Forum » Loža » Vsi opazimo podražitve, a najhuše šele prihaja
Vsi opazimo podražitve, a najhuše šele prihaja
-vx- ::
V krizo je Evropo spravil Putler
Glede na to, da je s tem spravil v krizo tudi sebe, je zadeva malo verjetna. To, da pa je ZDA podpihovala vojno, potem pa se je umaknila, pa precej bolje kaze na zelo verjetnega krivca. Se ameriski analitiki se strinjajo.
Ukrajina: freedom's just another word for nothing left to lose.
voss_ ::
-vx- ::
Aja pa da ne pozabim, še na vas izdajalce, ki dodatno podpihujete paniko.
Gnide.
Jop, izdajalci so vsi ki so s svojim slepim sledenjem tuji politiki sedaj spravili Evropo v krizo.
Tako je.
Ukrajina: freedom's just another word for nothing left to lose.
Telbanc ::
Ruske sankcije že kažejo efekt. Omejujejo količino nakupa na osebo. Sicer v Nemčiji, a vseeno, sankcije uspešne!
Pri nas od sedmih trgovin le v dveh sončnično olje. Sekret papirja je zaenkat zadost. .....Edin olje so dons eni tovorli, od 3 do 6 litrov... ni pa še neke panike.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Buggy ::
Pri nas od sedmih trgovin le v dveh sončnično olje. Sekret papirja je zaenkat zadost. .....Edin olje so dons eni tovorli, od 3 do 6 litrov... ni pa še neke panike.
Retardi pac. Ista fora kot v koroni ko so mrzlicno kupovali skret papir pa kvas in to ljudje ki testa se vzhajat niso vidl. Ima ludih, samo panicnih owc je se vec od njih
endelin ::
Isto kot gorivo. Na koncu bo čez mesec cenej kot prejšnji teden
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
enemon ::
eventyrer ::
stroj66684 ::
Glede na to, da je s tem spravil v krizo tudi sebe, je zadeva malo verjetna. To, da pa je ZDA podpihovala vojno, potem pa se je umaknila, pa precej bolje kaze na zelo verjetnega krivca. Se ameriski analitiki se strinjajo.
Se strinjam. Še huje je tole citiram:
Glaziev v bistvu priporoča da se:
- Resnično “de-offshorezira” gospodarstvo
-Sprejem ukrepov za bolj tesno reguliranje valute zato, da bi ustavili izvoz kapitala in razširili ciljno posojanje podjetjem, ki potrebujejo financiranje investicij
-Obdavčitev valutnih špekulacij in transakcij v dolarjih in eurih na domačem trgu Rusije
-Resne investicije v R&D zato, da bi pospešili razvoj lastne tehnološke baze na področjih, ki so jih sankcije prizadele
-Najprej obrambna industrija, energija, transport in komunikacije.
-De-dolarizacija naših forex rezerv, menjava dolarja, eura in funta z zlatom.
Ruska centralna banka očitno posluša saj je večina teh ukrepov že uvedenih. Vidni so tudi znaki, da bosta Putin in ruska vlada končno zagrabila rusko oligarhijo za jajca in jih prisilila v to, da delijo rizike in izgube v ekstremnih situacijah v dobro naroda. Poslovite se od kopičenja sredstev odpeljanih ven iz Rusije v offshore oaze in Londongrad. Glaziev je smrtno resen. Decembra 2014 se je Glaziev preko telefona javil na konferenco v Rimu. Dva citirana paragrafa tega telefonskega “predavanja” oziroma javljanja na konferenco se bereta sledeče:
“Na simpoziju, ki se je odvil v božansko pofreskani dominikanski menzi iz 15 stoletja, ki je sedaj del knjižnice intaljanskega parlamenta, je Sergey Glaziev, preko telefona iz Moskve, povedal ostro napoved hladne vojne 2.0. V Kijevu resnična vlada ne obstaja, glavni v Kijevu je ameriški veleposlanik. V Washingtonu so zasnovali anti-rusko doktrino s katero bodo zanetili vojno v Evropi – evropski politiki pa so kolaborantje v tej vojni. Washington želi vojno v Evropi ker izgublja tekmo z Kitajsko. Glaziev je prav tako naslovil sankcijsko demenco: Rusija hkrati poizkuša reorganizirati politiko Mednarodnega Denarnega Sklada, hkrati bije boj proti odlivu kapitala in hkrati poizkuša minimizirati učinek zaprtja kreditnih linij s strani bank za mnogo poslovnežev. A končni rezultat sankcij bo, trdi Glaziev, da bo Evropa ultimativni gospodarski poraženec. Birokracija v Evropi je izgubila gospodarski fokus saj so situacijo prevzeli ameriški geopolitiki.”
