Forum » Na cesti » Mercedes B (W247)
Mercedes B (W247)
bsu321 ::
Pozdravljeni,
ali je kje kakšen uporabnik z izkušnjo kako je z Android avtom v Sloveniji na Mercedsu B class W247. V ceniku imajo opombo (pri opcijski opremi za AA), da Android v Sloveniji ne deluje. To mi je bilo logično dokler AA ni bil uradno podprt s strani Androida v Sloveniji. Prodajalec je rekel, da ne deluje, vendar nisem 100% prepričan, zato prosim, če ima kakšen uporabnik osebno izkušnjo.
lp
ali je kje kakšen uporabnik z izkušnjo kako je z Android avtom v Sloveniji na Mercedsu B class W247. V ceniku imajo opombo (pri opcijski opremi za AA), da Android v Sloveniji ne deluje. To mi je bilo logično dokler AA ni bil uradno podprt s strani Androida v Sloveniji. Prodajalec je rekel, da ne deluje, vendar nisem 100% prepričan, zato prosim, če ima kakšen uporabnik osebno izkušnjo.
lp
- spremenil: bsu321 ()
Utk ::
AA dela, čeprav ni podprt. Ni pa "podrpt", ker mu pač ne boš po slovensko govoril kaj hočeš od njega. Razen tega ostalo dela.
Utk ::
AA dela, čeprav ni podprt. Ni pa "podrpt", ker mu pač ne boš po slovensko govoril kaj hočeš od njega. Razen tega ostalo dela.
hvala, ali imaš to osebno izkušnjo z W247 ali to misliš na splošno. Meni se gre predvsem za google maps.
Ne, ampak pri vseh to piše, da AA v Sloveniji ni podprt. Če mercedes nima to ekstra blokirano, in ne vem zakaj bi imel in zakaj bi potem sploh pisalo med opremo, potem pač dela tako kot pri vseh drugih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
hvala, ali imaš to osebno izkušnjo z W247 ali to misliš na splošno. Meni se gre predvsem za google maps.
Ne, ampak pri vseh to piše, da AA v Sloveniji ni podprt. Če mercedes nima to ekstra blokirano, in ne vem zakaj bi imel in zakaj bi potem sploh pisalo med opremo, potem pač dela tako kot pri vseh drugih.
Tudi moje mnenje gre v to smer da deluje, ampak težava/dvom je, da mi prodajalec pravi da ni podprt in da ne deluje. Zato bi rad info od nekoga, ki ima W247 in opcijo AA.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Forza Motorsport 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10919 (1997) | Nesta |
» | Amazon Echo Dot v SlovenijiOddelek: Pomoč in nasveti | 4470 (1383) | mihas1919 |
» | Placevanje s telefonom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46676 (19248) | Excavator |
» | Android Auto na Galaxy Note 8 (Android 9)?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6656 (4996) | OK.d |
» | Se da narediti Android flagship privacy friendly?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1961 (1373) | Macketina |