Forum » Loža » Državna podjetja in zavodi
Državna podjetja in zavodi
javna_uprava ::
Zdravo,
zanima me, če obstaja kakšen seznam podjetij, ki s v državni lasti. Nekaj se našel na temle linku, vendar to še zdaleč ni vse. Recimo, da so zajeta tudi podjetja, kot je npr. 2TDK d.o.o. in podobno ter da je pripisan kraj.
Za javni sektor sem dobil seznam tule. To so seveda vse šole, ministrstva, upravne enote itd.
Ali kdo pozna kak tak seznam? Na bizi.si pod Napredno iskranje zadeva ne deluje, kot bi hotel.
Hvala.
zanima me, če obstaja kakšen seznam podjetij, ki s v državni lasti. Nekaj se našel na temle linku, vendar to še zdaleč ni vse. Recimo, da so zajeta tudi podjetja, kot je npr. 2TDK d.o.o. in podobno ter da je pripisan kraj.
Za javni sektor sem dobil seznam tule. To so seveda vse šole, ministrstva, upravne enote itd.
Ali kdo pozna kak tak seznam? Na bizi.si pod Napredno iskranje zadeva ne deluje, kot bi hotel.
Hvala.
Tiger ::
Mogoče si lahko pomagaš z AJPES RZIJZ (Register zavezancev za informacije javnega značaja).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pinterest gre na borzoOddelek: Novice / Rezultati | 9011 (7033) | mikhail |
» | Google ponuja, Microsoft razkriva patenteOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 5682 (4480) | Poldi112 |
» | Zlorabe interneta v Sloveniji - kdo ve?Oddelek: Problemi človeštva | 4399 (2075) | Looooooka |
» | Vrhovno sodišče ZDA bo odločalo o pravici do zasebnosti na delovnem mestuOddelek: Novice / Zasebnost | 5250 (3971) | Mercier |