sbawe64 ::
stroj66684
Nekaj berem da ima RU centralna banka devizne rezerve (bojda 600 milijard usd/eur) vsaj v obsegu 50% zamrznjene, ker so v tujini.
Je kaj na tem ?
In 15.4 2022 se omenja bankrot Ru.
Nekaj berem da ima RU centralna banka devizne rezerve (bojda 600 milijard usd/eur) vsaj v obsegu 50% zamrznjene, ker so v tujini.
Je kaj na tem ?
In 15.4 2022 se omenja bankrot Ru.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Drži. Polovica rezerv je za ruse brezpredmetna. To samo kaže da so sankcije Putlerja šokirale
Zgodovina sprememb…
Miki N ::
Čeprav, kaj ti bodo devizne rezerve, če jih itak ne moreš aktivirati?
Po mojem je zdaj zanimivejše ekonomsko dogajanje na relaciji Rusija-Kitajska (ker resno, v vseh teh novicah o sankcijah, kako lahko Kitajska manjka?) in vsi detalji energetskega sektorja od Azerbejdžana (kjer so bili Rusi sumljivo aktivni zadnja leta in je strateški kos dobave energentov) in celotne Srednje Azije do Turčije.
Recimo: Putin je po mojem dobil neke (srednje)azijske garancije za to avanturo. Tip je v osnovi ziheraš, pa makar nor.
Ta zgodba ima središče nekje vzhodneje od Evrope. Hočeš nočeš, bomo zvedeli.
Po mojem je zdaj zanimivejše ekonomsko dogajanje na relaciji Rusija-Kitajska (ker resno, v vseh teh novicah o sankcijah, kako lahko Kitajska manjka?) in vsi detalji energetskega sektorja od Azerbejdžana (kjer so bili Rusi sumljivo aktivni zadnja leta in je strateški kos dobave energentov) in celotne Srednje Azije do Turčije.
Recimo: Putin je po mojem dobil neke (srednje)azijske garancije za to avanturo. Tip je v osnovi ziheraš, pa makar nor.
Ta zgodba ima središče nekje vzhodneje od Evrope. Hočeš nočeš, bomo zvedeli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
stroj66684 je izjavil:
Drži. Polovica rezerv je za ruse brezpredmetna. To samo kaže da so sankcije Putlerja šokirale
Putin je še kako predvideval sankcije
Seveda. Ampak ne v tem obsegu kjer so rusijo skoraj cancel-ali
Leta 98 so imeli vsaj Mcdonalds lol
Zgodovina sprememb…
Morda. Ali pa je res tako hud problem videl da ga ni brigalo.
Niti ni važno ali je problem, ki ga je videl, resničen ali pa si ga je on ustvaril v glavi. Zgleda je bil pripravljen Rusijo pokopati za dosego bohvedi česa.
Niti ni važno ali je problem, ki ga je videl, resničen ali pa si ga je on ustvaril v glavi. Zgleda je bil pripravljen Rusijo pokopati za dosego bohvedi česa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eventyrer ()
sbawe64 ::
Če je tole "Putin je še kako predvideval sankcije", potem je precej retardirano.Če nimaš ti rezerv spravlejnih doma, na varnem, so precej hitro nedosegljive, kot se je pokazalo sedaj.
Tako kot zlato, za katerega dobiš "papir".
https://www.atlanticcouncil.org/blogs/n...
