Forum » Loža » Paket še vedno na carini
Paket še vedno na carini
zvit k kača ::
V sredini julija sem naročil nekaj iz Anglije in je paket že skoraj 2 tedna na carini. Carinski postopek je zaključen in plačan že več kot en teden.
Paket je v 4. dneh prišel iz Londona v Ljubljano (glede na sledilnik), a iz Ljubljane v Novo Mesto pa v dveh tednih ne more??? A se oni malo hecajo...
Me zanima, če je to normalno, da se čaka toliko časa? Kakšne so vaše izkušnje s tem? Ker meni se to ne zdi normalno.
Hvala za odgovore in lp.
Paket je v 4. dneh prišel iz Londona v Ljubljano (glede na sledilnik), a iz Ljubljane v Novo Mesto pa v dveh tednih ne more??? A se oni malo hecajo...
Me zanima, če je to normalno, da se čaka toliko časa? Kakšne so vaše izkušnje s tem? Ker meni se to ne zdi normalno.
Hvala za odgovore in lp.
kriptobog ::
NAsa carina je katastrofa. Sem en paket zavrnil, ker so hoteli obracunati davek, kljub temu, da je bil poravnan ze vnaprej in po 3 tednih paket se ni sel nazaj posiljatelju.
xseki ::
Jaz sem pred poletjem čakal dobre tri tedne. Naročil aprila, dobil maja. Paket iz ZDA v LJ prispel v dveh dneh, na carini pa stal tri tedne.
val46 ::
Popolnoma enaka zgodba pri meni. Sem to že v temi o AE napisal. Ker za moje pojme je nedopustno, da paket za transport 10000km daleč rabi morda teden ali dva, iz Ljubljane v 100km oddaljen kraj, pa kljub plačanim vsem dajatvam, traja še nadaljne dva do tri tedne!
Dopusti pa...ko jih j. Mene moji/naši kupci v službi nič ne vprašajo in jih ne zanima, ali jaz mam ali nimam dopust. Oni zahtevajo do roka kar je dogovorjeno in je to treba pripravit. Zanimivo da po sledenju, še isti dan ko prevzamejo paket, znajo poslati mail in sms, da imajo moj paket za ocarinit, ko jim pa plačaš, se jim pa nič ne mudi oddat na pošto.
Dopusti pa...ko jih j. Mene moji/naši kupci v službi nič ne vprašajo in jih ne zanima, ali jaz mam ali nimam dopust. Oni zahtevajo do roka kar je dogovorjeno in je to treba pripravit. Zanimivo da po sledenju, še isti dan ko prevzamejo paket, znajo poslati mail in sms, da imajo moj paket za ocarinit, ko jim pa plačaš, se jim pa nič ne mudi oddat na pošto.
Evolve ::
ste retardirani eni kle jao bože
poklič jih pa vpraš.. al čakaš da pride en ki dela an carini kle gor pa ti odgovori? dijo mijo
poklič jih pa vpraš.. al čakaš da pride en ki dela an carini kle gor pa ti odgovori? dijo mijo
chucki ::
Slabe place in ni ljudi da bi delali. Briga njih za vas ter delavce. A nic tv ne gledate kaj vse se dogaja po podjetjih?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
zvit k kača ::
Čakam tebe, da nas razsvetliš majmu en! Retardiran si samo ti... če ti kaj ne paše se odpel, kaj pol komentiraš. Pa lep dan.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Evolve ()
Ganon ::
kriptobog ::
Njihov support ni vrede pol pizde.Meni so rekli, da bodo paket poslali nazaj posiljatelju mogoce cez en teden. Zdaj je mimo ze 3 tedne. Gre pa za 16k vreden paket za katerega je bil davek placan preko IOSS in model, ki dela na reklamacijah je rekel, da ne jebejo tega sistema. Ja kako da fak ne?! In itak vedno isti odgovarja na mail in telefon, kot da je edini tam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posta slovenije - gužva (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 60991 (23841) | BuDi79 |
» | UPS - hitra dostava My Ass (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32777 (12827) | Marina2 |
» | DealExtreme - poceni gadgeti (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 326496 (71581) | Karen |
» | časi dostave dostavnih servisev ?Oddelek: Loža | 7933 (2996) | fikus_ |
» | Oh...naša pošta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10745 (8103) | Redorange |