» »

NBA sezona 2022-2023

NBA sezona 2022-2023

Temo vidijo: vsi
««
5 / 29
»»

Kurzweil ::

Ja, spet slabo... objektivno je treba povedat, da je bil Luka zelo slab, za njegove standarde seveda... lep čas je DAL v igri držal dober met za 3 točke (v prvi četrtini 7 trojk ob odličnem procentu)... nekako je bilo vse tekoče, precej pa je igro zaustavil prav Luka, ki je do polčasa dosegel samo 7 točk. Moram priznat, da me rahlo nervira dejstvo, da Luka dosega največ točk v 1. četrtini (dobrih 13 točk), kar se celotne lige NBA tiče, medtem ko bolj kot gremo proti koncu tekme, manj je teh točk z njegove strani... nekaj o čemer smo že mnogokrat govorili.

Neke prave igre DAL niti ni bilo... še najbolj jim zamerim slabo obrambo, predvsem na Kuzmi, ki je danes/včeraj deloval kot nek superstar, kar seveda ni...

Tudi sam se sprašujem, zakaj nekateri ne dobijo več priložnosti oz. sploh priložnost za igro... včeraj je drobtinice sicer dobil Ntilikina, ki je sicer v obrambi nekaj naredil, v napadu pa je dobil eno konkretno blokado in si dejansko ni upal več pogledat na koš.

Zadnji dve tekmi bi dobro oceno dal samo Spencerju Dinwiddieju, včeraj je bil dober še THJ, sicer pa slabo.

Slabi so bili tudi prosti meti, ki so bili 61% (13/21), tu je prednjačil Luka z zelo slabim procentom 3/9 (33,3%!), torej že neka prvošolska matematika pove, da je poleg Luke zgrešil prosti met samo še McGee. Sem po prvih tekmah mislil, da je naredil Luka letos korak naprej na tem segmentu, pa zgleda ni čisto tako...

Malce jezi dejstvo, da ko Luki ne gre, bi pač lahko več podajal, sploh ko ti soigralci res odlično zadevajo za 3 točke... tudi pretok same žoge z Luko v igri je preslab.. po eni strani zna odlično razigravati, po drugi strani pa si mogoče kakšen napad preveč vzame povsem zase.

Sem pa ravno včeraj pisal, kako slabo igra ATL, ki pa je v tej noči premagala PHI... podobno tudi MIA, ki je premagal, sicer slab CHA.

Sedaj je dan prosto, potem pa 5 domačih tekem... sicer pa razen HOU, težek razpored Dallasa:

POR
LAC
HOU
DEN
DEN
@BOS
@TOR
@MIL
GSW

Upajmo, da se držijo ključa, da igrajo proti boljšim ekipam bolje... in da so na teh tekmah malce varčevali z močmi.

Zanimivo mi je, kako so pred sezono opevali Hardyja, da je nek hidden gem in da se samo čudijo, kako ga nobena druga ekipa ni vzela... potem pa tudi včeraj, samo 11s igre za njega. Upajmo, da se vrne za vse te tekme tudi več kot pripravljen Wood, ki je seveda manjkal na teh dveh tekmah, ki so za pozabo.

judoka ::

tu je prednjačil Luka z zelo slabim procentom 3/9 (33,3%!)

Najbolj anoying od vsega + jamranje sodnikom.

judoka je izjavil:

tu je prednjačil Luka z zelo slabim procentom 3/9 (33,3%!)

Najbolj anoying od vsega + jamranje sodnikom.

To smo se že navadili... razumem pa tudi koga, ki se ne more... smo pa o tem že na dolgo in široko in se mi ne da...

Jaja, sej naceloma me ne moti, ampak ce je igra taka kot je bila danes...pride tolk bolj do izraza.

Ob 2:30 tekma POR-DAL... upajmo, da se spet pokaže to, da DAL igra bolje proti boljšim ekipam. POR ima score 9-3, kar jih uvršča na 2. mesto zahoda. Luka malce tarne nad utrujenostjo, bi po dveh slabih tekmah več kot pasala ena dobre tekma z njegove strani.