Tole je suma 79%.
17,7 cn
15,6 fr
12,8 jp
12,2 de
8,5 us
6,4 bis imf
5,8 uk
slika iz https://www.aa.com.tr/en/asia-pacific/a...
Tako kot zlato, za katerega dobiš "papir".
Tole je suma 79%.
17,7 cn
15,6 fr
12,8 jp
12,2 de
8,5 us
6,4 bis imf
5,8 uk
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Če je tole "Putin je še kako predvideval sankcije", potem je precej retardirano.Če nimaš ti rezerv spravlejnih doma, na varnem, so precej hitro nedosegljive, kot se je pokazalo sedaj.
Tole je suma 79%.
17,7 cn
15,6 fr
12,8 jp
12,2 de
8,5 bsi imf
6,4 us
5,8 uk
ne pravim da se je odločil pametno. Samo sigurno je vedel kako močno jih bo fasal po hrbtu.
Ne znam oceniti ali si je tako retardirano močno želel Ukrajinske zemlje ali je tako retardirano močno želel zradirati ukrajinsko demokracijo ali se je tako močno bal NATO baze v Ukrajini ali pa je ta boj nekaj hujšega, zaradi česar so se ZDA tako močno umaknile in zdaj samo čakajo da Rusija bankrotira.
Zgodovina sprememb…
Vse skupaj smrdi po nekakšnem "pivotu" v smeri Kitajske. Rumenci že itak smatrajo ne samo Rusijo ampak celotno "Širšo Azijo" kot neko svojo energetsko/surovinsko bazo - itak, da jim jo je odvojiti od Zahoda po mojem interes. Tukaj znamo mi (Evropa) na koncu potegniti krajšo.
Kaj pa če se Rusija poveže s Kitajsko in Indijo in tam prodajajo surovine in energijo? 600 milijard rezev je veliko ali pa malo, ki lahko hitro nadomestijo izgubo s prodajo surovine in energijo.
Ena stvar, ki jo morate razumeti je, da je azijski pogled na geopolitiko osnovan na temu, da "Zahod" karkoli že to zajema zavzema "nezaslužen" svetovni vpliv, ki ga je treba ukiniti. Zdaj pa kalkulirajte, kako se popolna ločitev Rusije od Zahoda vklaplja v to vizijo ...
Zgodovina sprememb…
Ena stvar, ki jo morate razumeti je, da je azijski pogled na geopolitiko osnovan na temu, da "Zahod" karkoli že to zajema zavzema "nezaslužen" svetovni vpliv, ki ga je treba ukiniti. Zdaj pa kalkulirajte, kako se popolna ločitev Rusije od Zahoda vklaplja v to vizijo ...
namesto 4 svetovnih velesil (EU, ZDA, Kitajska, Rusija) bodo samo še 3 poglavarji. :)
Ruski narod bo naslednjih 100 let upal da bodo ekonomsko tam kjer je bila Ukrajina januarja 2022. Žal Rusija nima tako mogočnega motorja kot Nemčija, ki se je izpod sankcij praktično takoj rešila in skoraj takoj po vojni spet postala evropska politična in ekonomska velesila.
Zgodovina sprememb…
[namesto 4 svetovnih velesil (EU, ZDA, Kitajska, Rusija) bodo samo še 3 poglavarji. :)
Azijska "dolga igra" ima v mislih še manj "poglavarjev" ... koliko realno je, ne vem.
Zgodovina sprememb…
prav ne da mi spat razmišljanje zakaj je Putin šel v to vojno.
Ampak ta debvata ne sodi v to temo.
Ampak ta debvata ne sodi v to temo.
Zgodovina sprememb…
Azijska "dolga igra" ima v mislih še manj "poglavarjev" ... koliko realno je, ne vem. Vem samo, da v Evropi so naše karte vezane vedno na nekoga, kar je slabost.
