Forum » Kaj kupiti » Katero grafično naj kupim? :)
Katero grafično naj kupim? :)
damirez ::
Dobu sm MAX PAYNA 2 :) in bi hotu da mi dela na ful. Vendar s to konfiguracijo vidm da ne bo slo zato se nagibam h nakupu nove graficne in sicer do 40k izjemoma bi dal se 2k za TI-4200. Samo me zanima kaj se sedaj splaca kupit. Do zdej sem mel sam GF samo vidim da so radeoni hitrejsi, ampak slisim da niso zanesljivi da ni tapravih driverjov da komplicira itd...
Mam pa matsonic 8217c+ updatan bios tko da mam gor AMD 1800+ 512 SDR pa GF4 mx460 64ddr.
Zdaj pa nevem a bi blo dost da bi zamenjal samo graficno, ali naj se malo pocakam na graficno ali pa pustim tako kot je in malo potrpim in si naslednje leto kupim nov comp. Ceprav ta zadnja moznost nic ne disi moji denarnici.
Hvala za odgovore!
P.Ss Pa nekupujem grafe samo zarad MP2 ampak tud za FIFO, PES, HL2...
Mam pa matsonic 8217c+ updatan bios tko da mam gor AMD 1800+ 512 SDR pa GF4 mx460 64ddr.
Zdaj pa nevem a bi blo dost da bi zamenjal samo graficno, ali naj se malo pocakam na graficno ali pa pustim tako kot je in malo potrpim in si naslednje leto kupim nov comp. Ceprav ta zadnja moznost nic ne disi moji denarnici.
Hvala za odgovore!
P.Ss Pa nekupujem grafe samo zarad MP2 ampak tud za FIFO, PES, HL2...
- premaknil iz Strojna oprema: Predator ()
Sydk ::
kar lepo po radeona9600 pro, res je da so kdaj pa kje problemi z driverji a se nekak da prezivet, se vedno bolje kot nvidia kjer trpi performance, za MP2 bo, za kakega HL2 bo pa treba po novo plato in pa proc
Opa miki sam 9600pro je pa 48k in to samo 128 rama. To je pa mal velik a ni, to je pol racunalnika. Kaj pa 9600 a je komad slabsi od PRO-ja?
mato22 ::
Kupi Leadtek Ti4200 128Mb jest sem jo prejšni teden za 30.000 in sem zadovoljen. Sem tud hotu 9600Pro sam je 20.000 razlike tko da...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mato22 ()
Kje si jo to nabavu ker v comtronu je samo 42K pa se samo 64 rama ma tko da...
A mogoce ves kje v KR bi se jo dal nabavt? Mislm za 30K.
A mogoce ves kje v KR bi se jo dal nabavt? Mislm za 30K.
Zdej sem pregledal vse cene in nekako v ozji izbor pridejo 5600 128mb, TI-4200 128mb pa 9600 128MB vsi so okol 30k.
Aja pa graficne ne bom navijal.
Zdej morm dobit odgovor hitr ker kmalu skocim v mesto da nekaj kupim ker me je danes nekaj piclo da morm grafo zamenat. :)
Aja pa graficne ne bom navijal.
Zdej morm dobit odgovor hitr ker kmalu skocim v mesto da nekaj kupim ker me je danes nekaj piclo da morm grafo zamenat. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: damirez ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično naj izberem? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4332 (3497) | DominusSLO |
» | Katero graf. kartico za 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4890 (4055) | Jaffa |
» | Radeon 9500 pro & GeForce 4 TI 4x00Oddelek: Kaj kupiti | 1636 (1306) | GaS |
» | Nakup nove grafične kartice... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4187 (3281) | Caligula |
» | Katero grafično kupiti do 30k?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8458 (6700) | js |