Forum » Loža » Certifikat o cepljenju (COVID-19) - Srbija
Certifikat o cepljenju (COVID-19) - Srbija
denisek123 ::
Pozdravljeni
Vem, da so debate o teh certifikatih glede cepljenja proti COVID-19 bile popularne nekaj časa nazaj a me za eno drugo osebo vseeno nekaj zanima. Oseba je prvo dozo cepiva prejela v Sloveniji, drugo pa v Republiki Srbiji. Tukaj je oseba prejela klasično EU potrdilo (1. doza), v Srbiji pa njihovo potrdilo za drugo dozo. Kako lahko ta oseba pridobi klasično EU potrdilo za obe dozi oz. kako se cepljenje opravljeno v Srbiji vpiše pri nas? Bral sem, da se lahko iz Srbije pridobi nek zeleni certifikat ampak kolikor berem je to v primeru opravljenih dveh cepljenj v Srbiji. Ve mogoče kdo kako se to stori ali pa je imel podobno izkušnjo?
Najlepša hvala za informacije.
Vem, da so debate o teh certifikatih glede cepljenja proti COVID-19 bile popularne nekaj časa nazaj a me za eno drugo osebo vseeno nekaj zanima. Oseba je prvo dozo cepiva prejela v Sloveniji, drugo pa v Republiki Srbiji. Tukaj je oseba prejela klasično EU potrdilo (1. doza), v Srbiji pa njihovo potrdilo za drugo dozo. Kako lahko ta oseba pridobi klasično EU potrdilo za obe dozi oz. kako se cepljenje opravljeno v Srbiji vpiše pri nas? Bral sem, da se lahko iz Srbije pridobi nek zeleni certifikat ampak kolikor berem je to v primeru opravljenih dveh cepljenj v Srbiji. Ve mogoče kdo kako se to stori ali pa je imel podobno izkušnjo?
Najlepša hvala za informacije.
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | digitalno potrdilo o cepljenju COVID-19 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11513 (5736) | primoz4p |
⊘ | Sodna prepoved cepljenja v Franciji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15221 (12951) | Okapi |
⊘ | Eventuelna lokalizacija zelenega potrdila (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 36372 (31604) | zmist |