Forum » Pomoč in nasveti » Recover iz text document?
Recover iz text document?
Uni0 ::
Živijo!
Žal sem naredil eno večjo neumnost, pa zanima, če se jo bo dal popravit :D
V navadni text document sem shranil eno pomembno geslo...datoteko sem imel odprto malo dlje časa in ko sem jo zaprl, me je vprašalo če želim shraniti spremembo in sem avtomatično pritisnil "ne"..
Je mogoče kakšna možnost, da se to nekako obnovi? Ali je pač izgubljeno?
Žal sem naredil eno večjo neumnost, pa zanima, če se jo bo dal popravit :D
V navadni text document sem shranil eno pomembno geslo...datoteko sem imel odprto malo dlje časa in ko sem jo zaprl, me je vprašalo če želim shraniti spremembo in sem avtomatično pritisnil "ne"..
Je mogoče kakšna možnost, da se to nekako obnovi? Ali je pač izgubljeno?
MIHAc27 ::
Ko v word pišeš, naredi on neko začasno datoteko, v katero vse zabeleži.
Takoj ko se uspešno shrani dokument, se pobriše. Ali če zapreš Word in rečeš, ne shrani, se isto izbriše.
Sedaj razni recovery programi še vedno znajo te temp datoteke najti. Traja ker pregledajo cel disk ponavadi, ampak po moje bi to geslo še lahko nekje bilo.
Sam veliko najdem z Active File recovery of Lsoft. To probej.
Pa čim manj delaj z diskom vmes.
Takoj ko se uspešno shrani dokument, se pobriše. Ali če zapreš Word in rečeš, ne shrani, se isto izbriše.
Sedaj razni recovery programi še vedno znajo te temp datoteke najti. Traja ker pregledajo cel disk ponavadi, ampak po moje bi to geslo še lahko nekje bilo.
Sam veliko najdem z Active File recovery of Lsoft. To probej.
Pa čim manj delaj z diskom vmes.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 4851 (4044) | AC_DC |
» | AES 256-bit in pozabljeno gesloOddelek: Pomoč in nasveti | 2063 (1890) | technolog |
» | Word 2007 datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1663 (1516) | anretarded |
» | Izbris podatkov.Oddelek: Programska oprema | 1526 (1391) | imagodei |
» | Open Document Format pretvornik za Word + vojna dokumentovOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6897 (5274) | tha_man |