Forum » Programiranje » Program za spreminjanje imen datotekam iz določene baze
Program za spreminjanje imen datotekam iz določene baze
maci ::
Potreboval bi program, ki bi mi spremenil imena datotek (zapisana so s številkami) v imana, katera bi lahko potem prepoznal (ime, ki bi mi povedalo, kaj se nahaja v določeni datoteki).
Imena datotek bi se črpala iz baze (txt - comma separatet); v bazi se nahaja ime datoteke ter tudi naslov datoteke, ki pove, kaj se nahaja v tej datoteki - ime, ki ga potrebujem.
Zanima me, ali je ta zadeva izvedljiva - imam neverjetno veliko teh datotek (se vsakodnevno avtomatsko ustvarjajo).
Zadeva mora biti izvedljiva v WIN (98/2000) !
HVala za vaše odgovore.
Imena datotek bi se črpala iz baze (txt - comma separatet); v bazi se nahaja ime datoteke ter tudi naslov datoteke, ki pove, kaj se nahaja v tej datoteki - ime, ki ga potrebujem.
Zanima me, ali je ta zadeva izvedljiva - imam neverjetno veliko teh datotek (se vsakodnevno avtomatsko ustvarjajo).
Zadeva mora biti izvedljiva v WIN (98/2000) !
HVala za vaše odgovore.
simon ::
Ce ti ne bo kdo naredil kaksen program v exe obliki, si instaliraj perla in ti bom poslal program
maci ::
Zelo bi bil vesel, če mi lahko sendaš progy (bom že uredil z perlo) na marko.
Razloži mi tudi delovanje progya.
CAO!
Hvala že v naprej!
Razloži mi tudi delovanje progya.
CAO!
Hvala že v naprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unicode 8.0.0 prinaša več kot sedem tisoč novih znakovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 35414 (29893) | johnnyyy |
» | Schneier s sodelavci pokazal na težave pri zagotavljanju verodostojnega zanikanja v TOddelek: Novice / Zasebnost | 4840 (3630) | Jst |
» | Prosim za pomoč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 780 (689) | ervinm |
» | preimenovanje 700 slik naenkratOddelek: Programska oprema | 1964 (1713) | Mercier |
» | ms-doc batch fileOddelek: Programiranje | 861 (811) | ||_^_|| |