» »

amd box ?

amd box ?

obi467 ::

mam spet rahlo vprašanje imam
amd-ja box varianto 2500XP+
plato gigabite
2*256Mrama
no pa me zanima kolk bi lahko navil zadevo(trenutno mi zadeva lafa pri 1800 tekoče nevem kaka fora je to z oznakami) da bi mi se delala s tem ventilatorjem , ki je na box varianti (trenutna rešitev) in koliko bi se mi še splačalo naviti zadevo pol k bi kupo en kuler aja pa katerega mi priporočate sam ne neki high cena do 7k Sit.

asPeteR ::

Z box varianto lahko prides tam ... do ene 2.2GHz.

Glede novega hladilnika pa si oglej malo vulcano 7+, vulcano 11, SK7 mogoce ...
http://blog.stegnar.com

upirna ::

Pri nakupu glej, da ima zadeva velika rebra (seveda bakrena) - je še bolj pomembno kot dober ventilator.

ja mislu sem volcanota 1 kupit pa so mi rekli da se zadeva full dere mislil sem zalmana nabavt sam na vrasanje kolk pa lahko to kar mam se navijem pa ni in ni odgovora ker se mi ze zaj procesor kuha na 63 stopinjah skoz ni vazn kaj delam, ce ga probam na 1900 pa se mi dvigna na 65 pri prostem teku

vulcano 1 - kje se to sploh še dobi? :\

pardon 11 tipkovnica mi ne dela cist ok

RealSlimShady ::

63 stopinj idle... hmm, po moje je bolje ce namontiras kak ventilator v ohisje, saj ti se tako dober hladilnik na procesorju ne bo pomagal, ce imas visoko temperaturo v samem ohisju.
Temperatura ti bo sigurn padla za kakih 10C, pol lahk pa tudi ta hladilnik za proc obdrzis.

daleč sigurno ne boš prišel s tem hladilnikom. Kupiti bi si moral vulcano 7+, če pa gre za resno navijanje pa SK7 ali še veliko bolj SLK900.

to pomeni da morm navadni fen kupt za kiste pa mi bo temperatura padla al ka

Če hočeš hladen procesor, mora biti najprej hladna kišta. Logično, ne?

RealSlimShady ::

Poglej kolk mas mainboard temp oz. case temperature. Ce je cez 30C vsekakor raje kot nov hladilnik kupi "navadn fen za kiste", ker bos s tem bolj ohladil procesor. Ce pa je temperatura nizja, pa hladilnik nima dobrega stika s procesorjem (v to sicer dvomim;) ).
Kakorkol ze; pa preberi si ostala sporocila na to temo (npr tole )

TylerDurden ::

ceneje in tišje bo če odpreš stranico od kište, samo pazi, da si potem ne boš zbrcal kakšne dragocene grafične kartice ali pa da ti maček ne pride med lopatice CPU hladilnika :)
Let\'s make some soap ...

goku :) ::

:D :D :D
Navijanje je kamen modrosti

hvala za odgovore zaj sem namontiral eni fen na kisto pa jo zaprl k jo mam v studentu pa sej veste kak je ce majo studenti cage vse tece v potokih(tud kozleki8-O ) no zamima me pa mam plato GigaByte 7VT600L pa procesr bartona 2500XP+ do kolk bi to slo ce bi dal zalmana gor al pa kaj podobnega v rangu do 7k SIT
hvala za odgovore

če boš res navijal, vzemi vsaj sk7 ali slk900 +dela. Ko boš kupoval hladilnik, glej, da bo bakren in da bo imel predvsem velika rebra, ki so bolj pomembna od ventilatorja. :)

cavk ::

ej isto se jst sprosujem kok bi se dal moj navit jst mam pa 3000+ box par mhz mocnejsi od tvojga. na kaki plati ga pa mas

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
9419653 (16776) Wofk
»

ThermalRight ALX 800

462648 (1543) boštjan

Kateri CPU cooler

Oddelek: Kaj kupiti
373667 (3085) boštjan
»

Kaj mi proporočate za hlajenje Athlona XP+ 2500 Barton jedro??

282255 (1522) Ted
»

najboljse zracno hlajenje

Oddelek: Kaj kupiti
271715 (1262) MrX

Več podobnih tem