Samael ::

Dobro se je to razpletlo kakor je že kazalo.
Lahko noč :)
Samael != Samuel

Tale tekma med LAC in DAL pa je bila zanimiva, kot je večina le-teh v zadnjih letih. Tam pri 24-25 točkah prednosti DAL sem si mislil, mogoče pa lahko sedaj ugasnem TV in grem spat... potem pa spet zapravljena velika prednost DAL. V prvem polčasu, še posebej v 1. četrtini je DAL igral res dobro obrambo, tako je LAC bi rekel, da pol točk dosegel res iz "nemogočih" položajev... potem pa so se očitno pri DAL malce preveč sprostili in comeback LAC. Dobro so v obrambi igrali nad Georgom, kar je tudi velik razlog, da je imel slednji kar 10 izgubljenih žog (največ v njegovi karieri). Luka je odlično izvajal proste mete (11/11)...

Na koncu se je DAL celo znašel v težavah... potem pa, kot ste verjetno že tako zasledili, odločilna trojka Luke (video spodaj). Ta trojka me še posebej veseli, kar je Luka letos imel vsaj 3x, če ne 4x clutch met za zmago, pa se do sedaj ni izšlo. Tako pa dagger iz njegove strani, ki malce spominja na tisto trojko, ko je v playoffu (mehurček v Orlandu), s trojko odločil eno od tekem. Pa smo spet tam, kot smo že večkrat govorili... izgubijo proti oslabljenem NOP, ORL, WAS in podobnim ekipam, na drugi strani pa premagujejo prvokategornike, kot sta bili na prvi dveh tekmah, to ekipi POR in LAC.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Sodec po zgodovini se splaca stavit na Houston danes..

Dallas rabi, ne samo tretjega playa, ampak tudi centra. McGee-ja ni niti v ekipi vec, ostane Powell in 2 stirke + poskodovani Bertans.
Problem 3 playa je bil enostavno resljiv in so zajeb., problem centra se jim vlece ze od lanske sezone.

hamez66 ::

Zakaj ni McGeeja? A je preslab? Po pogodbi je starter, če prav razumem?

Alfonso ::

problem proti Houstonu bo spet motivacija (čeprav upam da je tale Houston tako slab da bodo le zmogli). Se pa nekaj govori da mogoče LD ne bo igral. Problem bo tudi proti Denverju ker verjetno ne bo igral Jokić (covid).

McGee ima kao probleme z vratom. Dejansko je pa tako izgubljen da je bolje da ga ni v ekipi. Uporaben kot Boban lani.

@judoka, pa glede na padec Kleberja danes, ne bi bil presenečen, če bo še slednji izpustil kakšno tekmo.

@hamez66, tako kot je napisal D9999, McGee ima težave z vratom... bojda samo za to tekmo proti LAC.

@D9999, tudi jaz upam, da je HOU tako slab, da bo vendarle preslab... poleg vsega najbolj očitno poleg DET nabija poraze za potencialen višji draft... se pa menda liga NBA že precej aktivno pogovarja o tem, da bodo malce spremenili pravila, da tega tankanja vendarle ne bi bilo toliko... jaz sem mnenja, da je že uvedba play-in turnija naredila ligo bolj zanimivo, zdej morajo samo še odstranit oz. še bolj zmanjšat možnost, da te ekipe, ki tankajo, skoraj po pravilu dobijo prve draft picke.

Mogoče ne bi bilo neumno, da kakšno tekmo za DAL odsedi Luka, da bo bolj pripravljen, pa da se še malce zmanjša možnost morebitih poškodb, DAL je/bo vendarle v ritmu težkih tekem.

Luka nocoj počiva. Manjkala naj bi tudi Maxi in McGee. Nazaj je pa Bertans.

"Doncic has been ruled out for Wednesday's game against the Rockets for rest purposes."

https://www.espn.com/nba/injuries
Samael != Samuel

Za Kleberja se mi je tako zdelo, da ne bo igral, po tistem padcu na tekmi proti LAC. McGee je tako bolj kot ne non-factor, na žalost. To pa da je Luka počival, pa niti ni tako napak...

Ampak vsem dejstvom navkljub mi je smešno, da izgubijo proti HOU, ki res očitno tanka... stvar je že postala dejansko predvidljiva... bom na koncu še začel športne stave v NBAju igrat, kar je bojda golden rule, da se ne stavi :D

Je pa na račun počivanja Luke zaigral v prvi ekipi Josh Green... se je pa pokazalo, kaj se zgodi, ko ni v ekipi Luke, da ima DAL enga stable PGja... 20 izgubljenih žog, napram 6 HOU.

Mogoče še ena opazka... Luka je letos v vrhu lige po ukradenih žogah (2. v ligi s povprečjem 2.1 ukradene žoge/tekmo)... veseli pa tudi to, da je izven deseterice, kar se tiče izgubljenih žog, če vemo, da je v preteklosti bil v samem vrhu... je pa Luka 4. v ligi po minutaži, odigra 37.2 minute na tekmo.

