Forum » Pomoč in nasveti » Windows Live mail se vedno ob zagonu zruši
Windows Live mail se vedno ob zagonu zruši
nokia6310 ::
Pozdravljeni, ko odprem windows Live mail mi ob odprtju programa program napiše napako: Windows Live Mail ne deluje več
Zaradi težave je bilo ustavljeno pravilno delovanje programa. Windows
bo zaprl program in vas obvestil, če bo na voljo rešitev. To se mi je začelo kar naenkrat dogajat v soboto. Prej je program deloval normalno. Poskusil sem že vse možno. Zbrisal sem totalno program iz računalnika tudi iz registra. Vse možne stvari sem poskusil. Ko sem ga ponovno inštaliral se je sporočilo o napaki ponovilo. Mi je pa zanimivo da se je vrnil stari adresar ki ga nisem uporabljal že nekaj let. Kaj naj sploh še poskusim? Programa nebi rad menjal ker sem ga navajen in ker je za moje potrebe odličen. Če le ni res nujno mašine nebi formatiral. Mogoče kdo ve kdo zna to naredit za normalno ceno? Zahvaljujem se vsem za odgovor.
Zaradi težave je bilo ustavljeno pravilno delovanje programa. Windows
bo zaprl program in vas obvestil, če bo na voljo rešitev. To se mi je začelo kar naenkrat dogajat v soboto. Prej je program deloval normalno. Poskusil sem že vse možno. Zbrisal sem totalno program iz računalnika tudi iz registra. Vse možne stvari sem poskusil. Ko sem ga ponovno inštaliral se je sporočilo o napaki ponovilo. Mi je pa zanimivo da se je vrnil stari adresar ki ga nisem uporabljal že nekaj let. Kaj naj sploh še poskusim? Programa nebi rad menjal ker sem ga navajen in ker je za moje potrebe odličen. Če le ni res nujno mašine nebi formatiral. Mogoče kdo ve kdo zna to naredit za normalno ceno? Zahvaljujem se vsem za odgovor.
Gejspodar ::
MIHAc27 ::
+1 za menjavo. Z Live Mail so bili itak vedno samo problemi.
Mogoče kak Thunderbird? Meni se zdi ok alternativa.
Mogoče kak Thunderbird? Meni se zdi ok alternativa.
crniangeo ::
verjetno se ti je database sesul, sam bi poskusil "fizično" premakniti staro vsebino. Žal več ne vem kje se ta vsebina nahaja.. če rabiš lahko pogledava ob priliki :)
Sem pa to reševal kakšno leto nazaj pri neki stranki, ki je bil totalno šokiran, ko je slišal da ni več WLMaila :D
Sem pa to reševal kakšno leto nazaj pri neki stranki, ki je bil totalno šokiran, ko je slišal da ni več WLMaila :D
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Thunderbird je kompliciran za nastavit mislim na strežnike. Pa tudi menijev nima takšnih kot windows live mail. crniangeo če bi se dalo bi probal brez formata. Če se res ne da pride pa seveda tudi to upoštev. Sem pa poskusil že vse živo pa vedno ko program inštaliram nazaj se vsakič ko ga zaženem pojavi to sporočilo o napaki.
ngc2392 ::
zadnji thunderbirdi ti čisto lepo nastavijo strežnike. uvoz pošte je sicer smotan-a se da. je pa live najslabša opcija poštnih programov ever...
je pa čas za privajanje izredno kratek, ne skrbi.
je pa čas za privajanje izredno kratek, ne skrbi.
United We Stand, Divided We Fall
sbawe64 ::
Avtor tebe ne vidi ravno dobro...
https://slo-tech.com/forum/t724430/p594...
nokia6310
Kje imaš sedaj email ? @outlook.com ?
https://slo-tech.com/forum/t724430/p594...
nokia6310
Kje imaš sedaj email ? @outlook.com ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Za enkrat mam še Windows Live mail kolikor še deluje. Sem probal vse možo. Program sem totalno odinštaliral, potem sem iz registra vse pobrisal karkoli bi se lahko nanašalo na ta program. Ko sem ga inštaliral je pa spet isto. Tudi v mapi C:\Users\user name\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail sem zbrisal file Mail.MSMessageStore da bi s tem ponovno posodobil database pa je isto. Se bo treba še mal igrat. Če drugega ne bo treba mašino formatirat to je zadnja opcija.
sbawe64 ::
nokia6310
Si vzel v obzir opcijo, da so mogoče Windows Live mail "ubili" ?
Tako kot je adobe flash player s time switchom https://slo-tech.com/novice/t777946 Adobe Flash v 2021 ?
Katero verzijo windows uporabljaš ?
Če ima kdo kako delujočo virtualko, naj namesti wlm 2012 in testira, če tam dela, da ne bo op formatiral sistem brez veze in na koncu še vedno ne bo delovalo.
Si vzel v obzir opcijo, da so mogoče Windows Live mail "ubili" ?
Tako kot je adobe flash player s time switchom https://slo-tech.com/novice/t777946 Adobe Flash v 2021 ?
Katero verzijo windows uporabljaš ?
Če ima kdo kako delujočo virtualko, naj namesti wlm 2012 in testira, če tam dela, da ne bo op formatiral sistem brez veze in na koncu še vedno ne bo delovalo.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
sbawe64, sem še vedno na sedmici. Saj vem moram zamenjat. Windows Live Mail Version 14.0.8117.0416
Zanimivo je to, da se istočasno odpre program in v drugem oknu sporočilo o napaki. Če ne kliknem na gumb v redu lahko program celo nekaj časa uporabljam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se po izbrisu računa iz programa lahko obnovi stare maile?Oddelek: Loža | 1785 (1059) | nokia6310 |
» | KONEC za windows live mail?Oddelek: Loža | 8191 (4218) | jype |
» | Windows mailOddelek: Programska oprema | 2770 (2323) | Ericssony |
» | Problem pošta v Win7Oddelek: Operacijski sistemi | 1889 (1751) | Yoxi |
» | Windows Live Mail Desktop BetaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4972 (3571) | CaqKa |