Zgodovina sprememb…
Citiram : V začetku tega tedna so se ruske banke, ki so bile odrezane od SWIFT, obrnile na kitajski državni sistem UnionPay. Tudi ruski zunanji minister Sergej Lavrov je v četrtek dejal, da imajo naftna in plinska podjetja druge kupce, saj številne zahodne države ustavijo ali opustijo nakupe energentov.
Vir: https://www.activistpost.com/2022/03/ru...
Vir: https://www.activistpost.com/2022/03/ru...
Geopolitično je trenutno (zgodnje 21. stoletje) v bistvu problem Evrope in Rusije podoben: nekako se moramo "vezati" na neko zaledje, če nočemo jebati ježa. Za Rusijo je recimo to naravno Azija. Za Evropo... na Ameriko ne moremo računati, ker tam bo slej ko prej - ko bodo stvari tanjše razmazane - butnil star instinkt "hej, mi na Zahodni polobli ne rabimo nikogar".
Kdo bi si mislil, mogoče bomo pa še res rabili na koncu naše afriške dokorje, LOL.
Kdo bi si mislil, mogoče bomo pa še res rabili na koncu naše afriške dokorje, LOL.
jest10 ::
namesto 4 svetovnih velesil (EU, ZDA, Kitajska, Rusija) bodo samo še 3 poglavarji. :)
Ruski narod bo naslednjih 100 let upal da bodo ekonomsko tam kjer je bila Ukrajina januarja 2022. Žal Rusija nima tako mogočnega motorja kot Nemčija, ki se je izpod sankcij praktično takoj rešila in skoraj takoj po vojni spet postala evropska politična in ekonomska velesila.
EU žal ni velesila, ampak postranski igralec.
ZDA in Kitajci se bodo slej kot prej med sabo zmenili za svoja vplivna območja in to bo to.
EU bo vsaj malkenkost podobna kakšni velesili, če bi se odlimala od vpliva in podrejenosti ZDA, ter se povezala z Rusijo(ja jebat ga, ta vlak je začasno odpeljal)
EU se ne more povezati z Rusijo ker je bila zahodna nemčija predolgo pod ZDA. Preveč lovk je tu.
Ampak proti rusiji se moramo borit, tudi če bomo zato vse plačevali dražje! rofl. faceplam.
Ampak proti rusiji se moramo borit, tudi če bomo zato vse plačevali dražje! rofl. faceplam.
Zgodovina sprememb…
EU žal ni velesila, ampak postranski igralec.
ZDA in Kitajci se bodo slej kot prej med sabo zmenili za svoja vplivna območja in to bo to.
Jaz bi celo rekel, da kolikor kaže je žalostna usoda Evrope da bo morala ostati/pristati v interesnem območju nekoga. Niti ni toliko problem koga kot to, da ne moremo vplivati na to, kdo to bo. Svetovna "bottom bitch". :/
Zdaj razen, če Klausu rata in bomo vsi "ze woorld government", nakar je vseeno - samo ne bi računal.
Zgodovina sprememb…
tikitoki ::
Nesmiselna poenastonavitev. Taiwan definitivno zeli, da ZDA s svojim vplivom drzijo celinsko Kitqajsko na razdalji. Razen, ce je zate Azija = Kitajska:)?
BTW. Ce ti mislis, da si Kitajska lahko privosci doziveti podobne sankcije, kot so doletele Rusijo, se motis. Tak, da je vprasanje kako dalec so pripravljeni sodelovati z Rusijo v trenutni situaciji, njihove izjave in dejanja kazejo, da ne kaj dalec.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
FireSnake ::
To je pa laž!
Sami smo se odločili zanjo! In to prostovoljno! Oz, po nareku usekov.
Tako, da ne širi laži!
Zdaj je treba iz tega ven splezat in se med sabo polizat.
Ključno vprašanje: se bomo iz tega kaj naučili?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
To je pa laž!
Tako, da ne širi laži!
Tvoja percepcija dojemanja sveta je z realnostjo ze dolgo vemo da skregana. Da si pa apologet invaderjev pa pritece tvojemu karakterju!
