Forum » Pomoč in nasveti » problem z računalnikom počasno delovanje
problem z računalnikom počasno delovanje
nokia6310 ::
Zanima me včasih se mi dogaja da ko prižgem kompjuter mi po dveh minutah ko se postavijo windowsi zadeva dela zelo počasi ko pa ga resetiram mi začne nekaj piskat (zvok je tak kot sirena od gasilcev) in ko ga popolnoma ugasnem zadeva začne delovati ko ga parkrat resetiram
amd 1200 512 mb ddr 40 gb ibm zvočna audigy plata epox k 3 a win milenium
Sumim ram lahko pa je tudi plata ali procesor!
Ker nebi rad vse troje kupil novo mi prosim povejte če je že kdo imel podoben problem in kako ga je rešil!
Hvala vsem!
amd 1200 512 mb ddr 40 gb ibm zvočna audigy plata epox k 3 a win milenium
Sumim ram lahko pa je tudi plata ali procesor!
Ker nebi rad vse troje kupil novo mi prosim povejte če je že kdo imel podoben problem in kako ga je rešil!
Hvala vsem!
bobby ::
he he. odličen OS imaš. win Me. hmmm,bi bila mogoče v tem težava???
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
nokia6310 ::
Ja vem os ni najbolši ampak to mi je včasih delalo brez problema čudno pa je da mi kompjuter začne piskat takoj ko se prižge še predno se windowsi naloudajo to pomeni da ni v windowsih problem problem bi bil če bi se to dogajalo samo ko bi bil v windowsih!
Drugače pa ttrenutno dela vredu ampak ko se mu utrga pol pa ga moram resetirat petkrat da spet dela!
Drugače pa ko berem debate na forumu glede os se marsikdo pritožuje tudi čez xpje daje gor raznorazne popravke pa vse dela še slabš kot če jih neda zakaj potem sploh so?
Drugače pa ttrenutno dela vredu ampak ko se mu utrga pol pa ga moram resetirat petkrat da spet dela!
Drugače pa ko berem debate na forumu glede os se marsikdo pritožuje tudi čez xpje daje gor raznorazne popravke pa vse dela še slabš kot če jih neda zakaj potem sploh so?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 2898 (2100) | brez-imenko |
» | Črn zaslon ob vklopu. :SOddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1314) | solatko |
» | [težka tema] računalnik zmrzujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1858 (1550) | solatko |
» | Računalnik mi vse pogosteje zmrzuje kje so vzroki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1491 (1288) | nokia6310 |
» | Gigabyte Nforce 7n400 - Temperatuta procesorja???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1944 (1496) | Ethan |