» »

Nepremičninski davek

Nepremičninski davek

Temo vidijo: vsi
««
52 / 64
»»

jecok ::

delavec44 je izjavil:

Kaj sedaj so zajebali in jih je zamenjal ali vlada ni ničesar zajebala? Kdo jih je pa postavil za ministre? Dober manager naravoslovne usmeritve.

U pismo, sem ze zafrknil in se spet s trolom pogovarjam. 1:0 :(

Očitno ti ni nič o managementu jasno, tako kot pričakuješ od vlade, da bo bila brez napak, pričakuješ od managerja, da bo 100% perfektno ocenil človeka.

V realnosti pa ni tako, najdeš na prvi pogled najbolj primernega in slediš njegovim učinkom. Če so slabi zamenjaš in sčasoma prideš do najboljšega človeka za to pozicijo. Preveč si vajen slediti nezmotljivemu furerju.

Mimogrede, zajebal si tudi, da si odgovoril na odgovarjanje Danielu. :)) Hecno mar ne? Da ne rečem spontano. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jecok ()

NL85 ::

jecok je izjavil:

Saj boš počasi tudi sam prišel do tega, da ni tako slab kot prejšnje garniture.

Kako razlagaš svojo tisto Golobovo aktivnost v zemljiški knjigi? Več deset tisoč kvadratov zemlje napisane na bivšo ženo? Hiša, dve stanovanji? Na bivšo ženo. Ki je zdaj de iure lastnica, de facto pa ni, ker je z vsem mogočim omejil njeno lastninstko pravico. In kakšen je to špas, da on nima kakor ničesar, zato najema nepremičnino od svojega podjetja? Kako nima ničesar, če ima podjetje, njegovo podjetje pa ima nepremičnino, ki jo oddaja njemu? Mi lahko malo to razložim.

Naj ti zaupam, da je moj glas na prejšnjih in predprejšnjih volitvah šel Šarcu.

Daniel ::

Ja take stvari nekaterim pač niso jasne. Sam imam 25+ let delovne dobe in niti dneva bolniške. Ker si je ne morem privoščiti, saj delo ne more stati.

Pofi nam pač prikazuje realno sliko te vlade. Razlika je le v tem, da on direktno napiše kar dejansko misli, skupaj z vsemi žaljivkami, politiki pa se ti pač smejijo v obraz in kimajo, nato pa itak naredijo tako, kot so si zamislili.

In mislim, da ljudje na bi bili toliko proti novim davkom, če bi vlada lahko dejansko pokazala, da ji je mar za malega človeka, mogoče dejansko postavila kakšno hišo poplavljencem, skrajšala popolnoma zbirokratizirane postopke za gradnjo ali kaj podobnega. Ampak ne. Oni so dejansko vzeli denar iz sklada za poplavljence, da so kupili podrtijo sredi ljubljane, ki bo rabila še enkrat toliko denarja, da bo sploh funkcionalna in se šli slikat pred hišo, ki jo je postavil nekdo drug zato, ker so bojda malenkost pohitrili postopke. Nižje že težko greš. No potem so pa uspeli kupiti še tiste famozne policijske hišice, katerih dejanski nabavni strošek ne more biti toliko niti, če bi bile notri kompletno prevlečene s čistim zlatom.

delavec44 ::

jecok je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Kaj sedaj so zajebali in jih je zamenjal ali vlada ni ničesar zajebala? Kdo jih je pa postavil za ministre? Dober manager naravoslovne usmeritve.

U pismo, sem ze zafrknil in se spet s trolom pogovarjam. 1:0 :(

Očitno ti ni nič o managementu jasno, tako kot pričakuješ od vlade, da bo bila brez napak, pričakuješ od managerja, da bo 100% perfektno ocenil človeka.

V realnosti pa ni tako, najdeš na prvi pogled najbolj primernega in slediš njegovim učinkom. Če so slabi zamenjaš in sčasoma prideš do najboljšega človeka za to pozicijo. Preveč si vajen slediti nezmotljivemu furerju.

Mimogrede, zajebal si tudi, da si odgovoril na odgovarjanje Danielu. :)) Hecno mar ne? Da ne rečem spontano. :))

Jaz ne lažem po forumih, da vlada ni ničesar zajebala in se potem vlečem ven iz dreka s trditvami, da tega pa ja ne moreš realno pričakovati.