US ni angelcek, to je pac dejstvo. S pozivi po sirjenju NATO obmocja (to se ni sirjenje) so vedeli, da globalno zadeve spravljajo iz ravnotezja. Je pa to zgolj izgovor za izvedbo Putlerjevega plana in ne razlog, ki ga je ze dolgo pripravljal in ga je in bo tudi popusil!
fajrsnejki se ne bojo naucili nic, ker so "posebni". So tam kjer bo vec za njih..eni bi rekli brez hrbtenice...lizejo pa to pa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Slopek ::
Oj, se po dolgem času oglašam v teh temah.
Torej, skoraj vsi moji posti(ex Logi), ki so bili objavljeni v zadnjih dveh letih, so bili brisani. Vsi "izbrisani" smo napovedali točno ta post COVID scenarij......
Kakorkoli, zdaj je vojna in situacija je taka, da STE ga najemali. Ja, ste ga!
Tisti, ki ste me brisali, ko sem "trapal"o samooskrbi in pomembnosti tega v prihodnje, vsi
Namišljeni naloudanci, boste hodili k meni z ničvrednim papirjem, v zameno za moj krompir.
Hahaha!!! Odhebi ti povem že zdaj!!! Jej papir!!!
Imam neodvisno ogrevanje, kuhanje...........prodajaš mi lahko le lažne sanje! Jej njih jurček fuksalni!
Veliki kit, ubrani modre ribe, ki Izumirajo!!! Vbrizgaj cepivo, ki bo zadušilo odpor!!!
NAREDI VSE PO PRAVILIH!!! Bodi svinja, prasec, ne pa veliki kit. Saj prasec, nikoli VELIKI kit ni bil,
Mogoče se mu je zahotelo, zaljubilo,
pa se je na koncu vse v svinjarija spremenilo.
Zdaj pa BRIIIIIIIŠIIII, Logija teoretika zarot, se že zavedaš svojih zmot? Vostok pozdrav in srečno!!! Upam, da se kdaj srečamo.
Torej, skoraj vsi moji posti(ex Logi), ki so bili objavljeni v zadnjih dveh letih, so bili brisani. Vsi "izbrisani" smo napovedali točno ta post COVID scenarij......
Kakorkoli, zdaj je vojna in situacija je taka, da STE ga najemali. Ja, ste ga!
Tisti, ki ste me brisali, ko sem "trapal"o samooskrbi in pomembnosti tega v prihodnje, vsi
Namišljeni naloudanci, boste hodili k meni z ničvrednim papirjem, v zameno za moj krompir.
Hahaha!!! Odhebi ti povem že zdaj!!! Jej papir!!!
Imam neodvisno ogrevanje, kuhanje...........prodajaš mi lahko le lažne sanje! Jej njih jurček fuksalni!
Veliki kit, ubrani modre ribe, ki Izumirajo!!! Vbrizgaj cepivo, ki bo zadušilo odpor!!!
NAREDI VSE PO PRAVILIH!!! Bodi svinja, prasec, ne pa veliki kit. Saj prasec, nikoli VELIKI kit ni bil,
Mogoče se mu je zahotelo, zaljubilo,
pa se je na koncu vse v svinjarija spremenilo.
Zdaj pa BRIIIIIIIŠIIII, Logija teoretika zarot, se že zavedaš svojih zmot? Vostok pozdrav in srečno!!! Upam, da se kdaj srečamo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
Saj v dokumentih od WEF imajo nek plan oz smernice. Eno od teh je lockstep oz. lockdawn. Potem je še tukaj cyber polygon. Še Klaus je rekel, da koronakriza je neka majhna motnja, cyber napad pa bo še hujši. Še sam se hvali da ima vlade v pesti.
https://www.bitchute.com/video/mf0vNPst...
https://www.bitchute.com/video/mf0vNPst...
Stroj....ja, ja, ja.....
Vostok, kje si????
Govorim, da sem šel iz mesta, iz sistema, v samooskrbo(?????) v korona času....
Smo mnogi opozarjali, bili docela brisani.....