Bi se pa mogoče še malce navezal na ekipo Sacramenta. Ta ekipa je nazadnje videla playoff leta 2006! Letos se zdi, da bi znali biti fani te ekipe zadovoljni. Sacramento je trenutno 8. na zahodu... s scorom 7-6, kar jih uvrvšča tik za DAL, ki je seveda na 7. mestu. Na zadnji tekmi ja SAC zdemoliral BKN, z rezultatom 153:121. Odlično sezono pa ima De'Aaron Fox, ki je med drugim tudi najbolj clutch igralec lige/sezone! Taisti De'Aaron Fox, ki ni bil izbran s strani LAL, prednost pred njim je takrat dobil Lonzo Ball.

Dallas je brez Luke, oziroma s slabim Luko (kar se je tudi zgodilo 2 krat letos) "Wenbanyama chaser" ekipa. Katastrofalna tekma. Houston je tudi igral izredno slabo, tone izgubljenih žog, ampak je Dallas uspel igrati še slabše. Facu ni za NBA. Je naredil par lepih asistenc pa ga je Houston enostavno nehal pokrivat, zadane pa ne nič od daleč, prodora pa tudi nima. Wood in THJ sta sicer dala nekaj košev, vendar s slabim procentom in zelo na silo. Danes ni igralca, ki bi dobil pozitivno oceno. Bullocka bi morali poslati v Gligo - slaba obramba, zadane nič, prodora nima. Včeraj proti Clippersom je bil zgolj preblisk v 4/4 izgleda.

Aja Green je lanskoletni Green - kot muha brez glave. Imel je letos eno dobro tekmo, sedaj je pa zopet nazaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Alfonso ()

Se clovek vprasa kaj jim je dogajalo da se jim je Dragic zdel preslab. Odkar Doncic igra v Dallasu ne uspejo nabavit niti enega solidnega centra (maxi je 4). Mislim kolk tezko je nabavit 1 solidnega centra v 5 letih? Lansko leto je bilo ocitno koliko je Brunson pomenil ekipi, sploh ko Donke ni igral. Menjava? Cambazoo :D

To da so sli Porzingisa menjat za Dinwidija in Bertansa mi je dalo upanje da vejo kaj delajo. Ti izgovori, da Dallas ni destinacija za FA so BS, Milwaukee je solski primer tega kako se zgradi ekipo okrog 1nga igralca in MW sigurno ni destinacija za FA.

Bullock je zaenkrat obupen... sicer je lani res zaštartal šele v 2. polovici sezone... ampak malce mi je smešno, da vsi sedaj čakajo, kdaj se bo zgodil spet za preskok... jasno, v tem delu sezone je treba rotirati čim več, dati priložnost in iskati odgovore... ampak je na trenutke prav smešno gledat.

Glede Josha Greena imaš prav, včasih pa prav paše videt njegovo energijo in željo, tako v obrambi, kot napadu... zna biti pa malce zaletav ja... velikokrat pa prinese to prepotrebno svežino... še vseeno več kot hvaležen igralec, glede na njegovo plačo.

Jaz ne vem, kaj se dogaja s Hardyjem... pred sezono je bilo toliko govora, da je nek ultimate steal, da zna biti eno izmed presenečenj sezone... zdej pa nič, sej ne vem, lahko je poškodovan, nisem preveril... na vseh koncih in krajih pa precej berem o tem, kako je folk razočaran, da Kidd ne namenja večje vloge Woodu, pri katerem ne manjka tistih, ki so mnenja, da če bi dobil večjo vlogo, da bi lahko bil kandidat za 6th playerja...

Sicer pa se po tej tekmi proti HOU ni za sekirat... povsem jasno je, da je šlo za load management... glede na vse, kar se dogaja, verjetno ne bi bil nek blazen nostradamus, če bi napovedal zmago DAL, na naslednji tekmi proti DEN.

Hardy igra v G ligi. Mogoče se ni za sekirat po eni sami tekmi, se je pa po treh - 2 kjer Luka ni igral na MVP nivoju in tale. Vse tri so izgubili proti res slabim ekipam.

Verjetno tako nismo več presenečeni nad porazom DAL. Malone je po tekmi dejal, da je tekma Čančarja spremenila potek tekme...

Sem vesel, da Čančar zaradi manjka nekaterih igralcev DEN, dobiva priložnost... mislim, da si je na zadnjih dveh tekmah precej povečal zaupanje Malona.

