Forum » Na cesti » Kako kupiti nov avto ?
Kako kupiti nov avto ?
bbobst ::
Zdravo. Nekaj časa ne sledim takim temam.
Namen imam kupiti nov i30 katerega z željeno opremo v Slo ni. Treba ga je naročiti, čakalna doba je 6-12 mesecev.
Zanima me samo financiranje. Sicer bi avto lahko skeširal, vendar me zanima to brezobtestno financiranje. Ali je to v bistvu leasing?
Namen imam kupiti nov i30 katerega z željeno opremo v Slo ni. Treba ga je naročiti, čakalna doba je 6-12 mesecev.
Zanima me samo financiranje. Sicer bi avto lahko skeširal, vendar me zanima to brezobtestno financiranje. Ali je to v bistvu leasing?
kancler ::
Jaz sem iskal brezobrestno finaciranje.. dosti firm ma 3 ali pa 5 let nobena pa 7, kjer bi dejansko brezobrestno finaciranje prišlo do izraza. Npr. nov avto imaš komot 7 let.
Škoda ima tako hinavske cene da nič jasno.
Od znamk je bila takrat najbolj mamljiva mazda pa še to ne vsi modeli. Će bi bila toyota brezobrestna bi z veseljem vzel. Ostale znamke z ugodnim financiranjem me niso zanimale (kia hyundai ...).
Če najdeš kaj dobrega brezobrestnega pa povej, oz. kaj si že kaj gledal do zdaj?
Škoda ima tako hinavske cene da nič jasno.
Od znamk je bila takrat najbolj mamljiva mazda pa še to ne vsi modeli. Će bi bila toyota brezobrestna bi z veseljem vzel. Ostale znamke z ugodnim financiranjem me niso zanimale (kia hyundai ...).
Če najdeš kaj dobrega brezobrestnega pa povej, oz. kaj si že kaj gledal do zdaj?
janezvalva ::
shintaro tako utrujal s fotkami, da sem potem še jaz kupil forda. me je prepričal.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
bambam20 ::
Utk ::
Zakaj bi moralo bit brezobrestno. Vsi ti izračunajo kolk je to na mesec, kaj ma veze kolk od tega so obresti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kredit | Avtokredit | Lizing (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12906 (6102) | redtech |
» | Nakup novega avtomobila (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 31084 (13813) | solatko |
» | Kateri rabljen avto? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14916 (9555) | Likalnik |
» | Kateri novi avti s financiranjem z 0% obresti?Oddelek: Na cesti | 10022 (8246) | m0LN4r |
» | kredit/leasingOddelek: Loža | 14486 (11976) | Mavrik |