» »

esim usa kartica

esim usa kartica

sivistol ::

za usa rabim esim oz sim akrtico , primarno za podatke
ce ma kdo kake kje to zrihtat, nasvete debata, o naših operaterjih itd

to je legit ?

https://mobimatter.com/travel-esim/unit...

MrStein ::

Airalo prodaja eSIM-e izključno za data only.
Imajo ponudbo za večino sveta.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Lonsarg ::

V Ameriki itak ne gre brez rentanega avta. Nato se zapeljes do najblizje T-Mobile poslovalnice in ti tam vse zrihtajo, meni je to bilo manj komplikacij kot da bi vnaprej nekaj naroceval in upal da po pristanku vse dela.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Scorpy84 ::

Konec tedna grem v zda. Kaj vzeti od esim, airalo ali pa recimo lyntel, ker ima zdaj neki ugodne cene. Ali vzeti kar od t-com njih predplacniski esim? Kaksne so vase izkusnje, vse dela po pristanku? T-com vem da morem aktivirati sele po pristanku in ni treba vklapljati roaming, je pa tudi nekaj drazji, ne toliko od airalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Scorpy84 ()

Lonsarg ::

Nazadnje sem bil v US preko eSIM od Maya.net. Sem lepo aktiviral ze vnaprej iz Slovenije in preveril da dela emergancy signal tudi v EU, ceprav je bil US-only plan. In sem ob pristanku ze imel internet.

Preventivno je sam fajn da ze pred pristankom preklopis da je eSIM glavna za data, ker meni je pobralo 10EUR iz Slovenske SIM, ko se mi je za sekundo povezalo predno sem uspel spremenit katera SIM je glavna za data. (telefon je bil glup in mi je dovolil spremeniti katera SIM je glavna sele po tem ko sem airplane mode izklopil).

Nazz ::

airalo je delal (5GB, 15 dni, cca €10), edino OTP vise ni sprejelo na ameriskem hisnem WiFi, amerisko kartico je.
Tako da naslednjic aktiviram preden zapustim EU.

Data laufala brez tezav po celem jugovzhodnem delu US.

Nikonja ::

Če imate Revolut kartico je še najlažje to prek njih naredit, in če koristiš njihov bonus te pride na pol đaba.

Grimnir3 ::

Najboljša opcija je eSim, če ti telefon podpira.

Kupiš v naprej in imaš internet od pristanka dalje. Jaz uporabljam yesim, global yo in airalo. Vsi trije so dosedaj vedno delovali brez težav. Ima pa tudi revolut ponudbo esim kartic, sam v mojem primeru so bili prej omenjeni cenejši.

wompaone ::

https://esimdb.com/usa
Tukaj pogledaš katera opcija ti najbolj ustreza. Na hitro vidim za USA - 15 dni neomejeno podatkov 16 EUR - AirHub ali Billion Connect.

Jaz vedno pogledam na tej strani in en dan preden grem doma aktiviram esim. Sploh ne gledam kateri ponudnik je, vedno vzamem najcenejšega in še nikoli nisem imel težav. Tudi na kitajskem je do sedaj brez VPNa vse delalo, ker dobiš IP od ponudnika.

Alfa Dog ::

Če si Telekomov naročnik potem imaš tudi to opcijo pri njih namesto esim:
https://www.telekom.si/mobilno/gostovan...

Enostavno vklopiš/izklopiš z SMSom.

Zvezdica27 ::

lp,

isto za Japonsko? esimdb bo delal?

zz

wompaone je izjavil:

https://esimdb.com/usa
Tukaj pogledaš katera opcija ti najbolj ustreza. Na hitro vidim za USA - 15 dni neomejeno podatkov 16 EUR - AirHub ali Billion Connect.

Jaz vedno pogledam na tej strani in en dan preden grem doma aktiviram esim. Sploh ne gledam kateri ponudnik je, vedno vzamem najcenejšega in še nikoli nisem imel težav. Tudi na kitajskem je do sedaj brez VPNa vse delalo, ker dobiš IP od ponudnika.

Za airhub pisejo, da je v resnici 35gb in ne neomejeno, vseeno dosti za mene, ampak je precej pritozb cez njih.

Bolj me zanima, kaksna je zakasnitev, je whatsapp normalno uporaben. Za airalo berem, da so delali na tem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Scorpy84 ()

WaterBoy ::

Jaz z airalom nism imel nikjer problemov. Filipini, mauricius in bosna

Gogo ::

Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|Gainward RTX 2060 Ghost, 6 GB GDDR|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|

Sem vzel lyntel, ker sem dobil še dokaj ugodno za centralno ameriko in karibe z promocijsko kodo. T-mobile pa sem vplačal najcenejši paket za backup, če karkoli drugega odpove.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenos podatkov v tujini - izkušnje

Oddelek: Mobilne tehnologije
374423 (530) Gogo
»

Gostovanje Združeno Kraljestvo (Telekom)

Oddelek: Loža
5733 (555) Nikonja
»

E-sim za worldwide roaming

Oddelek: Kaj kupiti
61275 (978) bojsi
»

ZDA SIM kartica

Oddelek: Loža
144794 (3802) kunguruj

re:do novi mobili operater (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
11126368 (16433) Yellow

Več podobnih tem