Forum » Strojna oprema » Disk obrjen za 90 °
Disk obrjen za 90 °
Tero ::
No imam eno staro kišto (pentium 2 350mhz, 10 GB hdd....) ki jo uporabljam doma za router in server. Zanima me če je kaj narobe če je trdi disk (s tem mislim pravzaprav celoten komp) obrjen tako za 90° ker edino tao ga lahko dam pod mizo. Ali mislite da se lahko kaj pokvari?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
bmandelj ::
ne
postavitev sploh nima veze
gledat moras samo toliko da je maticna na spodnjem delu kiste, da slucajno ne pade kaksna kartica ven.
pa pac potem je treba malo bolj pazit kako dajes not cd
LP Brane
postavitev sploh nima veze
gledat moras samo toliko da je maticna na spodnjem delu kiste, da slucajno ne pade kaksna kartica ven.
pa pac potem je treba malo bolj pazit kako dajes not cd
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
flipflop ::
Če nimaš pretežkega hladilnika na cpu-ju ne. Pa če maš cdrom tudi tako obrnjen,je oteženo vstavljanje cd-jev.
Packač ::
Ko smo že lih pri teh obratih. Zanima me kako se obnaša kaka izmed CD enot če je zasukana za 180°.
bmandelj ::
CD enota??
hmmm...
se ti uspe dat not cd dela BP
LP Brane
hmmm...
se ti uspe dat not cd dela BP
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Packač ::
Sj ni problema not dat => ga prov obrneš ko daš cd not, samo pol ko ga pa rabiš prebrat pa okrog. Samo zanima me če funkcionira.
Mamaplata ::
Odvisno kero CD/DVD enoto imaš ,če maš tisto brez vratc pol samo CD/DVD okrog obrneš
drugač pa težko. Kar se pa diska tiče pod kotom 90 stopinj mislim da se ročica malo bolj matra glede na to da se mora premikat gor in dol namesto levo desno.Kaj pa vem mogoče bi samo disk obrnil?
drugač pa težko. Kar se pa diska tiče pod kotom 90 stopinj mislim da se ročica malo bolj matra glede na to da se mora premikat gor in dol namesto levo desno.Kaj pa vem mogoče bi samo disk obrnil?
cekr ::
180° ? na ta način pa sigurno ne boš notri spravil cd-ja.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Dead_Eye ::
na enem mojem starem samsungu se bi dalo - je imel neke "ročke" ki si prav zataknil CD
na žalost ne bere več skoraj nič več......
na žalost ne bere več skoraj nič več......
The one and only
Maxtor ::
cekr: če ima TEAC-a, je vseeno kako je CD-ROM obrnjen, saj se cd zaskoči v vratca, ko ga položiš gor. Če pa ga potem vrti pa ne vem, samo koliko se mi zdi, bi ga moral, ali pač ne .... ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | best CD/DVD/BD cloning tool win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 3043 (2025) | Ijus |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 772 (693) | petkofak6527 |
» | asus boot from cdOddelek: Strojna oprema | 1826 (1612) | ender |
» | Kako zablokirati CD playerOddelek: Pomoč in nasveti | 1261 (1001) | jan01 |
» | Kupovanje starega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1221 (963) | R33D3M33R |