Forum » Loža » Pošiljanje kolesa preko Pošte?
Pošiljanje kolesa preko Pošte?

45cal ::
Na oglasniku oglašujem cenejše kolo in me zanima kako se lahko kolo, poleg osebnega prevzema, proda oz. pošlje preko Pošte. Je to velik strošek? Se ga lahko "kar tako" odda na pošti ali se ga mora dati v npr. kakšno škatlo in oviti z industrijsko folijo?
Hvala za odgovor.
Hvala za odgovor.

FoxKnox ::
Osnova za obračun poštnega pošiljanja so grami.Torej več embalaže, več gramov, več poštnine.Poglej njihov cenik in pogoje pošiljanja. Je pa fajn, če je vsaj s folijo zaščiten.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FoxKnox ()

RokX ::
Tašča poslala sobno kolo po pošti. Niti ni bilo tako drago za tiste čase. Sem bil kar presenečen.
Kdor kuha ta nekaj zakuha

V-i-p ::
OP, zmeni se s kupcem kje ga bo prevzel, pojdi na avtobusno postajo povej kaj je na stvari šoferju, ma itak postavko za prtljago in ti bo dal račun pa ga kupec v LJ prevzame, seveda ti prej nakaže denar pa je :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

starfotr ::
Avtobus bo najbolje.
150 cm na stranico je omejitev paketa pri PS.
Morda vprašanj Intereuropo. Itak so sedaj hčerinska firma od PS.
https://www.intereuropa.si/si/storitve/...
150 cm na stranico je omejitev paketa pri PS.
Morda vprašanj Intereuropo. Itak so sedaj hčerinska firma od PS.
https://www.intereuropa.si/si/storitve/...

Zimonem ::
Meni je poštarski tovornjak mirno pripeljal lepljence v izmeri 220x80. Mislim pa da je bil posrednik ravno Intereuropa. Je bila pa poštnina zastonj, oz ranga 5e.

sbawe64 ::
GLS, katera druga dostavna služba s kombijem ali tovornjakom brez prikolice (npr. SŽ ekspres) ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

VladoCetnik ::
SŽ Express na toplarniški, lahko naročiš tudi odvoz. Je pa res, da v njihovem skladišču niso lih najbolj nežni tako, da zna priti do kakšne poškodbe

GupeM ::
Lahko pa povprašaš okoliške prebivalce/znance, če gre kdo kaj v tisto smer, pa ti ga on odpelje. Skoraj vedno se najde kdo. Če ni ravno Kobarid - Mačkovci ali kaj podobnega.

BladE_ ::
Meni je GLS dostavil kosilnico ~45kg, ~4EUR... Prodajalcu sem poslal prevoznico(sem imel to možnost preko firme), je natisnil in naročil GLS 
Mi je bilo malo nerodno, ko je pripeljal ampak je rekel, da to je to malenkost... Vozijo vse mogoče, tudi veliko težje stvari.

Mi je bilo malo nerodno, ko je pripeljal ampak je rekel, da to je to malenkost... Vozijo vse mogoče, tudi veliko težje stvari.
Akcija - Reakcija

VladoCetnik ::
GLS ne vozi vse sorte, omejitev na skatlo je max 40kg, ne sme biti paletirana roba, raznoraznih cevi, profilov, kompresorjev, pralnih strojev tudi ne bodo vozili. Za take posiljke je bolj primeren SZ Express.

Kvinta ::
Idi v eno privat kolesarsko trgovino pa ti bojo tam šenkali eno škatlo s katero pridejo njihova kolesa do trgovine te škatle oni stran mečejo polj v to škatlo zapakiraš svoj bicikl ,belanco boš vrjetno moral obrnit ali vzet dol pol pa pošleš brez problema kolko je cena ne vem ... je moj svak kupo scooter pa so mu ga po pošti poslali tak da vse gre.
A.C.A.B
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posta slovenije - gužva (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 69006 (31856) | BuDi79 |
» | Pošta Slovenije je absolutno predraga (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 134533 (52560) | destroyer2k |
» | Pošiljanje paketov v EU ?Oddelek: Loža | 11430 (2983) | joker16_7 |
» | Pošiljanje večjega paketa v tujinoOddelek: Loža | 10321 (8806) | kixs |
» | Dostava prenosnika po pošti?Oddelek: Kaj kupiti | 4468 (3414) | Loaded |