verjetno vse trese :)
Nabavili letos aprila (Tarmak B700 pro za 330 EUR) in je za ta denar super. V podstavek smo nalili vodo in še dodatno obtežili z dvema žakloma mivke (jeseni ga bomo napolnili samo z mivko). Tresenje (zibanje) je minimalno ne vpliva na igro. Smo imeli možnost probat dražje variante od Spaldinga do 1000€ in je isto prisotno tresenje. Ker so po samem dizajnu vsi narejeno podobno če primerjaš slike (nastavljiva višina ) se po mojem tresenja ne da rešiti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kajak / kanuOddelek: Šport | 5388 (1880) | Machete |
» | Apple sklenil najuspešnejši prvi kvartal (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 20534 (17197) | zmaugy |
» | Motorola je LenovovaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9706 (6548) | PrimozR |
» | Nakup zvočnikov Logitech z906Oddelek: Zvok in slika | 7184 (6132) | Skyman |
» | apn6Oddelek: Loža | 8976 (7913) | GamingFish |