» »

IPCC: Ukrepati je treba takoj

««
12 / 12
»
»»

m0LN4r ::

Koga pa bomo volili, da podpremo kmete? Zdaj v "vojnih" casih bodo domace krave in pujsi, se kako zazeljeni, da zazenemo kmetijstvo nazaj? Vsaka kmetija steje!
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

FireSnack ::

Podpremo kmete? Podražitve so se začele pred vojno. Kako lahko imate tako kratek spomin? Je pa res da slovenci izkoristimo vsako priložnost in probamo iztržit maksimum. Povprečen zdravnik je recimo v času korone dobil za dober avto dodatkov, tudi če ni bil neposredno izpostavljen nevarnosti. Samo kapo dol za take junake s poslovno žilico.
Preprodajalec NFT umetnin

Daniel ::

Kmetje, razen tistih, ki prodajajo doma niso nikoli določali odkupne cene. To pri nas dela predelovalna industrija in trgovina. Recimo zgolj za primer, je cena mleka pri kmetih v zadnjega pol leta zrasla za celih 5 centov. Ampak bojda se je v trgovini za 20 ali celo 30 podražilo zaradi surovine... Pa takih stvari je cel kup. Meso recimo je tam 4,5 eur, če gre za res soliden kos.
Pšenica se je prodala lani za največ 210 eur res ekstra kakovost. Kruh se pa draži sedaj, ker se je pšenica, ki je od lani v silosih bojda podražila, letošnja pa šele raste. Špekulanti pa služijo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IPCC: drugi in tretji del poročila o podnebnih spremembah

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
178019 (6334) Truga
»

IPCC: Hitrost globalnega segrevanja manjša, a le po naključju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
11834777 (24739) NSA Agent

Več podobnih tem