Forum » Pomoč in nasveti » Samo en monitor gre v spanje
Samo en monitor gre v spanje
vres.ales ::
Pozdravljeni,
ker sem imel dva različna monitorja sem kupil novega. Torej imam sedaj dva enaka monitorja.
Sedaj se je pojavil problem, da gre samo en monitor v spanje drugi pa ostane pokonci. Ta, ki je priklopljen preko display plug gre v spanje, ta drugi (stari), ki je preko hdmi pa ne.
ker sem imel dva različna monitorja sem kupil novega. Torej imam sedaj dva enaka monitorja.
Sedaj se je pojavil problem, da gre samo en monitor v spanje drugi pa ostane pokonci. Ta, ki je priklopljen preko display plug gre v spanje, ta drugi (stari), ki je preko hdmi pa ne.
Sem menjal in spet isti monitor ostane vklopljen, ta stari s katerim ni bilo nikoli problema.
Če miško premikam vidim kazalec, ko pa kliknem se še ta drugi monitor zbudi iz spanja. Tako, da ni hdmi problem. Bom še danes monitorja zamenjal med seboj
Če miško premikam vidim kazalec, ko pa kliknem se še ta drugi monitor zbudi iz spanja. Tako, da ni hdmi problem. Bom še danes monitorja zamenjal med seboj
Sem menjal monitorje in ugotovil, da ta stari monitor ne gre v spanje. Torej je catch v monitorju. Kakšne ideje?
DostMam ::
Nastavitve na samem monitorju. Tipka "menu", "+", "-" za levo - desno. Pred tem branje navodil za monitor?
Pregledal nastavitve, vse nastavitve imata enake.
Imata oba off timer, da se vsaj po 4 urah izklopi, če že ne gre v spanje
Imata oba off timer, da se vsaj po 4 urah izklopi, če že ne gre v spanje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prebudi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1778 (1266) | Gutjerez |
» | Monitor ne gre v spanjeOddelek: Strojna oprema | 2063 (1877) | amacar |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10871 (9462) | inbox |
» | Problem z ekranom Asus Pro52L Laptop!! Prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1091 (969) | solatko |
» | Windows7, Hybrid Sleep, Ivy...Oddelek: Operacijski sistemi | 2754 (2518) | Jst |