Forum » Informacijska varnost » Kali Linux /etc/shadow datoteka
Kali Linux /etc/shadow datoteka
gal1 ::
Živjo,
sem uporabnik kali linuxa-a, vendar pa se že dalj časa sprašujem od datoteki /etc/shadow. Sem že poskušal in z njo uspešno našel hash od mojega lastnega računa za kali linux v katerega sem bil že prijavljen.
Zanima pa me, če je s pomočjo datoteke /etc/shadow v kali linux-u možno pridobiti tudi hashe-e od drugih računov socialnih omrežij (instagram,facebook,...) v katere nisem prijavljen.
Lp
sem uporabnik kali linuxa-a, vendar pa se že dalj časa sprašujem od datoteki /etc/shadow. Sem že poskušal in z njo uspešno našel hash od mojega lastnega računa za kali linux v katerega sem bil že prijavljen.
Zanima pa me, če je s pomočjo datoteke /etc/shadow v kali linux-u možno pridobiti tudi hashe-e od drugih računov socialnih omrežij (instagram,facebook,...) v katere nisem prijavljen.
Lp
p0f ::
Živjo,
Lp
Ta post je v toliko stvareh napacen, da sploh nima smisla odgovarjat. Nimas blage veze, ukvarjaj se s cem bolj pametnim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kali LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 2751 (1611) | Cifix63 |
» | Dual boot Ubuntu in Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1582 (1345) | h1427096 |
» | Linux bootloaderOddelek: Operacijski sistemi | 950 (747) | Python_lover |
» | Dovoljena uporaba orodij Kali LinuxOddelek: Informacijska varnost | 4340 (3064) | BivšiUser2 |
» | Prijava v WP brez login podatkovOddelek: Informacijska varnost | 2148 (1687) | FX6300B |