Forum » Loža » Iskanje prijateljev (in sorodne duše) za Neslovenca
Iskanje prijateljev (in sorodne duše) za Neslovenca
kockoglav ::
Živijo, skupina.
Prvič se opravičujem, če moja (prva) tema ni ustrezna tem forumu, ampak mislim, da jo bolje tukaj napišem (v Loži). Upam, da ne bo težav. No, nadaljujmo.
V bistvu nisem Slovenec niti imam slovenskega državljanstva (ne vem, če sta dejstva enaki). V Slovenijo se želim priseliti, ko končam študije v svoji državi. Medtem se želim spoznati s nekaj prijatelji tja v Sloveniji, ampak edina izbora sta samostojno potovanje (stane in sem preveč shy da se spoznam z neznanci v živo) in prek spleta in njihovih strani (zastonj). Katera mesta lahko obiskujem, če želim najti nekaj prijateljev in kasneje morda sorodno dušo? Seveda se z njimi lahko dobim takrat, ko odločim kupit avtobusno vozovnico za kakšno slovensko mesto.
Vnaprej hvala za odgovor in upam, da je besedilo razumljivo.
Prvič se opravičujem, če moja (prva) tema ni ustrezna tem forumu, ampak mislim, da jo bolje tukaj napišem (v Loži). Upam, da ne bo težav. No, nadaljujmo.
V bistvu nisem Slovenec niti imam slovenskega državljanstva (ne vem, če sta dejstva enaki). V Slovenijo se želim priseliti, ko končam študije v svoji državi. Medtem se želim spoznati s nekaj prijatelji tja v Sloveniji, ampak edina izbora sta samostojno potovanje (stane in sem preveč shy da se spoznam z neznanci v živo) in prek spleta in njihovih strani (zastonj). Katera mesta lahko obiskujem, če želim najti nekaj prijateljev in kasneje morda sorodno dušo? Seveda se z njimi lahko dobim takrat, ko odločim kupit avtobusno vozovnico za kakšno slovensko mesto.
Vnaprej hvala za odgovor in upam, da je besedilo razumljivo.
tt33 ::
Če ciljaš na spoznavanje preko spleta, mogoče poišči Facebook skupine z interesi, ki so ti blizu (karkoli od športa do akademskih disciplin) in tam vzpostavi komunikacijo. To je ena možnost ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kickstarterja v Slovenijo ne bo pred 2018. Lahko stvari pospešita kralj Instagrama inOddelek: Novice / Ostale najave | 5444 (3459) | slovencl |
» | Kaj vam je najbolj pomembno na delovnem mestu? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 32605 (28817) | videc |
» | Spoznavanje novih ljudi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26248 (19361) | vostok_1 |
» | Novozelandski parlament tik pred sprejemom three-strikes zakonodaje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 32011 (29996) | techfreak :) |