Forum » Mobilne tehnologije » Car Stream
Car Stream
Temo vidijo: vsi
Leko ::
Kako, kaj uporabljate za prevajanje video posnetkov glasbe preko android avta. Ne mislim preko Youtuba temveč svojih glasbenih video posnetkov naloženih na telefonu. Nisem še preizkušal, toda ali gre to preko VLCja?
bemfa ::
Google se vztrajno bori proti opciji gledanja videa med vožnjo. Kolikor vem, je treba za car stream rootat telefon. Jaz sem rešil z rootom infotainment sistema, špila video direkt iz USB, brez Android Auto.
Ja to sem zasledil. Toda telefona res ne bi rootal. Ok za predvajajnje preko youtuba obstajajo razne aplikacije kot recimo CarTube toda rad bi si naložil ene par svojih najboljših komadov in to potem poslušal. Samo rad bi pa videl da se ti posnetki tudi predvajajo na zaslonu.
Ja saj o tem sem tudi razmišljal toda nisem se poglabljal kako to gre?
Kaj lahko narediš kakšno mapo priljubljenih na youtubu in od tam predvajaš?
Kaj lahko narediš kakšno mapo priljubljenih na youtubu in od tam predvajaš?
nalozi jih na youtube in glej preko cartube.
Na Youtubu sem si sedaj ustvaril sezname predvajanj. Zadeva deluje preko youtube music preko telefona in predvaja samo zvok preko android avta. Pa še to lahko vse upravljam samo preko telefona preko AA ne morem in mi ne pokaže nobenega seznama za prevajat. Če kliknem na YT ikono se samo pokaže mapa oziroma ikona knjižnica in to je to. Ikona je mrtva.
Ne pokaže mi niti Cartube na AA.
Je še kakšna alternativa. Kako imate drugi to rešeno? Vem da je bila na forumu že odprta tema na to temo samo je ne najdem. Ima še kdo kakšno drugo idejo kako to rešit z kakšno drugo aplikacijo ali pa vsaj povezavo do tiste teme.
Da bi vsaj lahko upravljal te sezname predvajanj preko zaslona v avtu, če že ni videa.
Potem mi je laže dat to musko na ključek in predvajat to iz ključka, kot pa priklapljat telefon na kabel, pa preden prideš not, potem do YT in tega seznama je en kup enga dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Leko ()
ombre ::
Carstream deluje tudi brez rootanja telefona. naloži si AAAD - notri imaš kar nekaj programov za Android Auto brez da rootaš telefon. Zastonj aplikacija omogoča 1 inštalacijo na mesec.
OmbreMan - Galaxy of knowledge
Carstream deluje tudi brez rootanja telefona. naloži si AAAD - notri imaš kar nekaj programov za Android Auto brez da rootaš telefon. Zastonj aplikacija omogoča 1 inštalacijo na mesec.
Hvala. Sem prenesel in namestil CarStream (previously YouTubeAvto) pa da vidimo kako deluje. Imaš tudi pro verzijo za 3,5€
kjer je neomejen download.
No samo tolk da sporočim (če bi slučajno potreboval tudi St235) zadeva deluje odlično. Upravljanje v celoti možno tudi preko touchscreena v avtu.
Hvala.
PersonaRuda ::
VAAAAU. Huuudoooo. To je noro.
P.S. @Leko samo vračam ti v enaki meri, da malo vidiš kako je to, ko ti non stop žališ nas po drugih temah.
Upam, da se boš spametoval.
P.S. @Leko samo vračam ti v enaki meri, da malo vidiš kako je to, ko ti non stop žališ nas po drugih temah.
Upam, da se boš spametoval.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Leko ()
PersonaRuda ::
Ker nemorem pisati v temo "Pritožbe", pa bom napisal v to temo:
@Leko je izjemno dvolična oseba. Sam žali in posere mnogo tem, ko vleti noter in nič pametnega ne piše v zvezi s temo, le kup dreka zlije v njo. Sedaj ga jaz v tem trenutku poskušam spametovati, da več tega ne počne in sem mu samo nastavil ogledalo, da sam občuti na svoji koži kako izgleda, ko on zaserje druge teme.
In teh ni bilo malo. Malo poglejte njegovo zgodovino pisanja in hitro boste moderatorji naleteli na ogromno žaljivk nepovezanih s samo temo, kjer jo @Leko poserje.
@Leko še je napisal: Da ne bo potem kakšnih nesporazumov, če jih bo dobil nazaj v isti meri.
Spoštovani moderatorji, @Leko je že ničkolikokrat napadel moje vpise, jih žalil in izlival drek po njih. Pa sploh ni komentiral teme, kjer je tekla debata. In potem sedaj on pametuje.
@Leko je izjemno dvolična oseba. Sam žali in posere mnogo tem, ko vleti noter in nič pametnega ne piše v zvezi s temo, le kup dreka zlije v njo. Sedaj ga jaz v tem trenutku poskušam spametovati, da več tega ne počne in sem mu samo nastavil ogledalo, da sam občuti na svoji koži kako izgleda, ko on zaserje druge teme.
In teh ni bilo malo. Malo poglejte njegovo zgodovino pisanja in hitro boste moderatorji naleteli na ogromno žaljivk nepovezanih s samo temo, kjer jo @Leko poserje.
@Leko še je napisal: Da ne bo potem kakšnih nesporazumov, če jih bo dobil nazaj v isti meri.
Spoštovani moderatorji, @Leko je že ničkolikokrat napadel moje vpise, jih žalil in izlival drek po njih. Pa sploh ni komentiral teme, kjer je tekla debata. In potem sedaj on pametuje.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Leko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android auto težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 9131 (5633) | J.McLane |
» | Android Auto na Galaxy Note 8 (Android 9)?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6638 (4978) | OK.d |
» | Prikazovanje zastojev v navigaciji-SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 22188 (18740) | Mare2 |
» | Najboljša Android tablica?Oddelek: Kaj kupiti | 5371 (4775) | lemperor |
» | rootanje telefonaOddelek: Pomoč in nasveti | 1542 (1256) | joej970 |