Sicer pa je bil spet v dresu DAL odličen Josh Green... v nekem obdobju tudi Bertans, ki je v nekem obdobju skupaj z Greenom.. s serijo trojk držal DAL v igri... Josh Green je na koncu metal trojke 6/7 oz. praktično zadeval vse, kar mu je bilo ponujeno...

Naslednja tekma DAL je proti letos odličnem BOS... verjetno lahko spet pričakujemo zmago DAL :D

Se bojim da SD ne bo igral. Brez dobrega SD pa ne vem kako bo proti Bostonu. Kdo bo vodil igro ko bo Luka na klopi? Je pa tole kako igrajo in kako Kidd razporeja minute bolano. Wooda očitno Kidd nikakor noče v svoji ekipi in dela vse da bi se ga znebil. THJ in Bullock pa lahko odigrata vse tekme katastrofalno in dobivata minute lepo še naprej.

https://twitter.com/CallieCaplan/status...

Zgodovina sprememb…

Jaz upam, da gre tole pri Woodu v smer, da mu ne da polne minutaže, češ, da si jo zasluži... pri drugih dveh pa, da čaka, da malce dvigneta formo, predvsem tu mislim na Bullocka... bo pa takole težko, Luka že kaže znake utrujenosti, tudi Kidd je že govoril o tem, da takole ne bo šlo... prav nemogoče je vedno znova pomislit, kak so zajebal, da niso vzeli Dragića. Pa nekih prav resnih težav s poškodbami še ni bilo... kaj bo šele potem...

bambam20 ::

Kurzweil je izjavil:

prav nemogoče je vedno znova pomislit, kak so zajebal, da niso vzeli Dragića. .

Dragić je sam povedal, da resnih pogovorov z Dallasom sploh nikoli ni bilo.

Pogovori so bili... problem je bil, ker so njegovo vlogo videli preveč obrobno... sam pa je seveda mnenja, da si zasluži večjo vlogo, kar tudi dokazuje... v tem kontekstu pa res niso bili resni pogovori, pogovori pa so bili... tako, kot pišemo/beremo že ves čas od takrat...

Naj bi mu ponudili Boban vlogo, torej bolj navijac kot igralec. Zakaj to, pa pomojem ni jasno tud modelom v Dallasu.
Njihova scouting sluzba je vprasljiva, povedano na lep nacin.V ekipi majo ene par modelov ki sploh ne igrajo, a Dragic za 3 mil je bil no go. Prov zanima me kdo je odgovoren za take blundre.

Mimogrede, Dwight Howard je debitiral za tajvansko ekipo Taoyuan Leopards - 38 točk, 25 skokov, 9 asistenc in 4 blokade :D

Sicer pa, ko imam čas, spremljam z levim očesom tudi francosko prvenstvo... saj so prenosi na slovenski Areni Sport. Če so na tem TVju pametni, bodo prenašali vse tekme Metropolitansa, kjer igra Victor Wembanyama... sicer pa zanimiv možakar tale Wembanyama... odličen šuter in bloker... imam pa občutek, da ko bo tega fanta 2x "zvilo", bo imel res hitro težave s poškodbami, že tako se čudim, kaj je sposoben pri svojih 220cm... pa glede na to, da je star 18 let, vprašanje, če ne bo še kakšen cm zrastel.

Sicer pa francoska liga niti ni tako slaba... tudi par posameznikov, ki kar pritegnejo... Wembanyama, De Colo, Obradović, Parker kot trener... pa še kar nekaj jih je... Asvel, Monaco, Metropolitans...

Danes je spet cel shitload tekem v ligi NBA, za nas najbolj zanimiva pa seveda:

1:30 ... Boston - Dallas
2:00 ... Milwaukee - Chicago
2:00 ... Oklahoma - Denver

Torej DAL igra spet proti proper nasprotniku, verjetno lahko pričakujemo novo zmago. Pri DAL je vprašljiv Spencer Dinwiddie, zaradi rame, podobno naš Dragić pri CHI... za DEN jih verjetno spet ne bo igralo kar nekaj, tako da verjetno spet solidna minutaža za Čančarja...

Tatum je tudi pod Game Time Decision. Posedeti najboljšega igralca ekipe je ta prvi del sezone kar uspešna taktika proti Dallasu :P
Samael != Samuel

@Samael, nekak tako ja... ampak žal vseeno poraz... je pa rekord kariere dosegel Čančar z Čančar 19 točkami, 5 podajami, 4 skoki in 3 blokadami... dobro izkorišča manjko nekaterih košarkarjev Denverja.

