» »

Program za delo koalicije 2022 – 2026

Program za delo koalicije 2022 – 2026

Levica ::

PROGRAM 15 vlade - https://n1info.si/wp-content/uploads/20...

Kar mi je pa res zelo všeč v tem programu pa je

Prosilcem za azil bomo zagotovili varnejše migracijske poti ter hitre in učinkovite azilne postopke

Pogoje za mednarodno zaščito bomo olajšali ter mednarodno zaščito omogočili vsem, ki so do nje upravičeni

To mi je res všeč, da bodo pogoje olajšali za pridobitev statusa v Sloveniji kar pomeni, da bo veliko več ljudi ostalo v Sloveniji. Pa še ograja gre stran.

Sram me je,da sem bel moški, Black Life maters Slovenija
Vpis SFRJ manjšin v ustavo 64.a člen. Refugees Welcome Slovenija

nirburu ::

Komaj čakam da otroci kuglvinklov sveta začnejo razlagat svojim pretežno muslimanskim šošolcem, kako se kliče njihova Mama1 in Mama2.
Veste kaj bodo po tem naredili? Odselili se nekam v slovensko vukujebino, kjer je še kakšna slovenska šola.
Kako vem?
https://news.yahoo.com/superrich-bought...

"Levičarji" dejansko bežijo iz levičarskega raja kalifornije. Kuglvinkl že nakupuje parcele tam v okolici Ravn na Koroškem, just in case.

kuall ::

jep, točno tako bo. so za priseljevanje, ko pa se v njihovo soseščino priselji nizkokvalitetni priseljenci bežijo v SDS okraje h klenim Slovencem, čez katere so imeli toliko za povedati.
zakaj so za množično priseljevanje? zato ker hočejo izpasti moderni, vzvišeni, napredni napram nam "SDS nazadnjaškim kmetavzarjem". pač samo blefiranje in nič drugega. vsebine pa nobene zadaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Vrhovno sodišče: v Sloveniji begunci ne morejo dobiti mednarodne zaščite

Oddelek: Problemi človeštva
445315 (1122) Velki
»

Prvi protest proti Robertu Golobu

Oddelek: Loža
162480 (1185) BRBR
»

Dva dni brez mesa ? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27128527 (22302) 111111111111

DELO: zloraba azilnega sistema v SLO in nevladne organizacije (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8714484 (11988) ahac

Več podobnih tem