Forum » Hlajenje in modifikacije » kr neki
kr neki
Tomi ::
Če že moraš ravno preikušati, raje uporabo za to Ložo in tam kaj pametnega napiši.. Ker za tole boš verjetno ob par pik
metrodusa.blogspot.com
Huey P ::
Da ne bo ostalo tako brezvezna tema nekaj naj nekdo napiše...
..::DOOM III: The Legacy::..
element ::
Če si že testeru, bi lohk vsaj kej pametnega napisat. No, zanima me, kere ledice so vam najboljše, pa kok kej to stane?
Huey P ::
Pustite zdaj tega tipa...
Aja, Bondek dej spremeni temo v "Kakšne ledice", da bodo drugi meli vsaj kaj koristi od te tvoje polomije. Temo spremeniš tako, da klikneš Popravi v prvem postu...
No, meni so najbolj všeč modre ledice. Misli pa tudi, da bi tudi sam vgradil modre ledice (če bi se sploh lotil modifikacije)...
Aja, Bondek dej spremeni temo v "Kakšne ledice", da bodo drugi meli vsaj kaj koristi od te tvoje polomije. Temo spremeniš tako, da klikneš Popravi v prvem postu...
No, meni so najbolj všeč modre ledice. Misli pa tudi, da bi tudi sam vgradil modre ledice (če bi se sploh lotil modifikacije)...
..::DOOM III: The Legacy::..
Men so tud najboljše modre. Jest se lotevam take modifikacije, sam bi celo ohišje okrasil. Tm ene 30 ledic. Sam 30*250=7500, to je pa že kr mal preveč za ledice. A se da jih kje dobit za okol 100 sit al pa kej podobnga?
Bungee- ::
Pelcijan modro=drago No ja tezko bos dobil ceneje modre ledice. MOgoce bi uporabil EL kabel modre barve, daje prov dobre efekte.
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Bondek ::
Thanks fantje za pomoč. Še nekaj me zanima. Kako objaviš novico v glavni strani. Jaz sicer pošljem ampak mi reče da naj pošljem prek e-mail?
No, in to je to !
Paramedic ::
Odgovor je na dlani: pošleš jo po e-mejlu. dOOhh. Ti ne morš pisat novic, ker si kr-en, morš pa bit vsaj moderator.
End transmission.
Pretorijanec ::
Najprej boš moru neki časa pošilat zanimive novice na e-mail. Predlagam ti, da ne tistga, k je u skripti (to kar ti klikneš), ampak ne mail od ALT-ja, Sergio-te, Mate-ja,... Ker luni ma trenutno ful dela pa ne utege usak dan gledat mail-ou. Če boš neki časa pošilu dobre novice, ti bodo dal, če se boš tko zmenu, možnost pošilanja novic.
SpiDEr8 ::
v primerjavi z 445 je leva feltna dost bul od zelenega bika ker je zato je pc bul ke kilo dreka!!!!!
Zgleda, da bom mogu nov topic odpred, če pa vsi se kr o nečem mente, jest sm pa neki uprašu... ali ne? We'll see...
sirotka ::
No bondek pa se ti je dokončno zmešalo, sm ti reku da zadnič nebi smela tiste zadne spohat!!!!!!!!
TESKAn ::
Zaklepam zaradi ne - kompatibilnosti z hlajenjem in modifikacijami.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava Led diode v mišaku (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5042 (3949) | profii |
» | MOD tipkovniceOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1366 (1155) | HroSCeK |
» | LEDice namesto neonkeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1501 (1303) | EX-B |
» | Kaj naj modificiran na ohišju?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1412 (1210) | R0K |
» | Modre LED-ice!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1853 (1415) | Bungee- |