REPORT: The Atlanta Hawks wanted to swap John Collins with Lauri Markkanen, Utah Jazz rejected.

Tole omenjam primarno zato, ker smo res precej pozornosti v tem topicu namenili, tako enemu, kot drugemu. Bi pa pred sezono Utah verjetno tole takoj zamenjal...

Pozabil dodat:

s tem, da je Markkanen 7M$ cenejši oz. če sem bolj natančen, ima 7M€ nižjo letno plačo

John Collins - $23,500,000
Lauri Markkanen - $16,475,454

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Če sem zadnjič napisal tole...

Mimogrede, Dwight Howard je debitiral za tajvansko ekipo Taoyuan Leopards - 38 točk, 25 skokov, 9 asistenc in 4 blokade

Moram zdej dodat še to, da se s tem istim klubom sedaj dogovarja še DeMarcus Cousins... tako da bi znala z Dwightom Howardom kmalu postati soigralca :D

Dodano:
... malce sem šel pogledat, kako je s to tajvansko ligo :)) Liga je bila ustanovljena lani... v njej igra 6 klubov... večina uporablja srednješolske, v večini pa univerzitetne dvorane... najmanjša dvorana ima 7000 gledalcev, večina pa čez 15000... tudi blizu 20000 in obisk je neverjeten... zgleda se na Tajvanu dogaja prava renesansa v basketu... kolikor berem, z denarjem nimajo nekih težav...

Naslednja destinacija za Isaiaha Thomasa, Kembo Walkerja, Blaka Griffina, Deandreja Jordana... če sem malce nesramen :D

REPORT: The Washington Wizards, L.A. Clippers and Dallas Mavericks may be among the teams interested in Saddiq Bey.

... sicer pa danes v ligi NBA samo 4 tekme... prav prav prva ob 23:00 po našem času... pa Toronto-Dallas.

Sanja se mi ne, kaj Kidd-u dela v glavi, ampak te rotacije so katastrofa.
Luka že v prvem delu sezone s polno PO minutažo, Wood s potencialom biti drugi igralec Dallasa in Green ... oba še vedno z neko smešno čudaško mini minutažo, McGee na ravni Bobana s povprečjem celih desetih minut v sezoni. Bullock, v upanju, da se mu nekega dne odpre s povprečjem tridesetih minut na igro.
Saj vem, da je samo slabih 20 tekem, ampak tole res ni za nikamor.
Samael != Samuel

globoko grlo ::

43 min igrat, pa skos po teb skacejo res ni za nikamor. Bo crknu se pred polovico sezone.

Tko da ta pedr swabski pa dal nej grejo lepo u 3pm.

Ps pedr swabski je drk now...

Nej grejo u pizdo s temi dozivljenskimi pogodbami.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Katastrofalna tekma. Skok nula, zapiranje nula, igra 4 na 3 ko Luko podvajajo nula. Slicer tudi Luka slabo. Ja res je, celo tekmo ga podvajajo ampak bi se pa moral po podvajanju premikati brez žoge, ne pa da brezvoljno stoji nekje ne vrhu.

Samael != Samuel

Glede Bullocka in trojk... ko je slednji v igri z Luko v tej sezoni (brez zadnjih dveh tekem)... je v 468min igre dal 9 trojk! Glede na igre zadnje čase, bo očitno več kot nujno premešat rotacijo, ker tole ne štima... kot si napisal Samael, mislim, da je čas, da se neha čakat na Bullocka in THJja... predvsem pa da Wood dobi bolj resno vlogo... res me zanima, kaj misli Kidd o njem... več kot očitno se ne razumeta... če sem še par tekem razumel, da pač daš igralca na klop, da se malce potrudi, da postane starter, pa je tole počasi že smešno...

Nekaj je slow start parih igralcev ki jih Kidd forsira. Za thj je pricakovano glede na pavzo,
Nekaj so pa strukturni problemi v ekipi ki se vlecejo ze leta (center) in tudi novi (play).

Kemba v Dallas. (Marc Stein twitter)

Alfonso je izjavil:

Kemba v Dallas. (Marc Stein twitter)

Pred leti, bi še rekel... zdej ga pa dobesedno nihče noče več... Campazzo... Dorsey... Ntilikina... Walker... Pinson... Hardy... McGee tema... Wood igra premalo... Bertans, THJ, Bullock... da ne pišem dalje... weird...

