Forum » Loža » free anonimni email ponudniki, vglavnem blef na blef
free anonimni email ponudniki, vglavnem blef na blef
alese ::
tipičen demokratični kapitalistični blef. od 20 ih , ki sem jih probal, dela sam eden.folk pošilja maile, misli, da je nasovnik dobil, pa ni. lahko se obrišete pod nosom.
Utk ::
Za to niso krivi ponudniki, ampak neumen folk, ki ploska temu, da google, ms in ostali cenzurirajo kaj pride v inbox in kaj ne, da se zapirajo porti, "nevarne" domene itd.
alese ::
Za to niso krivi ponudniki, ampak neumen folk, ki ploska temu, da google, ms in ostali cenzurirajo kaj pride v inbox in kaj ne, da se zapirajo porti, "nevarne" domene itd.če ponudnik ve da njegv mail ne bo prišel skozi potem me zavaja.če pa ne ve, pa še toliko slabše za njega potem pač ni dorasel da se gre enonimni mail
janezvalva ::
tipičen demokratični kapitalistični blef. od 20 ih , ki sem jih probal, dela sam eden.folk pošilja maile, misli, da je nasovnik dobil, pa ni. lahko se obrišete pod nosom.
a nisi zadovoljen s kakovostjo internetnega omrežja?
ponudi kaj boljšega.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Email aplikacija nagajaOddelek: Mobilne tehnologije | 644 (580) | ncop1 |
» | Pomoč pri povezavi ruterjevOddelek: Kaj kupiti | 2482 (1573) | 5er--> |
» | Gmail dodal sortiranje pošte po pomembnostiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12418 (10951) | techfreak :) |
» | App Store dve leti in pet milijard aplikacij poznejeOddelek: Novice / Android | 11631 (10217) | MrStein |