NL85 je izjavil:

jecok je izjavil:

Kako razlagaš svojo tisto Golobovo aktivnost v zemljiški knjigi? Več deset tisoč kvadratov zemlje napisane na bivšo ženo? Hiša, dve stanovanji? Na bivšo ženo. Ki je zdaj de iure lastnica, de facto pa ni, ker je z vsem mogočim omejil njeno lastninstko pravico. In kakšen je to špas, da on nima kakor ničesar, zato najema nepremičnino od svojega podjetja? Kako nima ničesar, če ima podjetje, njegovo podjetje pa ima nepremičnino, ki jo oddaja njemu? Mi lahko malo to razložim.

Naj ti zaupam, da je moj glas na prejšnjih in predprejšnjih volitvah šel Šarcu.

A tvoj tudi. Pa Danielov tudi. In zdaj bosta en glas dala desnici, mar ne? :))

Tudi jaz, kot dober manager, ne sanjam, da sem najel idealnega človeka za vodenje države.

Zagotovo pa sem, od ponujenih opcij, izbral potencialno najboljšega. Ali bo pizda kot ostali ne vem, bom pa videl in na volitvah ustrezno ukrepal. Trenutno še ni naredil nič takega, da bi se pribljižal 30 let pokvarjenosti SDSa npr. Ali katolibanskih strank.

Vi ste seveda vsi vsevedi in veste že vse vnaprej.

Zgodovina sprememb…

Jaz na zadnjih sploh volit nisem šel in te napake ne bom še enkrat ponovil.

delavec44 je izjavil:

Jaz na zadnjih sploh volit nisem šel in te napake ne bom še enkrat ponovil.

Seveda, saj sem ti rekel, da te bo Golob prepričal, samo malo hiter konvertit si, ne bi še malo počakal, morda Prebilič kaj naredi.

Ali pa Logar. Kdo ve.

delavec44 je izjavil:

Ali pa Logar. Kdo ve.

Se mu čudovito pleša sveti, a? Pravi Generalpodpolkovnik Glanzkopf.

Logar je pa v zoprnem položaju, jasno je, da je satelit SDSa.

Ampak zdaj pa zajeb, furer mu je ukazal, da gre nategnit Slovence. Če to naredi, je politično mrtev, General Glanzkopf, pa bo čez 2 mandata na nivoju Baidna, skratna "za zamenjat". Će tega ne naredi, je fizično mrtev, ker ga bodo SDSovci linčali. Zato pa je tako "aktiven" pri novi stranki, ker mu je najboljši pobeg iz sranja v katerem se je znašel, da najde izgovor zakaj stranke ni mogel ustanoviti.

Zgodovina sprememb…

jecok je izjavil:

Tudi jaz, kot dober manager, ne sanjam, da sem najel idealnega človeka za vodenje države.

Zagotovo pa sem, od ponujenih opcij, izbral potencialno najboljšega. Ali bo pizda kot ostali ne vem, bom pa videl in na volitvah ustrezno ukrepal. Trenutno še ni naredil nič takega, da bi se pribljižal 30 let pokvarjenosti SDSa npr. Ali katolibanskih strank.

Jaz sem mnenja, da je Janša psihopat. In tudi lopov. Mu ne dam svojega glasu.

Nimam pa ničesar dobrega povedati o Golobu, ničesar. Ga ne volim nikoli.

Oziroma takole. Zame je vedno Janša bil najbolj osovražen politik. Zdaj ga je zamenjal Golob.

Oba sta nevredna mojega glasu.

Te zanima še kaj?

NL85 je izjavil:

jecok je izjavil:

Jaz sem mnenja, da je Janša psihopat. In tudi lopov. Mu ne dam svojega glasu.

Nimam pa ničesar dobrega povedati o Golobu, ničesar. Ga ne volim nikoli.

Oziroma takole. Zame je vedno Janša bil najbolj osovražen politik. Zdaj ga je zamenjal Golob.

Oba sta nevredna mojega glasu.

Te zanima še kaj?

Ja, kdo pa je vreden tvojega glasu?

NL85 je izjavil:

jecok je izjavil:

Na to pa ni odgovora??????

jecok je izjavil:

Ja, kdo pa je vreden tvojega glasu?

Kolikor vidim, nihče.

