Forum » Loža » Razvoj turizma na podeželju
Razvoj turizma na podeželju
enemon ::
Gledam cene na Goričkem - najem apartmaja ali glamping med 150 in 200 EUR na dan, kampiranje 10 EUR na osebo, če šotori, plus pet EUR za elektriko. Cene so po mojem mnenju razmeroma visoke, skoraj kot na morju, ponudnikov kar nekaj, po mojih opažanjih pa imajo kar polno večino sezone.
Par let nazaj nikogar ni zanimal dopust v nekih vukojebinah, res me zanima, od kod ta premik v glavah? Ali pa so naredili tako promocijo v tujini ... Resnično mi je zanimivo, da je vse polno po takih cenah ...
Par let nazaj nikogar ni zanimal dopust v nekih vukojebinah, res me zanima, od kod ta premik v glavah? Ali pa so naredili tako promocijo v tujini ... Resnično mi je zanimivo, da je vse polno po takih cenah ...
kriptobog ::
Folk ma dnar in pač modna muha tale glamping. Če je tebi drago, še ne pomeni da je drago za druge.
GregiB ::
Menim, da je veliko pripomogla korona in geopolitični nemiri v bolj oddaljenih krajih, zato se državljani držav, kjer se največ potuje (zahodni Evropejci npr.) bolj odločajo za bližnje, varnejše destinacije...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GregiB ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Morje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11797 (968) | Nagi Bator |
» | Kam na morje z otroki? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21028 (6119) | ZveeZ |
» | Kako čim lažje preživeti zimo 22/23?Oddelek: Problemi človeštva | 3437 (1430) | tamir147 |
» | Pekrski pujski (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 20220 (9187) | Groot |
» | Kako izkoristiti zemljoOddelek: Loža | 3791 (2761) | DimmniBurek |