Forum » Kaj kupiti » Zamenjava plate NFS7S za GA-7NNXP
Zamenjava plate NFS7S za GA-7NNXP
fitipalDDi ::
Imam plato NF7-S s in jo lohk brezplačno zamenjam za GIGABYTE GA-7NNXP.
Sem že kr nekaj prebral, sam vsi pravite, ja una je dražja in zato se bl splača kupit abit.
Kaj pa nasplošno?
Tut ne vem, zakaj mi pri abit sploh ne dela GHOST v dosu ... na vseh drugih platah pa dela ???
Je pa 100% po moje nekaj na plati, da ne zažene GHOST-a.
Sem že kr nekaj prebral, sam vsi pravite, ja una je dražja in zato se bl splača kupit abit.
Kaj pa nasplošno?
Tut ne vem, zakaj mi pri abit sploh ne dela GHOST v dosu ... na vseh drugih platah pa dela ???
Je pa 100% po moje nekaj na plati, da ne zažene GHOST-a.
- spremenil: boštjan ()
sm že zamenjal, dela k pr norcih, sam eno
vrašanje še ... se nism mel cajta včeri igrat ... ne spozna mi flopija ... a je kej posebnega na tem ???
vrašanje še ... se nism mel cajta včeri igrat ... ne spozna mi flopija ... a je kej posebnega na tem ???
Sej sm, sam če kabel obrneš, pol una zelena lučka
skos svet v biosu je naštiman, sam mi ga že na začetku mi pravi da ni floppya ... neki 40 prbije zraven
skos svet v biosu je naštiman, sam mi ga že na začetku mi pravi da ni floppya ... neki 40 prbije zraven
SavoS ::
Za vsak slučaj preveri še enkrat če si na pravi slot priklopo disketar, potem kabel z disketarja dol potegni in na disketarju preglej vse pine, tiste nogice od konektorja če tam vse štima, drugače se pa še malo v bios poglobi in še enkrat preglej, al pa če maš možnost tvoj disketar probat na kakem drugem pc-ju, ali pa drugega na tvojem, hehe a napajanje si mu priklopo
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
he he ... napajanje ma ... sej sm sam računalni sestavu, pol menda vem, da je potrebna elektrika za električne stvari ...
Romčy ::
Sam imam plato gigabyte GA-7N400 Pro 2 pa ne morem spreminjat fsb-ja po 1 mhz. Ali je kakšna možnost za katero ne vem. Bios sem nadgradil. Drugače pa plata raztura.
boštjan ::
Sam imam plato gigabyte GA-7N400 Pro 2 pa ne morem spreminjat fsb-ja po 1 mhz
za koliko pa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje BARTONA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6693 (4884) | Pyr0Beast |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2362 (1725) | PIII850 |
» | BIOS locked ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 682 (602) | obiVan |
» | ga-7n400l-FSB?Oddelek: Navijanje | 1559 (1250) | killah bee |
» | Lastniki MB Gigabyte Ga7-N400 Pro2Oddelek: Strojna oprema | 1226 (1004) | humanoid |