Upam pa, da nekdo ugotovi, da nas je 100.000 s.p. in da potrebujemo nekoga, ki se bo boril za naše pravice.

Volim samo še z denarnico.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NL85 ()

NL85 je izjavil:

Kaj, saj sem povedal, da ne pričakujem idealnega kandidata, ker tak ne obstaja.

Če imam na voljo 30 let afer in uničevanj države ter njenih podsistemov ali Goloba, volim Goloba, ker je preostanek še slabši.

Volim najboljšo možno izbiro, ki ima možnost sestavit vlado. Valda ne bom volil Piratov, ker je kot bi glas stran vrgel.

Zgodovina sprememb…

Saj, v končni fazi niti ni neke razlike ali te nategne levi ali desni. Nategnjen si v vsakem primeru (ne, niti desni niso niti približno nedolžni).

Se mi pa vseeno zdi, da so desne stranke nekoliko več vložile v periferijo slovenije oziroma bolj enakomeren razvoj, medtem ko se leve striktno držijo centra in pa javnega sektorja ter vztrajno skrbijo za poglabljanje razlik med elito in nižjim slojem.

Na njihovo žalost preostanek države vseeno predstavlja kar nekaj volilcev, z obdavčitvijo nepremičnin pa bojo tudi kakšnega levega volilca obrnili kam drugam.

Lahko pa seveda gremo tudi v kakšno debato zakaj nek funkcionar rabi 5 jurjev plače, negovalka v DSO, ki pa dejansko dela precej težko delo pa naj preživi z minimalcem. In to brez poslovnih kosil.

Daniel je izjavil:

Saj, v končni fazi niti ni neke razlike ali te nategne levi ali desni. Nategnjen si v vsakem primeru (ne, niti desni niso niti približno nedolžni).

Se mi pa vseeno zdi, da so desne stranke nekoliko več vložile v periferijo slovenije oziroma bolj enakomeren razvoj, medtem ko se leve striktno držijo centra in pa javnega sektorja ter vztrajno skrbijo za poglabljanje razlik med elito in nižjim slojem.

Na njihovo žalost preostanek države vseeno predstavlja kar nekaj volilcev, z obdavčitvijo nepremičnin pa bojo tudi kakšnega levega volilca obrnili kam drugam.

Lahko pa seveda gremo tudi v kakšno debato zakaj nek funkcionar rabi 5 jurjev plače, negovalka v DSO, ki pa dejansko dela precej težko delo pa naj preživi z minimalcem. In to brez poslovnih kosil.

Ne Daniel, je velika razlika ali te nekdo nateguje že 30 let ali pa te še ni nategnil. Zaenkrat me Golob še ni, malo je bil amaterski pri komunikacijo z javnostjo ampak konec koncev je amater. Mogoče me bo. In bom volil koga drugega, pod pogojem, da me ni v preteklosti nategoval bolj kot Golob (kjer ali sem volil zanj ali ne, sploh ni pomembno).

Desnica, kot predstavnica intelektualno podhranjenih, misli, da bo z enakim načinom in ljudmi dosegla druge rezultate o čemer je nekdo nekoč rekel, da je znamenje norosti.

Zgodovina sprememb…

jecok je izjavil:

NL85 je izjavil:

Če imam na voljo 30 let afer in uničevanj države ter njenih podsistemov ali Goloba, volim Goloba, ker je preostanek še slabši.

Volim najboljšo možno izbiro, ki ima možnost sestavit vlado. Valda ne bom volil Piratov, ker je kot bi glas stran vrgel.

Bova sumirala tole.

Ti si mene prej obtožil nekega bogatunstva in izkoriščevalstva in bog ve še česa. Ker pošteno za res fer ceno oddajam dodatno nepremičnino in od tega pošteno plačujem davek. Jaz sem izkoriščevalski bogatun, ki ga je treba oskubiti. A bad person. Hkrati pa tukaj hvališ človeka, za katerega si niti komentirati ne upaš vsega sranja, ki ga dela s svojim premoženjem, da bi plačal čim manj davka? On pa ni a bad person.