Jaz si ne predstavljam, da nekoga držiš za vrat dve leti (kovid pa to), pa ga potem izpustiš po dveh letih davljenja, kao we are okay,now.
Stari, not in my world! Spust vratu sledi samo, če je zadaj vlak....vojna pa to....ampak kiti so po forumih, v morju zmeraj manj. Sploh ta veliki. Fak of modra riba v kitu. Pol se pa hebita kar oba, haha
Vostok, kje si????
Govorim, da sem šel iz mesta, iz sistema, v samooskrbo(?????) v korona času....
Smo mnogi opozarjali, bili docela brisani.....
Jaz si ne predstavljam, da nekoga držiš za vrat dve leti (kovid pa to), pa ga potem izpustiš po dveh letih davljenja, kao we are okay,now.
Stari, not in my world! Spust vratu sledi samo, če je zadaj vlak....vojna pa to....ampak kiti so po forumih, v morju zmeraj manj. Sploh ta veliki. Fak of modra riba v kitu. Pol se pa hebita kar oba, haha
FireSnake ::
To je pa laž!
Tako, da ne širi laži!
Tvoja percepcija dojemanja sveta je z realnostjo ze dolgo vemo da skregana. Da si pa apologet invaderjev pa pritece tvojemu karakterju!
US ni angelcek, to je pac dejstvo. S pozivi po sirjenju NATO obmocja (to se ni sirjenje) so vedeli, da globalno zadeve spravljajo iz ravnotezja. Je pa to zgolj izgovor za izvedbo Putlerjevega plana in ne razlog, ki ga je ze dolgo pripravljal in ga je in bo tudi popusil!
fajrsnejki se ne bojo naucili nic, ker so "posebni". So tam kjer bo vec za njih..eni bi rekli brez hrbtenice...lizejo pa to pa
Saj sem vedel!
Prav čakal si na mojo objavo.
Povedal si pa, kaj že?
Ogromno besed ampak samo smetenje!
Poglejmo malo v preteklost:
Si pac neumen in sem te peljal scat
Ne samo enkrat
Petkovo popivanje je, pri tebi, znan pojav (viri):
https://slo-tech.com/forum/t498146/p739...
https://slo-tech.com/forum/t632486/p747...
Imam še več!
Je to dovolj, ali rabiš še več dokazov, da si neuravnotežen?
(ali pa, preprosto, vikend pijanec, saj je vseeno)
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Popivas lahko samo ob četrtkih, ampak mora biti onaj njihov Meki Ć . Torej popivanje samo ob ćetrtkih.
Firesnake bo te ćetrtke določil. HAHAHAHHA. Na žalost al pa srećo ima mesec ponavadi kar 4 njih, pa bo izi
HAHAHAHHA, TEHNIKA
Firesnake bo te ćetrtke določil. HAHAHAHHA. Na žalost al pa srećo ima mesec ponavadi kar 4 njih, pa bo izi
HAHAHAHHA, TEHNIKA
Zgodovina sprememb…
Cez teden zal delam kot vsak posten clovek in nimam dost casa se preganjat na forumih. Petek je cas zgolj zame in moje prijatelje po svetu, retrdirane fajrsnejke in SDS idiote pa rad trolam ravno ob petkih, ker imam takrat malo vec casa se ukvarjat tudi z njimi
Naslednji petek bo spet prisel, kot do sedaj ze 10 let, ti bos se vedno ista revscina, kot si bil jaz ti bom povedal isto. Manjek samozavesti in mentalni domet si pa ze veckrat dokazalo revse in ce mislis, da si kredibilnost zvisujes z bedarijam, kot jih pises se mi se bolj smilis kot sem mislil.
Zalostno za uporabnika s tvojim stalezom je zgolj, da je lahko tako omejen in prozoren.
Drugace te ignoram, sem ti pa ob tej priliki zelel samo razloziti, kako si spet zajebal na polno
bravo fajrsnejk...nisi ti glih najbolj oster noz v predalu, ceprav se ti to dozdeva
Tezave imas!
