Forum » Loža » Brezplačni higienski vložki - 2 del!!
Brezplačni higienski vložki - 2 del!!
FrRoSt ::
Ker me je modi Kuglovnik izločil, diskvalificira, eliminiral iz pisanja v prvi temi,
... bi samo rad POVDARIL, da nočem biti smešen, vendar pa mora vsak predlog, ali ideja, imeti neko PAMETNO rešitev!!
Mehda je vsakemu to jasno!?? Pa četudi ima IQ za moderatorja na slotechu!?
Jaz samo pomagam iskati pametne in manj pametne rešitve za obstoječe probleme!
Kaj je v tem napačnega!?,
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
- zaklenil: kuglvinkl ()
tomlin ::
Ja, če bo to od "vladno nevladne organizacije" sprejeto , pa naj bo. Nobene potrebe pa ni, da se to
problematizira in ustvarja kost za glodanje, namesto, da se vlada in cela družba posveti mnogo težjim
problemom, ki nas pestijo, ter nas čakajo jeseni!
https://novice.svet24.si/clanek/zdravje...
problematizira in ustvarja kost za glodanje, namesto, da se vlada in cela družba posveti mnogo težjim
problemom, ki nas pestijo, ter nas čakajo jeseni!
https://novice.svet24.si/clanek/zdravje...
kuglvinkl ::
Frost, nadaljuj v stari temi, mogoce bos moral pocakati.
Tomlin, odpri novo temo, ce se ni, s cim bi se morala ukvarjati vlada do in v jeseni. V temi o vlozkih je to off topic.
Tomlin, odpri novo temo, ce se ni, s cim bi se morala ukvarjati vlada do in v jeseni. V temi o vlozkih je to off topic.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi na Nizozemskem požigajo bazne postaje zaradi teorij zarote o 5G (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14959 (10770) | TheBlueOne |
» | Švedska centralna banka preizkuša digitalno valutoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7922 (6346) | Gagatronix |
» | Francija: Google nam dolguje milijardo evrov davkovOddelek: Novice / Ostale najave | 7807 (5039) | Poldi112 |
» | Mehiška vlada zaplenila prikrito mobilno omrežje kartela ZetasOddelek: Novice / NWO | 13206 (9974) | Pyr0Beast |
» | slovenski brod ostal na hrvaškemOddelek: Loža | 1405 (1176) | overman |