Bova še to dodala. Na vse mahinacije z zemljiško knjigo, vsemi temi čudni vpisi, prepisovanji, omejevanji in potem oddajanjem nepremičnin samemu sebi ... On, ki mu je toliko mar za to, da bi si mladi postavljali domovanja, on je v Kromberku kupovali pasice okoli zemljišč, da druga zemljišča niso imela dostopa do ceste, da se na njih ne bi dal graditi. Toliko o skrbi za mlade, ki bi radi prišli do svojega doma.

NL85 je izjavil:

jecok je izjavil:

NL85 je izjavil:

Bova sumirala tole.

Ti si mene prej obtožil nekega bogatunstva in izkoriščevalstva in bog ve še česa. Ker pošteno za res fer ceno oddajam dodatno nepremičnino in od tega pošteno plačujem davek. Jaz sem izkoriščevalski bogatun, ki ga je treba oskubiti. A bad person. Hkrati pa tukaj hvališ človeka, za katerega si niti komentirati ne upaš vsega sranja, ki ga dela s svojim premoženjem, da bi plačal čim manj davka? On pa ni a bad person.

Bova še to dodala. Na vse mahinacije z zemljiško knjigo, vsemi temi čudni vpisi, prepisovanji, omejevanji in potem oddajanjem nepremičnin samemu sebi ... On, ki mu je toliko mar za to, da bi si mladi postavljali domovanja, on je v Kromberku kupovali pasice okoli zemljišč, da druga zemljišča niso imela dostopa do ceste, da se na njih ne bi dal graditi. Toliko o skrbi za mlade, ki bi radi prišli do svojega doma.

Alternative ni, se pravi je najboljša možna rešitev in najboljši možni vodja države. Ko bomo imeli boljšo izbiro, pa le povej, ampak mora imeti možnost zmagati.

Vseeno je nepremičninski davek prava odločitev in kasneje progresivna lestvica glede na število stanovanj.

Zgodovina sprememb…

Ni problem v desnici. Problem je v tem, da ti verjameš, da si intelektualno superioren. Ampak včasih je dobro, da tako misliš.

Upam, da ne bo treba še odpreti debate o tem, koliko časa je bila v funkciji katera vlada. Oziroma te skorajda prosim, ker očitno ne veš.

Daniel je izjavil:

Ni problem v desnici. Problem je v tem, da ti verjameš, da si intelektualno superioren. Ampak včasih je dobro, da tako misliš.

Upam, da ne bo treba še odpreti debate o tem, koliko časa je bila v funkciji katera vlada. Oziroma te skorajda prosim, ker očitno ne veš.

Kakšne probleme imaš pa ti z mano mi je pa čisto vseeno. Sam sicer ravno ne drkam nate, če pa bi rad ti name, izvoli, digitalno me ne moti.

Na teorije zarot ne padam, ker so samo bedni poizkusi osmisliti česar ne razumeš (ne ti osebno), če pa bi, bi bila prva, da sta Janša in Kučan zmenjena, da se gresta good-cop, bad-cop in drkata cel narod v glavo.

Zgodovina sprememb…

jecok je izjavil:

NL85 je izjavil:

jecok je izjavil:

NL85 je izjavil:

Bova sumirala tole.

Alternative ni, se pravi je najboljša možna rešitev in najboljši možni vodja države. Ko bomo imeli boljšo izbiro, pa le povej, ampak mora imeti možnost zmagati.

Vseeno je nepremičninski davek prava odločitev in kasneje progresivna lestvica glede na število stanovanj.

Bolj se potrudi ali pa povej tako, kot dejansko je. Alternative so, ampak niso dobre zate. Preveč prozoren postajaš.

jecok je izjavil:

To ni nepremičninski davek.

Nepremičinskega davka si on ne upa speljati. Ker bi izgubil volivce. To je davek na fuj Slovence bogatune, tako se to predstavlja, ki so na čuden način obogateli in zdaj odirajo z visokimi najemninami reveži. Od mene si prej dobil dokaz, da ne odiram, ampak oddajam pa super fer najemnini. In moja dodatna nepremičnina, podedovana, ni kupljena na sumljiv način, ampak je bila odplačana s 25 let dolgim visokim kreditom. Računa na to, da bodo Slovenci potrpli njegov velik boj proti peščici nas, groznih bitij.

Daniel je izjavil:

Bolj se potrudi ali pa povej tako, kot dejansko je. Alternative so, ampak niso dobre zate. Preveč prozoren postajaš.

Kdo?