Naslednji petek bo spet prisel, kot do sedaj ze 10 let, ti bos se vedno ista revscina, kot si bil jaz ti bom povedal isto. Manjek samozavesti in mentalni domet si pa ze veckrat dokazalo revse in ce mislis, da si kredibilnost zvisujes z bedarijam, kot jih pises se mi se bolj smilis kot sem mislil.
Zalostno za uporabnika s tvojim stalezom je zgolj, da je lahko tako omejen in prozoren.
Drugace te ignoram, sem ti pa ob tej priliki zelel samo razloziti, kako si spet zajebal na polno
bravo fajrsnejk...nisi ti glih najbolj oster noz v predalu, ceprav se ti to dozdeva
Tezave imas!
Hahaha. Folk, ki se ukvarja z SDS ali pa z SD, levica, pravi, da nima časa. Bolniki, haha
Zgodovina sprememb…
Ob petkih je moja drzavljanska dolznost, da neukim in zavedenim owcam poskusam odpreti oci
Nihče naj si ne jemlje več pravic, kot jih potrebuje! OK?
Kdo si ti? Galaktični šerif? Si sam zadosti in potrebno preskrbljen, osveščen? Resno, kdo si ti, da se čutiš odgovornega?
Zgodovina sprememb…
Ob petkih je moja drzavljanska dolznost, da neukim in zavedenim owcam poskusam odpreti oci
Nihče naj si ne jemlje več pravic, kot jih potrebuje! OK?
Kdo si ti? Galaktični šerif? Si sam dodobra preskrbljen?
Po cem to sklepas? Zgolj uporabnik foruma s svojim mnenjem, ki je vecino podkrepljen z argumanti ali vsaj izkusnjami, ki stejejo seveda manj.
Pri fajrsnejku to sicer ne gre, ker tezko luni reces, da se ponoc ne sme prikazat
Sklepam kaj?
Jaz samo preberem, kar si zapisal in zapisal si neumnost. To je to.
Res pa je, da ne berem vseh strani nazaj, ker je to utrujajoče. Nisem pa toliko neumen, da ne bi razbral bistva debate na zadnji strani. Fak, res, hehe
Jaz samo preberem, kar si zapisal in zapisal si neumnost. To je to.
Res pa je, da ne berem vseh strani nazaj, ker je to utrujajoče. Nisem pa toliko neumen, da ne bi razbral bistva debate na zadnji strani. Fak, res, hehe
Zgodovina sprememb…
Beri pac bolj natancno. Po cem pa ti sklepas da si kdorkoli jemlje prevec pravic s tem, da utemelji svoja stalisca in obrazlozi svoje videnje na trenutno situacijo globalno in lokano. Moje mnenje je, da zavedene SDS owce niso sposobne razumeti stvari, kar se okoli njih dogaja in to moj dodatek k temi. Dost jasno?
Konstantne predvolilne lazi SDS in trenutno izkoriscanje vojne za svojo propagando je zadosten dokaz, kaksni ljudje so skriti v tej IMO kriminalno/nacionalisticni SDS organizaciji. Sicer pa tema ni o tem in derajlamo.
Konstantne predvolilne lazi SDS in trenutno izkoriscanje vojne za svojo propagando je zadosten dokaz, kaksni ljudje so skriti v tej IMO kriminalno/nacionalisticni SDS organizaciji. Sicer pa tema ni o tem in derajlamo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
kuall ::
kriminalno/nacionalisticni SDS organizaciji.
Putin tudi Zelenskemu pravi, da je kriminalec in nacist. Tudi Putin je bivši komunajzar, tako kot ti. Tudi Janša je tako kot Zelensky usmerjen v zahod in demokracijo.
Torej? Ti in Putin spadata na isti kup gnoja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rusija čedalje bolj izolirana od interneta in elektronskih plačilnih storitev (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 49488 (17246) | Mr.B |
» | Sberbank propadla? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 55604 (22717) | lithium |
⊘ | Kakšne opcije ima Rusija da nam zagreni življenje? (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Loža | 217034 (143743) | endelin |