Forum » Kaj kupiti » Fizične računalniške trgovine?
Fizične računalniške trgovine?
Tero ::
Mogoče sem preveliki optimist, ampak ali obstajajo še trgovine v pc opremo v sloveniji? Teoretično je to bigbang ali harvey norman... Mogoče še kaj? AMpak ko sem tam bil imajo zelo slabo zalogo ali pa zastarele komponente.
Se pravi jaz bi rad vzel voziček in v njega nametal grafično kartico, ssd, matično, napajalnik... IN to pravo ne virtualno. Če tega v slovenij ni je mogoče v kakšni avstriji ali kje drugje v bližini?
Fizična trgovina ima svoj čar. Pač prijeten način kupovanja.
Se pravi jaz bi rad vzel voziček in v njega nametal grafično kartico, ssd, matično, napajalnik... IN to pravo ne virtualno. Če tega v slovenij ni je mogoče v kakšni avstriji ali kje drugje v bližini?
Fizična trgovina ima svoj čar. Pač prijeten način kupovanja.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
novak-t ::
Težko, zaradi pomanjkanja zalog. Le te so večinoma prodane že direktno iz skladišč (prek spletnih trgovin, ...). Na policah boš našel predvsem zastarele komponente, ki ne gredo v prodajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: novak-t ()
Rias Gremory ::
Mogoče je kaj v Techtrade center, za hotelom lev. Čeprav verjetno starejša roba.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
111111111111 ::
Rias Gremory je izjavil:
Mogoče je kaj v Techtrade center, za hotelom lev. Čeprav verjetno starejša roba.
POtrjujem starejša roba. :)
Nove robe ni na policah, ampak se čaka ali pa je zaloga v spletni trgovini, ki se v teh časih takoj pobere.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejši hdmi kabelOddelek: Kaj kupiti | 1584 (1151) | Mare3 |
» | Kakšen HDMI kabel 15m? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16343 (6728) | jurehaup |
» | stara tipkovnica s starim priklopom na nov racunalnik?Oddelek: Strojna oprema | 946 (890) | KTr1sk |
» | mrežni kabelOddelek: Omrežja in internet | 2514 (2290) | korenje_ver2 |
» | Utp kabel problem?Oddelek: Strojna oprema | 1589 (1459) | Kleto |