NL85 je izjavil:

jecok je izjavil:

To ni nepremičninski davek.

Nepremičinskega davka si on ne upa speljati. Ker bi izgubil volivce. To je davek na fuj Slovence bogatune, tako se to predstavlja, ki so na čuden način obogateli in zdaj odirajo z visokimi najemninami reveži. Od mene si prej dobil dokaz, da ne odiram, ampak oddajam pa super fer najemnini. In moja dodatna nepremičnina, podedovana, ni kupljena na sumljiv način, ampak je bila odplačana s 25 let dolgim visokim kreditom. Računa na to, da bodo Slovenci potrpli njegov velik boj proti peščici nas, groznih bitij.

Ena lastovka, pa tudi, če laže, še ne prinese pomladi. In ker je namen te teme laganje desnice za poceni politične točke, bom ob pomanjkanju dejstev v eno ali drugo stran, sklepal da lažeš. Saj veš, najprej pogledaš, kdo ima od umora premoženjsko korist.

Zgodovina sprememb…

jecok je izjavil:

Ena lastovka, pa tudi, če laže, še ne prinese pomladi.

In davek, ki bo prinesel 600 milijonov, ne bo pokril 1,4 milijardno povečanje plač. Kaj šele kakšno novo nepremičnino.

Bo treba oskubiti še koga.

NL85 je izjavil:

jecok je izjavil:

Ena lastovka, pa tudi, če laže, še ne prinese pomladi.

In davek, ki bo prinesel 600 milijonov, ne bo pokril 1,4 milijardno povečanje plač. Kaj šele kakšno novo nepremičnino.

Bo treba oskubiti še koga.

Se strinjam, najprej s progresivno lestvico potem pa obdavčenjem kapitalskih zaslužkov, ne glede na leta naložbe.

Recimo, če bi bilo pošteno, bi Boscarol plačal od svojih 200 miljonov 45% davek. Zdaj se pa lepega dela in kako je daroval ipd. Daroval je drobiž napram kar je dobil in mora "darovati" navaden zaposleni.

Zgodovina sprememb…

Če moram izbirati med dvemi slabimi opcijami, bom izbral tisto pri kateri mi bo ostalo v žepu več denarja. Če sem zaradi tega egoist, pa bom. Sem predlagal mnogo boljših in pravičnejših rešitev reševanja problema kopičenja stanovanj, pa nisem dobil pametne replike.

Enako bi v USA volil Trumpa čeprav je kreten. Tako kot je JJ kriminalec.

Če dam pa v slo svoj glas nekomu tretjemu, je pa to žal stran vržen glas. Dokler imamo tak volilni sistem.

jecok je izjavil:

Se strinjam, najprej s progresivno lestvico potem pa obdavčenjem kapitalskih zaslužkov, ne glede na leta.

Kapitalske zaslužke ima on, Golob, ne jaz.

Jih bo poskril, kot je nepremičine?

Verjetno tam okrog blago sredinsko desnih opcij.

Mogoče se pa prikaže nov obraz, kdo bi vedel.

Pač, nekako mi trenutno deluje, kot, da bi ob tem, da ti golob reče "eat shit" ti dejansko vprašal, s kako veliko žlico.

Tvoje ignoriranje ali opravičevanje nekaterih nevedenih dejstev to žal potrjuje.

delavec44 je izjavil:

Če moram izbirati med dvemi slabimi opcijami, bom izbral tisto pri kateri mi bo ostalo v žepu več denarja. Če sem zaradi tega egoist, pa bom. Sem predlagal mnogo boljših in pravičnejših rešitev reševanja problema kopičenja stanovanj, pa nisem dobil pametne replike.

Enako bi v USA volil Trumpa čeprav je kreten. Tako kot je JJ kriminalec.

Če dam pa v slo svoj glas nekomu tretjemu, je pa to žal stran vržen glas. Dokler imamo tak volilni sistem.

Predlagaj Golobu. Ne razumem tvoje zmedenosti, da tuliš v luno in pričakuješ, da bo odgovorila.

Če lahko na vsako drugo sranje odgovarjaš, si v nekih primerih čudno tiho. Saj si najbolj pameten, kajne?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

jecok je izjavil:

Recimo, če bi bilo pošteno, bi Boscarol plačal od svojih 200 miljonov 45% davek. Zdaj se pa lepega dela in kako je daroval ipd. Daroval je drobiž napram kar je dobil in mora "darovati" navaden zaposleni.

