» »

Linksys EA7300 - nestabilna wi-fi povezava

Linksys EA7300 - nestabilna wi-fi povezava

Gregor96 ::

Pozdravljeni, imam sledečo težavo.

Menjal sem router z novim Linksys EA7300 in mi nekako ne uspe uspešno nastaviti brezžične povezave. Pri povezanem npr. android telefonu je poln signal in nato v nekem trenutku pade na nič, celo prekine povezavo in nato po nekaj sekundah ponovno vzpostavi povezavo, spet mogoče minuto povezava obstaja in deluje in potem se ponovno prekine.

Iskal sem že rešitve in ne ni težava v slabem signalu, firmware je posodobljen in ni drugih motečih naprav v bližini. Tudi telefon/laptop itd. vse naj bi delovalo. Žično deluje brez težav.

Hvala za vsak odgovor in se opravičujem če tema morda že obstaja, a je ne najdem. Prosim tudi, da ste prizanesljivi z strokovnimi izrazi ker to ni moje področje :).

Fsegula62 ::

Po moje je težava z "novim Linksys EA7300" to da ni ravno "nov". Gre za skoraj 6 let star usmerjevalnik. Ni ravno rešitev, ampak če si ga kupil preko spleta ga vrni in vzemi kaj novejšega kot sta Archer AX50 ali kakšenga asus.

Imaš morda okoli sebe več brezžičnih omrežji?

Gregor96 ::

Nakup novega ni ravno rešitev ja. Zadeva bi morala funkcionirati sploh za nezahtevne uporabnike in nižje hitrosti prenosa. Sploh pa naj bi bil to "user friendly" za nastavitev.

Je še eno ločeno omrežje v objektu vendar ni težava v prekrivanju channels, če namigujete na to. Sem že poskušal od auto načina do menjav, vedno enak rezultat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri router? (strani: 1 2 3 4128 129 130 131 )

Oddelek: Kaj kupiti
65261284654 (3654) BlaY0
»

Težava s signalom (razpisujem simbolično nagrado! :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5410588 (5448) Ahim
»

Predvajanje videa preko mreze ne dela tekoce

Oddelek: Omrežja in internet
7728 (666) Spc
»

linksys wrt160nl + MEDIONŸ P89137 WLAN ojačevalnik prekinja wireless

Oddelek: Pomoč in nasveti
92769 (2661) floyd1

Več podobnih tem