» »

Ko bo cepljenje obvezno, kaj potem

Ko bo cepljenje obvezno, kaj potem

alese ::

Ko in ne če, bo cepljenje obvezno, kaj boste potem storili. Plačevali kazni. Če ne boste plačali s evam bodo usedli na premoženje, hiše avtomobile. Prepričan sem, da bi bilo cepljenje pri nas že obvezno pa imamo to srečo, da so aprila volitve.
  • zaklenil: bluefish ()

avtek ::

Odvisno od višine kazni :)

A tisti ki niso cepljeni, bodo potem dobili kar 3-4-5 odmerkov naenkrat, da bodo enaki s tistimi, ki so se cepili prvi?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: avtek ()

IL_DIAVOLO ::

V Sloveniji imamo prenizke place, da bi se uresničil scenarij iz Avstrije.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Goran's Blog ::

Če bo... tukaj se lahko razprava konča.

avtek je izjavil:

Odvisno od višine kazni :)

A tisti ki niso cepljeni, bodo potem dobili kar 3-4-5 odmerkov naenkrat, da bodo enaki s tistimi, ki so se cepili prvi?
to tud mene zanima

Miki N ::

Admin, nastopi.

Miki N je izjavil:

Admin, nastopi.
kva pa je narobe

widj3098dj32 ::

alese je izjavil:

Ko in ne če, bo cepljenje obvezno, kaj boste potem storili. Plačevali kazni. Če ne boste plačali s evam bodo usedli na premoženje, hiše avtomobile. Prepričan sem, da bi bilo cepljenje pri nas že obvezno pa imamo to srečo, da so aprila volitve.

Obisk na domu nekaterim javnim osebam ponoci (beri - stroki), ter obesanje pred njim. Enako s politiki ter novinarji.

jotunn2 ::

Ko bo obvezno in ce bo obvezno vec kot 2x, se bom pac sel cepit. Ce sem se dvakrat, pa poleg tega se za KME, gripo in ostale prostovoljna in obvezna cepljenja, se bom pa se tretjic za korono, ce do takrat se ne bodo nehali s temi kretenizmi.

jotunn2 je izjavil:

Ko bo obvezno in ce bo obvezno vec kot 2x, se bom pac sel cepit. Ce sem se dvakrat, pa poleg tega se za KME, gripo in ostale prostovoljna in obvezna cepljenja, se bom pa se tretjic za korono, ce do takrat se ne bodo nehali s temi kretenizmi.
a za stranske učinke te nič ne skrbi

feryz ::

Definitivno plačali kazen.
Zanimivo vprašanje je, če ti za isti zločin lahko večkrat sodijo in večkrat obsodijo.

Čeprav nisi popolnoma nič kriv. Ampak to tukaj ni vprašanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

jotunn2 ::

alese je izjavil:

a za stranske učinke te nič ne skrbi

Za tiste "stranske ucinke" ki se bodo po teorijah zarot prikazali cez 3 leta, ne nic. Za ostale... ni mi ravno vseeno, je pa verjetnost dovolj majhna da nimam pretiranih skrbi. Si slucajno pogledal mozne stranske ucinke dobesedno katerega koli protibolecinskega zdravila, ki ga dobis brez recepta in katerega ljudje zrejo na veliko, ko imajo 37.1 vrocine?

feryz je izjavil:

Definitivno plačali kazen.
Zanimivo vprašanje je, če ti za isti zločin lahko večkrat sodijo in večkrat obsodijo.

Glede na to, da dobis kazen za prehitro voznjo tudi ce so teh ze enkrat pred tem ustavili, verjetno da ja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jotunn2 ()

feryz ::

Ampak narediš 2 različna prekrška.
Kako si lahko 2x necepljen, bo pa kakšen pravnik povedal.

avtek ::

Good point feryz ;)

janezvalva ::

nič ni obvezno, vedno imaš izbiro.
če bo cepljenje obvezno, se greš cepit, če pa ne, pa plačaš kazen.
imaš izbiro, izberi.
svobodna volja, temeljne pravice in vse kar spada zraven.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Virus je postal "okvarjen"

Oddelek: Loža
101455 (1262) zee

Kako (teoretično) ponarejati PCT (strani: 1 2 3 4 )

19929104 (24312) Neon87

Prisilno cepljenje (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

671128324 (120935) BigWhale
»

Obvezno cepljenje proti tetanusu?!?! (strani: 1 2 )

7226760 (13689) bzzero

Več podobnih tem