Se strinjam. In se enako strinjam, da bi Golob zdaj plačal nepremičninski davek na več deset tisoč hektarjev zemlje, ki jo je pokupil v Kromberku in okoli. In na vse nepremičnine, ki jih je kakor razdelil. In tudi na nepremičnine, ki jih nima, ampak jih oddaja samemu sebi.

Prav tako bi v normalni državi bil Boštjančič že v zaporu (vse je v temi normiran sp) in ne bi imel takih blesavih idej.

Daniel je izjavil:

Pač, nekako mi trenutno deluje, kot, da bi ob tem, da ti golob reče "eat shit" ti dejansko vprašal, s kako veliko žlico.

Tvoje ignoriranje ali opravičevanje nekaterih nevedenih dejstev to žal potrjuje.

Skratka, ne veš.

Jaz pa vem, da je Janša vsa leta delal proti mojim koristim, od TEŠ6 in Patrije, do uničenja zobozravstva (bo kar nekaj tisočakov škode samo pri meni), uničevanja zdravstva, zganjal teror nad mano med covidom. Katolibani pa so mu ves čas stali ob strani, s tem, da je uničevanje zdravstva v dobrobit cerkve začel Peterle.

To ni opcija. SD ni opcija, ker je z Janšo sodelovala pri TEŠ6, kar je samo po sebi dovolj. Levica se mi zdi, da se je zgubila, kaj mi še ostane?

No sem ti pomagal izločevati, torej koga naj bi volil, s tem, da sem povedal, da ljudi, ki so me že nategnili, ne bom več volil (če bi se vsi držali tega, bi se že davno znebili prascev na obeh polih, pa ste eni neumni).

Zgodovina sprememb…

Tukaj bo pa vsako leto nekaj tisočakov škode. Opazna razlika.

delavec44 je izjavil:

Tukaj bo pa vsako leto nekaj tisočakov škode. Opazna razlika.

Nobene škode ne bo, ker se bo od tistih, ki imajo več stanovanj steklo v proračun neprimerno več denarja, kar pomeni, da bo moje podjetje Slovenija d.d. imelo izdaten profit, precej večji od mojega vložka. Če se vodstvo z uporabo tega profita ne bo izkazalo, ga bom na naslednjih volitvah probal zamenjati z novim, absolutno pa ne z vodstvom, ki je 30 let dokazovalo, da je nesposobno in pokvarjeno.

Zgodovina sprememb…

Enako kot je imel JJ profit, ko je tebi škodo delal. Tudi tam se je v proračun steklo več denarja.

jecok je izjavil:

kaj mi še ostane?

Ja, ostane ti Golob Ta isti Golob, ki je leta 2013 dal intervju, katerega naslov je bila njegova izjava SEM NEIZMERNO BOGAT. Ta isti Golob naj bi danes bil tako reven, da mora Tina okoli govoriti, da živita v najetem stanovanju (sedeva pozabi povedati, da je njun najemojadajalec Golobovo podjetje).

To njegovo neizmerno bogastvo še vedno je in obstaja. Samo je tako parkirano, da ga noben nov ali star davek ne doseže. Medtem ko on steguje prste po mojem.

jecok je izjavil:

Daniel je izjavil:

Skratka, ne veš.

Jaz pa vem, da je Janša vsa leta delal proti mojim koristim, od TEŠ6 in Patrije, do uničenja zobozravstva (bo kar nekaj tisočakov škode samo pri meni), uničevanja zdravstva, zganjal teror nad mano med covidom. Katolibani pa so mu ves čas stali ob strani, s tem, da je uničevanje zdravstva v dobrobit cerkve začel Peterle.

To ni opcija. SD ni opcija, ker je z Janšo sodelovala pri TEŠ6, kar je samo po sebi dovolj. Levica se mi zdi, da se je zgubila, kaj mi še ostane?

No sem ti pomagal izločevati, torej koga naj bi volil, s tem, da sem povedal, da ljudi, ki so me že nategnili, ne bom več volil (če bi se vsi držali tega, bi se že davno znebili prascev na obeh polih, pa ste eni neumni).

