Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanje glede Zooma
Vprašanje glede Zooma
ananchel ::
Zdravo.
Vem, kaj je Zoom, ampak ga nisem še nikoli uporabljala. Prebrala sem, da si je potrebno za mobilnik kupiti kamero in mikrofon, za računalnik pa tega ni treba, ker ima oboje že vgrajeno. A to drži?
Vem, kaj je Zoom, ampak ga nisem še nikoli uporabljala. Prebrala sem, da si je potrebno za mobilnik kupiti kamero in mikrofon, za računalnik pa tega ni treba, ker ima oboje že vgrajeno. A to drži?
V-i-p ::
Zdravo.
Joj no, vsak prenosnik in (pametni) telefon ima kamero (več njih) in mikrofon.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
ananchel ::
Hvala za odgovor. Torej mi ni potrebno kupovati nobene dodatne opreme, če želim uporabljati Zoom?
Nope, ničesar ne rabiš kupit. Upam pa, da imaš pametni telefon (zaslon na dotik).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Jah, če ni prenosnik in je namizni računalnik boš morala dokupit spletno kamero in mikrofon (slušalke z mikrofonom), če tega še nimaš.
Mare2 ::
Uporabljala bi ga preko računalnika.
Če nimaš mikrofona in zvočnikov, jih dokupi.
Lahko uporabiš slušalke z mikrofonom.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kamera za računalnik- kateraOddelek: Kaj kupiti | 2999 (2792) | Kvinta |
» | Gaming SlušalkeOddelek: Pomoč in nasveti | 5888 (4191) | darkz |
» | Slušalke z mikrofonom za mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 1214 (1102) | lovro535v2 |
» | Gruzija hekerja napadla nazajOddelek: Novice / Varnost | 10684 (7664) | Jst |
» | Kje kupiti wireless slusalke z mikrofonom???Oddelek: Kaj kupiti | 5766 (4095) | sheldon |