Forum » Mobilne tehnologije » "Hočem mali Android telefon"
"Hočem mali Android telefon"
roCkY ::
Kje si pa to pobral? Imam flip 4 in je po 2 letih še 98% OK. Od prejšnjih S-k ni bil noben v celem stanju po 2 letih. Večina v smeteh. Raba in št. padcev pa bolje, da ne veš. Je pa v malo bolj trdem kožuhu, ker brez ovitka pri meni telefon morda zdrži kak mesec...
Sem se bal, kaj bo z ekranom po par mesecih ker imam velikokrat res enormno prahu pa je še povsem OK.
SGH-A100 jao to sem imel. Tisto je bilo zelo krhko. Je trajalo kake pol leta, da je kljub pazljivosti doživel booom in spoznal, da bo šlo veliko €€€ za telefone.
Sem se bal, kaj bo z ekranom po par mesecih ker imam velikokrat res enormno prahu pa je še povsem OK.
SGH-A100 jao to sem imel. Tisto je bilo zelo krhko. Je trajalo kake pol leta, da je kljub pazljivosti doživel booom in spoznal, da bo šlo veliko €€€ za telefone.
PrimozR ::
Razumem fold formfaktor, kjer dobiš res velik displej in obenem nek normalno uporaben telefon za osnovne stvari, ampak kaj pa pridobiš s Flipom? Normalni formfaktor telefona samo prepogneš na pol, torej dobiš pol nižji ampak 2x debelejši telefon... A je to res toliko bolje od normalnega, čim manjšega (npr. S23/S24 oz. vsaj Pixel 8 & co.) telefona? Ali odtehta nerodnost, da ga moraš za skoraj vsako stvar še odpirati (nasproti samo vzeti iz žepa)?
nejc_nejc ::
Merilo je po mojih izkusnjah, nošenje v sprednjem žepu kavbojk vkljucno z vsedanjem v avto ter vožnjo.
Aha. No jaz sem telefon in denarnico (in ključe) vedno vzel iz žepa in pospravil v avto...
A ko sediš, ko kofe ali pir pijes tudi vse razstaviš?
Zato majhen telefon. Če rabim več pa tablica ali comp.
Zato majhen telefon. Če rabim več pa tablica ali comp.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
ZveeZ ::
Kaksne hlace to nosite, da vas moti telefon v zepu? Meni je vseeno ce je v zepu 6" al 6.7", ker je se vedno bistveno manj motec od denarnice v drugem zepu. V rokah pa se ze pozna razlika.
cesnja ::
Jaz imam elastiko okoli osebne, vozniske in par evrov tringelta. Vsak telefon zavzame vec prostora.
Karen ::
Kje si pa to pobral? Imam flip 4 in je po 2 letih še 98% OK.
Flip 3, ne vem, a bi ga rad videl kako izgleda? Ženska uporabnica, torej ne v žepu, ampak v torbici, z ovitkom bil večino časa, zdaj ni več ker je itak "delaminiran". Baterije sploh nisem hotel "ven potegnit" v pogovor. Mogoče imaš s 4-ko ti drugačne izkušnje (lahko da je boljši), 3-ka je kar nekaj. Drugače imam pa še vedno nekje Jelly star (3,5palčni Android12), če koga zanima pod privat.
roCkY ::
Kje si pa to pobral? Imam flip 4 in je po 2 letih še 98% OK.
Flip 3, ne vem, a bi ga rad videl kako izgleda? Ženska uporabnica, torej ne v žepu, ampak v torbici, z ovitkom bil večino časa, zdaj ni več ker je itak "delaminiran". Baterije sploh nisem hotel "ven potegnit" v pogovor. Mogoče imaš s 4-ko ti drugačne izkušnje (lahko da je boljši), 3-ka je kar nekaj. Drugače imam pa še vedno nekje Jelly star (3,5palčni Android12), če koga zanima pod privat.
Sem sedajle malo ovitek pa telefon pogledal. Ovitek je za v smeti. Mali sekundarni ekran pa nima niti ene praskice. Not vse OK. Tudi pregib, čeprav gre dnevno v sezoni narezen in skup ogomnokrat in to v prahu. Je pa precej masiven kožuh a sekundarni ekran ni pokrit. Skratka precej kompaktna "žogica".
Ampak bo ovitek še eno sezono preživel, ker naslednji bo v letu enak. Pač delo, ki ni prijazno tem škatlcam. Brez pa ne gre. In ja nimaš kam odložit. Ker v traktorjih vse leti... Kdor ni probal ne ve. Minimalno tedensko, pa če še tako paziš, ker ni enga mesta kamor bi zadevo dal. Delat neke "kufre" in not dajat pa mi ni, ker nosntop nekaj rabim. V žepu itak ne more biti. Ne za čvek. Tisto je BT, če je kaj več treba. Ostalega je ogromno. Brez interneta se zadnjih nekaj let praktično niti premakneš ne več... RTK korekcija, maili, remote dostop,...
Skratka meni je zmaga. Upam da ga ne usujem prvi teden nove sezone. Kaka vožnja prek njega... Prejšnji S tudi v debelem kožuhu je bil živ kakih 10-11 mesecev.
Hudobec82 ::
Mam xperio 1 in ostali telefoni mi zgledajo smešno široko, kot une otroške igrače za v banjo. Ozek telefon nenormalno bolš sede v roke in žep.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pixel 4a napihnjena baterijaOddelek: Mobilne tehnologije | 1169 (344) | Frgazor |
» | kompaktni cenejši pametni telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 3649 (2712) | bluefish |
» | Sony telefoni (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15492 (9659) | zuz3k |
» | Apple predstavil nov poceni iPhone SE (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 57047 (41770) | MrStein |