Aha, torej smo pri tvojih koristih? A za negovalke v DSO se ne bi malo potegnil, da ne bi dobile samo 50 eur bruto dodatka in čudežno dosegle minimalca?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

delavec44 je izjavil:

Enako kot je imel JJ profit, ko je tebi škodo delal. Tudi tam se je v proračun steklo več denarja.

JJ mi je kradel iz mojega premoženja preko TEŠ6. Kar je brez vseh ostalih njegovih potez izkaz, da ne more biti več vodilni kader.

Daniel je izjavil:

Aha, torej smo pri tvojih koristih?

A ni zanimivo? Ko jaz mislim na svoje koristi, sem slab človek, on pa sme misliti na svoje koristi.

NL85 je izjavil:

jecok je izjavil:

kaj mi še ostane?

Ja, ostane ti Golob Ta isti Golob, ki je leta 2013 dal intervju, katerega naslov je bila njegova izjava SEM NEIZMERNO BOGAT. Ta isti Golob naj bi danes bil tako reven, da mora Tina okoli govoriti, da živita v najetem stanovanju (sedeva pozabi povedati, da je njun najemojadajalec Golobovo podjetje).

To njegovo neizmerno bogastvo še vedno je in obstaja. Samo je tako parkirano, da ga noben nov ali star davek ne doseže. Medtem ko on steguje prste po mojem.

Da. Druge izbire ni. Za nikogar. Razen za butaste navijače.

Zaplezal si se POFi. Realnost večine Slovencev ne koraka v istem ritmu kot ti.

NL85 je izjavil:

Daniel je izjavil:

Aha, torej smo pri tvojih koristih?

A ni zanimivo? Ko jaz mislim na svoje koristi, sem slab človek, on pa sme misliti na svoje koristi.

Ti si slab človek. Stavek za stavkom dokazuješ. Ampak, večina Slovenije bo imela z davkom na nepremičnine korist.

Tudi ti. Samo ne misliš na svoje koristi. Oz. sploh ne misliš.

jecok je izjavil:

JJ mi je kradel iz mojega premoženja preko TEŠ6. Kar je brez vseh ostalih njegovih potez izkaz, da ne more biti več vodilni kader.

Golob se je odločil pa krasti iz mojega premoženja. Me skubiti, da je za 70 procentov povečal plače nekim funkcionarjem in nekim kaktusom tam, ki po pisarnah pijejo kofete, če pa kdaj kaj rabiš od njih, si moraš pa cel dan vzeti frej, da jih poloviš med eno malico in drugo malico. Najraje imam tiste, ki jim pred pisarno prideš v petek on 11:00 in ti varnostnik reče, da glih je šla na malico. Ko je do 12:30 ni nazaj, vprašaš varnostnika, kako dolgo te malice trajajo. Ko končno pride ob 12:40 mi razlaga, da ona me ne more vzeti, ker je petek in se ob 13:00 neha delati. Pa kako me je vzela. Naj povem, da je z malico prišla z več vrečkami, v katerih so očitno bila nova oblačila.

Daniel je izjavil:

Seveda ne, večina sveta ne. Zato pa bo počasi prišlo do izumrtja držav in družbe kot jo poznamo, potem pa do fevdalnega reda, kjer bodo tvoji vnuki cele dneve garali za prave gospodarje. Verjetno Kitajce.

3. svetovna vojna niti ni najslabša možnost, kot človeštvo smo zajebali.

Zgodovina sprememb…

Prodajanje pravljic tukaj žal ne deluje. Lahko pustiš kontakte kje tukaj in bomo čez 5 let preverili koliko je nepremičninski davek znižal obremenitev plač. Praktično garantiram ti, da bo rezultat 0, ker politiki v tej državi nimajo sramu, imajo pa spomin zlate ribice okrog obljub. Tako kot volilci.

Daniel je izjavil:

Prodajanje pravljic tukaj žal ne deluje. Lahko pustiš kontakte kje tukaj in bomo čez 5 let preverili koliko je nepremičninski davek znižal obremenitev plač. Praktično garantiram ti, da bo rezultat 0, ker politiki v tej državi nimajo sramu, imajo pa spomin zlate ribice okrog obljub. Tako kot volilci.

Vidiš, pa si počasi nehal nabijati nebuloze in širiti strahove (oz. prodajanje pravljic) in se odločil za analitično pot. Vemo kaj so vhodni podatki, videli bomo kaj so izhodni. Brez preizkusa pa gre samo za prazna natolcevanja.