Jah tudi sam menim da je tole povsem mimo. Kemba je bil v najboljših letih slab v obrambi, le kako igra zdajle. Že en Campazzo je preveč, sedaj še pa Kemba. Ntilkini in Hardyju pa sploh prilike ne dajo.

Je pa mogoče da bo (vsaj upam) Campazzo out. Ima klub option pogodbo, ga lahko skenslajo kadarkoli. Verjetno je to vsaj mali upgrade, ne vem če bodo puščali nasprotniki Kembo povsem samega.

Zgodovina sprememb…

Nazadnje je Kemba igral v NYK... milo rečeno povprečno... sicer se tam nekak niso razumeli najbolje, kar je lahko še en minus pri Kembi verjetno... si kar ne morem pomagat, da ne pomislim, na Schroderja... Dragića ob vseh teh debatah o PGjih Dallasa... ma že en Colin Sexton bi bil soliden, ko je bilo že ravno nekaj govora pred sezono... najprej, da vidimo, če je to official, potem pa ni druge, kot dat Kembi priložnost, čeprav sem mnenja, da je 30% tistega, kar je bil nekoč...

Vidim zdej par virov, da bi naj bil v istem, ko bodo podpisali Walkerja, "waivan" Facundo Campazzo. Kurc, mal je pohangal po Dallasu in Teksasu... zdej pa verjetno nazaj v Evropo, tu bo ponudb verjetno dovolj...

Zimonem ::

Če gre res za enoletni veteranski minimum, je precej verjetno bolje kot facundo.

Opala, TJ Waren se vrača. Znajo biti Netsi kar boljši če bo vsaj na 80% od pred 2 let. Pa še Simmons se mislim da tudi kar korakoma izboljšuje. Še zna bit zanimivo tudi na vzhodu.

Aja, mimogrede, Jaden Hardy je prvi šuter G-league s povprečjem 29 točk na tekmo! Na tekmo zadene 4,4 trojke od 9,2 meta, kar je 48.2%! Proste mete meče 87%... jasno, G-league ni neko ultimate merilo... ampak tako slab že ne more bit... kot denimo Bullock...

Trmasti Kidd. Glede Wooda:

https://twitter.com/BibsCorner/status/1...

Bullock je njegov ljubljenček...

hamez66 ::

Pri teh peterkah, menjavah itd. imam občutek, da imajo igralci podpisane pogodbe, v katerih piše kdaj in koliko naj bi igrali, obenem pa je notri člen, da se o tem ne sme govorit (NDA varjanta). Potem je pa na trenerju, da si sproti izmišljuje.

Presenečale so me Carlislejove menjave/peterke, presenečajo me Kiddove. Carlisle je velikokrat na klop poslal vročega igralca, isti šmorn pri Kiddu. Možno?

Jaz sem sprva upal, da gre za showcase (igralec, ki ne igra, nima nobene vrednosti), ampak glede na to, da se z Dragičem menda niso mogli dogovoriti o vlogi, ki naj bi jo imel v ekipi, kar itak ne more biti nič drugega kot garantirana minutaža, tovrstne klavzule sploh ne bi bile presenečenje. In če je tako, je vsa ta situacija še toliko bolj crappy.

Glede Kembe... kaj hudiča ima Dallas s temi ex Knicks igralci :)
Glede na to, da bo podpisal za veteran minimum me vse skupaj okoli njega ne mori prav preveč. Vsaj nekdo, ki ga lahko daš v rotacijo - če le ne bo non stop na bolniški. Po drugi strani pa toliko enih igralcev (Dorsey, Hardy, Wright...) ki tako še nadaljnje ne bodo dobili ene prave priložnosti. Aja, pa zakaj je že v ekipi Pinson? A ni dovolj ostalih navijačev v dvorani?
Samael != Samuel

Ne vem no. Edini o katerem se je javno govorilo da ima recimo obljubljeno prvo peterko je bil McGee. Pa so ga hitro odjebali. Powell sigurno nima obljubljenih minut, dvomim da ima Bullock, še manj THJ. Bi rekel da trmari Kidd. Podobna je bila menda njegova 2. Sezona pri Bucksih. Ja mene tudi blazno moti da mlajši novi ne dobijo praktično nobene priložnosti. Sicer enako je bilo tudi pri Carlisleju.

belo mleko ::

Carlise je bil kar se tega tice katastrofa in je Greena spravil na rob lige. Decko trenutno sploh ni slab v tem anemicnem Dallasu.
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg
««
5 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733267986 (61619) mersault

Več podobnih tem