Forum » Loža » Sistemske ključavnice
Sistemske ključavnice
matobeli ::
Torej tiste fore ko imaš en kup ključavnic, vse od protivlomnih pa do obešank in vse se odpirajo glede na hiearhijo ključev :)
Vem da imaš pri nas cel kup izvajalcev ki ti to z veseljem nardijo, ampak obenem tudi z še večjim veseljem dobro računajo. Večina jih itak dela za večje objekte kjer je bolj kot cena važno da vse deluje in da je support. Jaz rabim bolj za osebno rabo.
A ima kdo kakšnega cenovno bolj ugodnega proizvajalca ogledanega, najrajš kakšni čehi, poljaki, slovaki... lahko tudi kitajc v končni fazi. Rabil bi vsaj 3 nivoje in obvezno možnost obešank.
Sem gledal tudi smart ključavnice, pa se mi zdi da bi vseeno lahko prišel z fizičnimi ceneje skoz, pa pol ni treba baterij menjat in vsega tega.
Vem da imaš pri nas cel kup izvajalcev ki ti to z veseljem nardijo, ampak obenem tudi z še večjim veseljem dobro računajo. Večina jih itak dela za večje objekte kjer je bolj kot cena važno da vse deluje in da je support. Jaz rabim bolj za osebno rabo.
A ima kdo kakšnega cenovno bolj ugodnega proizvajalca ogledanega, najrajš kakšni čehi, poljaki, slovaki... lahko tudi kitajc v končni fazi. Rabil bi vsaj 3 nivoje in obvezno možnost obešank.
Sem gledal tudi smart ključavnice, pa se mi zdi da bi vseeno lahko prišel z fizičnimi ceneje skoz, pa pol ni treba baterij menjat in vsega tega.
Utk ::
Jaz imam kitajsko smart, sam zmontiral. Po dveh letih še original baterije. Razmišljal da bi shekal na akumulatorček, ki bi bil stalno pod polnjenem, ampak zakaj se bi matral, če itak baterija dela par let.
starfotr ::
Za npr. obešanke imaš opcijo, kjer vstaviš svoj sistemski vložek v obešanko.
https://www.dom-security.com/si/sl/izde...
Tak sistem ti naredi vsak lokalni izdelovalec ključev. Tega najbrž nimaš veliko, če gre za osebno rabo.
Imaš pa več nivojev odklepanja, tako da moraš v naprej definirat kaj bi rad in česa ne.
Priporočam pa nekaj, kar ni ravno najcenejše izvedbe.
Tak sistem ti naredi vsak lokalni izdelovalec ključev. Tega najbrž nimaš veliko, če gre za osebno rabo.
Imaš pa več nivojev odklepanja, tako da moraš v naprej definirat kaj bi rad in česa ne.
Priporočam pa nekaj, kar ni ravno najcenejše izvedbe.
energetik ::
Zihr bo znal kdo povedat - za dvoje vhodna vrata (ALU) v bajto rabim cilinder, na notranji strani z gumbom, na 1 ključ oboje.
Kateri sistem od Titana se mi še splača, glede na to da je okoli bajte N-oken in vrata na teraso, sicer s 3-slojno zasteklitvijo, kjer bo verjetno vlomilec bolj enostavno prišel notri?
Se splača cilinder z zaščito pred odlomitvijo? Gledam nekaj cilinder K6 ali K5. Oba imata zaščito proti "bumbingu" in "tipanju".
Kateri sistem od Titana se mi še splača, glede na to da je okoli bajte N-oken in vrata na teraso, sicer s 3-slojno zasteklitvijo, kjer bo verjetno vlomilec bolj enostavno prišel notri?
Se splača cilinder z zaščito pred odlomitvijo? Gledam nekaj cilinder K6 ali K5. Oba imata zaščito proti "bumbingu" in "tipanju".
vires in numeris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
fikus_ ::
Odvisno, kje si. Če si v naselju, ne bodo kar razbijali oken, ker bodo pritegnili pozornost.
Tako da priporočam, da si omisliš malo boljšo ključavnico.
Tako da priporočam, da si omisliš malo boljšo ključavnico.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
energetik ::
Saj to, troslojna šipa bi povzročala silni hrup, če bi jo šel kdo razbijat, okna pa imajo les 8cm profil, tudi ni tako enostavno tiho odpret.
Zdaj imam tovarniške K1, če se ne motim. Zato pa če ima kdo predlog, kater cilinder.
Torej razmišljam, če je tale dosti dober (je tudi zaščita pred vrtanjem in kontroliran odlom):
Zdaj imam tovarniške K1, če se ne motim. Zato pa če ima kdo predlog, kater cilinder.
Torej razmišljam, če je tale dosti dober (je tudi zaščita pred vrtanjem in kontroliran odlom):
vires in numeris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
matobeli ::
Jaz sem vzel od titana K1, na 3 nivoje, ker sem rabil še obešanko pa itak prav hude varnosti ne potrebujem ker ni zunanja ključavnica.
Je pa rekel majster da na ključe z karticam kar pozabi pri titanu, ker ima preveč ključavničarjev stroje, načeloma pa niso slabe ključavnice.
Če vzameš nekaj preizkušenega, recmo Assa Abloy zih ne moreš falit.
Lahko pa priporočam trgovino flok.si, oni ni so zastopnik za BKS, tudi opcija sistemskega ključa, ampak cenovno nad titanom.
Je pa rekel majster da na ključe z karticam kar pozabi pri titanu, ker ima preveč ključavničarjev stroje, načeloma pa niso slabe ključavnice.
Če vzameš nekaj preizkušenega, recmo Assa Abloy zih ne moreš falit.
Lahko pa priporočam trgovino flok.si, oni ni so zastopnik za BKS, tudi opcija sistemskega ključa, ampak cenovno nad titanom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako prerezati obešanko?Oddelek: Loža | 2051 (1324) | FireSnake |
» | Najboljš zaščita prot kraji pecikla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 48562 (36305) | Daliborg |
» | Ali je najemodajalec dolžan oddati vse ključe do stanovanja? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16624 (14881) | revelation |
» | Švicarski nožOddelek: Loža | 4422 (2486) | anzel26 |
» | ključavnica za koloOddelek: Loža | 8374 (7637) | tony1 |