» »

Kako, če sploh, obnoviti trajno izbrisane slike na androidu?

Kako, če sploh, obnoviti trajno izbrisane slike na androidu?

m4tj4z ::

Ne vem kako, ne vem zakaj, ampak kar naenkrat mi je telefon izbrisal za vsaj 100GB slik iz "fotoaparat" v galeriji, ostale mape znotraj galerije so ostale nedotaknjene. Ker sem imel vse back-upe izklopljene, si sedaj belim glavo, kako, če sploh rešiti situacijo. Zapravil sem že vsaj 100€ za vse mogoče aplikacije, ki obljubljajo restore, ampak vse mi najdejo zgolj slike iz obsotječih folderjev.

Klamzi ::

Preveri če ti je vseskupaj migriral v oblak

Karen ::

/sacrasm on/
Ah, če je nekomu tako malo mar za podatke, da so samo na enem mestu (in to na telefonu, ki lahko crkne, ti ga ukradejo, ga pohodiš po pomoti, pade v wc školjko ipd.), potem se je res škoda obremenjevat z njimi.
Sem pa prepričan, da bo od danes naprej njihova pomembnost narasla (mogoče celo preko dejanske vrednosti), tako da bo jutri sledilo vprašanje, ki bo opravičilo nakup NAS-a za backup, dvojnega vpetja v NAS pri starših, periodičnega kopiranja na Bluray ter še online Glacier backupa v AWS-ju, nekako za 3k EUR.
/sarcasm off/
Za začetek čim manj prčkaj po telefonu če ne veš kaj točno delaš s programi, potem pa če je res tako pomembno h kakšnemu profesionalcu, samo to stane preko 100 EUR.

Baja ::

glede na to, da si instaliral ze x aplikacij, so slike verjetno (vsaj delno) prepisane.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Digitalne slike so problem. (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
979121 (6766) one too many
»

Firmware I570EXXJC5 za samsung galaxy spica (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8010629 (7055) globoko grlo
»

Iphone uradno v Sloveniji (strani: 1 2 3 4 5 )

21536717 (26261) Keyser Soze
»

Kateri pametni telefon - kateri OS? (strani: 1 2 )

7811513 (10012) MedusasPath

Več podobnih tem