Forum » Pomoč in nasveti » Kako, če sploh, obnoviti trajno izbrisane slike na androidu?
Kako, če sploh, obnoviti trajno izbrisane slike na androidu?
m4tj4z ::
Ne vem kako, ne vem zakaj, ampak kar naenkrat mi je telefon izbrisal za vsaj 100GB slik iz "fotoaparat" v galeriji, ostale mape znotraj galerije so ostale nedotaknjene. Ker sem imel vse back-upe izklopljene, si sedaj belim glavo, kako, če sploh rešiti situacijo. Zapravil sem že vsaj 100€ za vse mogoče aplikacije, ki obljubljajo restore, ampak vse mi najdejo zgolj slike iz obsotječih folderjev.
Karen ::
/sacrasm on/
Ah, če je nekomu tako malo mar za podatke, da so samo na enem mestu (in to na telefonu, ki lahko crkne, ti ga ukradejo, ga pohodiš po pomoti, pade v wc školjko ipd.), potem se je res škoda obremenjevat z njimi.
Sem pa prepričan, da bo od danes naprej njihova pomembnost narasla (mogoče celo preko dejanske vrednosti), tako da bo jutri sledilo vprašanje, ki bo opravičilo nakup NAS-a za backup, dvojnega vpetja v NAS pri starših, periodičnega kopiranja na Bluray ter še online Glacier backupa v AWS-ju, nekako za 3k EUR.
/sarcasm off/
Za začetek čim manj prčkaj po telefonu če ne veš kaj točno delaš s programi, potem pa če je res tako pomembno h kakšnemu profesionalcu, samo to stane preko 100 EUR.
Ah, če je nekomu tako malo mar za podatke, da so samo na enem mestu (in to na telefonu, ki lahko crkne, ti ga ukradejo, ga pohodiš po pomoti, pade v wc školjko ipd.), potem se je res škoda obremenjevat z njimi.
Sem pa prepričan, da bo od danes naprej njihova pomembnost narasla (mogoče celo preko dejanske vrednosti), tako da bo jutri sledilo vprašanje, ki bo opravičilo nakup NAS-a za backup, dvojnega vpetja v NAS pri starših, periodičnega kopiranja na Bluray ter še online Glacier backupa v AWS-ju, nekako za 3k EUR.
/sarcasm off/
Za začetek čim manj prčkaj po telefonu če ne veš kaj točno delaš s programi, potem pa če je res tako pomembno h kakšnemu profesionalcu, samo to stane preko 100 EUR.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalne slike so problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9121 (6766) | one too many |
» | Firmware I570EXXJC5 za samsung galaxy spica (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10629 (7055) | globoko grlo |
» | Iphone uradno v Sloveniji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36717 (26261) | Keyser Soze |
» | Kateri pametni telefon - kateri OS? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11513 (10012) | MedusasPath |