Forum » Sedem umetnosti » Elvis (2022)
Elvis (2022)
Morison ::
https://www.imdb.com/title/tt3704428/
Že kdo gledal?
Zanimivo, da o taki Rock legendi in njegovem najnovejšem filmu še ni odprte teme!
kow ::
Samo pogledam reziserja, pa vem da ne grem gledat. Tip je naredil najslabsega Gatsbyja do sedaj, pa verjetno ga bo tezko kdo posekal naslednjih 200 let.
c3p0 ::
Slightly OT... 42 je bil star, ko je umrl? Sem vedno mislil, da tam 65. Drugs are bad, mkay.
dronyx ::
Meni moteče je vloga Toma Hanksa v tem filmu, ker izgleda kot kakšen pingvin iz Batmana. Pa lahko da je bil ta lik v resnici tak, samo v tem filmu se mi pa zdi, da ne sodi sem. Zaključek filma pa je vrhunski. Dostojen glasbene legende.
Morison ::
Meni moteče je vloga Toma Hanksa v tem filmu, ker izgleda kot kakšen pingvin iz Batmana. Pa lahko da je bil ta lik v resnici tak, samo v tem filmu se mi pa zdi, da ne sodi sem. Zaključek filma pa je vrhunski. Dostojen glasbene legende.
Je v filmu veliko "glasbe" ali je to bolj kot nek biografski-dokumentarni-drama film.
Je torej vreden ogleda v kinu, predvsem zaradi samega zvoka ali je vseeno, če se ga pogleda doma.
Je v filmu veliko "glasbe" ali je to bolj kot nek biografski-dokumentarni-drama film.
Je torej vreden ogleda v kinu, predvsem zaradi samega zvoka ali je vseeno, če se ga pogleda doma.
Glasbe je v filmu precej, tudi film je dinamično zmontiran skupaj, tako da se ga po moje splača pogledati v kinu (traja več kot dve uri in pol). Osnovna nit filma je sicer odnos med Elvisom in njegovim managerjem.
Vsecen film. Dejansko nisem vedel, da nikoli ni igral izven USA
Ja, to je tudi mene presenetilo. Pa tega tudi nisem vedel, da je svojo ženo Priscillo spoznal ko je ona imela 14 let on pa 24 (tega v filmu sicer ni omenjenega, sem šel pa po filmu pogledat par dokumentarcev o njem). Danes bi te v takem primeru verjetno imeli za pedofila. Se pa spomnim sošolke v osnovni šoli, ko je bila ona stara 13 let je hodila s tipom, ki je imel 32 let. Očitno so se časi kar se tiče pedofilije precej spremenili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
meho7 ::
Vsecen film. Dejansko nisem vedel, da nikoli ni igral izven USA
Ja, to je tudi mene presenetilo. Pa tega tudi nisem vedel, da je svojo ženo Priscillo spoznal ko je ona imela 14 let on pa 24 (tega v filmu sicer ni omenjenega, sem šel pa po filmu pogledat par dokumentarcev o njem). Danes bi te v takem primeru verjetno imeli za pedofila. Se pa spomnim sošolke v osnovni šoli, ko je bila ona stara 13 let je hodila s tipom, ki je imel 32 let. Očitno so se časi kar se tiče pedofilije precej spremenili.
To je bila vcasih normalna praksa. Jerry Lee Lewis recimo se je pri 23ih porocil s svojo zlahto, ki je takrat stela 13 let
Potem imas tu se razne rock band skupine, ki so v 60ih-70ih-80ih redno obcevale z groupies - nekatere punce so bile komaj 12 let stare
tilen03 ::
To je bila vcasih normalna praksa.
Saj še zdaj je ogromno znanih glasbenikov creepov in spolnih predatorjev. Vsako leto je več znanega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilen03 ()
Zanimivo je tudi, da je on igral v veliko filmih, samo vsaj jaz nisem videl nobenega od teh.
Zanimivo je tudi, da je on igral v veliko filmih, samo vsaj jaz nisem videl nobenega od teh.
Priporocam Viva Las Vegas - Ann Margret je bla za popizdit huda, Blue Hawaii, Jailhouse Rock ter Flaming Star - bolj resna vloga s skoraj nic petja.
Ce ti je ql tema dirkanja sta tu se Speedway ter Spinout.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Indiana Jones and the Dial of Destiny [Nov Indiana Jones] (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 44609 (5286) | Gagatronix |
» | The Justice League Part One & Part Two (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 37370 (17563) | meho7 |
» | The Martian (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14268 (8758) | Jst |
» | Furious 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13243 (11104) | IL_DIAVOLO |