Forum » Pomoč in nasveti » 3 fazni reducir
3 fazni reducir
miha98 ::
Pozdrav,
Jaz sem kupil takle reducir za 3 fazni mešalec na navadno vtičnico. In me zanima kako naj zdaj tole priklopim, da bo delovalo? A naj podaljšek štukam na dva vtikača ali kako?
Slika na url:
Lp
Jaz sem kupil takle reducir za 3 fazni mešalec na navadno vtičnico. In me zanima kako naj zdaj tole priklopim, da bo delovalo? A naj podaljšek štukam na dva vtikača ali kako?
Slika na url:
Lp
- spremenilo: miha98 ()
mirator ::
Iz enofazne vtičnice pod nobenim pogojem ne dobiš trifazne napetosti. Lahko pa imaš adapter, da se na trifazno vtičnico priklopiš enofazno. To zna narediti vsak električar.
janezvalva ::
moraš predelat 3f motor v enofaznega s kondenzatorjem
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
starfotr ::
In če goniš motor preko kondenzatorja, potem tudi ne da od sebe polne moči. Tako, da ne priporočam tega. Sploh če bo mešalec zelo obremenjen.
starfotr ::
Jao. Ne bo preko frekvenčnika gonil mešalca, no. Cel mešalec ni toliko vreden.
Če mu preko kondenzatorja ne bo dobro delalo, naj kupi nov 1 fazni motor.
Drugače pa mislim da je najbolje, da si kupi 3 fazni podaljšek.
Če mu preko kondenzatorja ne bo dobro delalo, naj kupi nov 1 fazni motor.
Drugače pa mislim da je najbolje, da si kupi 3 fazni podaljšek.
IL_DIAVOLO ::
Ce nimas 3 faz, pa kupi agregat.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
janezvalva ::
lahko tudi zamenja el. motor v mešalcu s štiritaktnim pa laufa na benz
al pa gre na mejo, ulovi štiri črnuhe, pa mu gonijo mešauc.
al pa gre na mejo, ulovi štiri črnuhe, pa mu gonijo mešauc.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: janezvalva ()
tony1 ::
Ah, dajte no. Mešalca ne rabite . Po drugi vojni se je kup bajt zgradilo brez mešalca, in vsaj večina jih še kar stoji.
V šolngo si nasul pesek, naredil kanal za cement, ga posul po kanalu in zalil vse skupaj z vodo. Nato si z (če je bila sreča) opranimi motikami vse skupaj premešal in to je bilo vse od mešanja betona. (Če je bil kdo pri hiši bolj zagret je še od spodaj tolkel v šolngo in tako spravljal mehurčke zraka ven.)
V šolngo si nasul pesek, naredil kanal za cement, ga posul po kanalu in zalil vse skupaj z vodo. Nato si z (če je bila sreča) opranimi motikami vse skupaj premešal in to je bilo vse od mešanja betona. (Če je bil kdo pri hiši bolj zagret je še od spodaj tolkel v šolngo in tako spravljal mehurčke zraka ven.)
Zimonem ::
Ah daj no, cementa sploh ne rabiš. Pred vojno so lepo nametali mali ilovice plast slame , spet ilovica pa še mal slame. Komplicirane s temi frekvenčni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vremenske postaje (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15312 (4408) | SumTingWong |
» | ProjektorOddelek: Kaj kupiti | 2231 (1055) | Argonavt |
» | I: 2RCA to 2RCA kabelOddelek: Zvok in slika | 911 (774) | Siddh |
» | Kaj je naloga kondenzatorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15635 (14712) | steev |
» | Ena faza v tri faze (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 31980 (27277) | int47 |