Zgodovina sprememb…

jecok je izjavil:

Ne skrbi, še nekaj let in bo moj otrok polnoleten.

Potem pa naredim točno to, kar sta naredila Golob in Sajovic. Prepis lastnine. In potem takoj zraven preužitek, prepoved prodaje in še kaj zraven. In boste dobili nič, kot on Goloba in Sajovica ne.

NL85 je izjavil:

jecok je izjavil:

Ne skrbi, še nekaj let in bo moj otrok polnoleten.

Potem pa naredim točno to, kar sta naredila Golob in Sajovic. Prepis lastnine. In potem takoj zraven preužitek, prepoved prodaje in še kaj zraven. In boste dobili nič, kot on Goloba in Sajovica ne.

S tem bi ogoljufal ostale Slovence, torej zdaj končno priznaš očitno?

Nekje nazaj sem te vprašal od kje te ljudje, te korupcijske barabe pridejo. No zdaj si si sam odgovoril.

Od tam kot si prišel sam.

Zgodovina sprememb…

jecok je izjavil:

Daniel je izjavil:

Seveda ne, večina sveta ne. Zato pa bo počasi prišlo do izumrtja držav in družbe kot jo poznamo, potem pa do fevdalnega reda, kjer bodo tvoji vnuki cele dneve garali za prave gospodarje. Verjetno Kitajce.

3. svetovna vojna niti ni najslabša možnost, kot človeštvo smo zajebali.

Ta scenarij je dejansko celo možen, glede na globalne trende in zasanjanost nekaterih politikov s 15k plače. Njih ne boli.

jecok je izjavil:

Daniel je izjavil:

Vidiš, pa si počasi nehal nabijati nebuloze in širiti strahove (oz. prodajanje pravljic) in se odločil za analitično pot. Vemo kaj so vhodni podatki, videli bomo kaj so izhodni. Brez preizkusa pa gre samo za prazna natolcevanja.

Žal smo doslej doživeli dovolj prakse, da ne rabimo več preizkusa. Dejansko sem to zapisal že zgoraj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

NL85 je izjavil:

jecok je izjavil:

Golob se je odločil pa krasti iz mojega premoženja. Me skubiti, da je za 70 procentov povečal plače nekim funkcionarjem in nekim kaktusom tam, ki po pisarnah pijejo kofete, če pa kdaj kaj rabiš od njih, si moraš pa cel dan vzeti frej, da jih poloviš med eno malico in drugo malico. Najraje imam tiste, ki jim pred pisarno prideš v petek on 11:00 in ti varnostnik reče, da glih je šla na malico. Ko je do 12:30 ni nazaj, vprašaš varnostnika, kako dolgo te malice trajajo. Ko končno pride ob 12:40 mi razlaga, da ona me ne more vzeti, ker je petek in se ob 13:00 neha delati. Pa kako me je vzela. Naj povem, da je z malico prišla z več vrečkami, v katerih so očitno bila nova oblačila.

Saj pravim, da poštenega politika ni. Ampak ni vrag da bom volil za nekoga, ki mi je zjebal normiran sp, potem pa še nabil par kEUR davka na nepremičnino na katero sem že plačal in plačujem mnogo davkov. Vse ostalo premoženje pa seveda ni pomembno.
Tudi če pustimo pri strani kar me samo indirektno boli (prenosniki, litijska, dvig plač funkcionarjev, dopolnilno zzzs za katerega nimajo pojma kako rešiti, čakalne vrste v zdravstvu, ukinitev zvišanja splošne olajšave, sprememba obračuna elektrike).

V bistvu bolj razmišljam bolj se ne spomnim ene dobre stvari, ki jo je ta vlada naredila. Vprašanje koliko so še pokradli, pa se sploh ne ve.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()
««
52 / 64
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Davek na premozenje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15113114 (1851) JH84
»

Davek na nepremičnine (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
1114202390 (29535) MrStein
»

novo vrednotenje nepremičnin (strani: 1 2 3 )

14828351 (23335) buttcrack
»

Zakaj država ne obdavči nepremičnine, kot Američani? (strani: 1 2 )

7416201 (14687) Furbo

Več podobnih tem