Forum » Pomoč in nasveti » Login na slo-tech ne deluje
Login na slo-tech ne deluje
twom ::
Zakaj se iz iPada ali iPhonea ne morem logirati na slo-tech?
Enako velja za windows službeni računalnik. Kaj bloikira login?
Enako velja za windows službeni računalnik. Kaj bloikira login?
Si počistil zgodovino, predvsem piškotke?Tudi, že večkrat, že vse.
Router resetiraj.S tablico in telefonom sem na različnih lokacijah, vsaj štirih. Preverjeno tudi v službi.
Doma z različnimi modemi (trenutno telemach optika, nekaj časa Hot dostopnja točka in tethering BOB) in routerji.
Meizu ::
Sem imel jaz podoben problem že leta 2006. Rešitev je bila ustvarit nov profil. Še zdaj ga imam. :)
IL_DIAVOLO ::
In to si rabil nekaj let?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Meizu ::
Ob vseh ki pametujejo, pa tako enostavna rešitev.
Jaz nisem pametoval.
Se pravi naj opustim svoj profil kreiran leta 2005, ko se polovica trenutnih uporabnikov ni niti še rodila? ;)
Meni se bolj zdi, da s(m)o samo še stari troti tle noter.
mr_chai ::
ugasni računalnik in še enkrat prižgi. Aja, pa prej ga še iz elektrike potegni. Včasih, če je preveč štroma v elektriki, se zgodi, da ne dela slo-tech gumb.
V-i-p ::
Sem imel jaz podoben problem že leta 2006. Rešitev je bila ustvarit nov profil. Še zdaj ga imam. :)Se pravi naj opustim svoj profil kreiran leta 2005, ko se polovica trenutnih uporabnikov ni niti še rodila? ;)
Ne verjamem :P. Kateri nick? ;)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Ben Dover ::
Sem imel jaz podoben problem že leta 2006. Rešitev je bila ustvarit nov profil. Še zdaj ga imam. :)Se pravi naj opustim svoj profil kreiran leta 2005, ko se polovica trenutnih uporabnikov ni niti še rodila? ;)
Ne verjamem :P. Kateri nick? ;)
not the sharpest tool in the shed aye?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Jaron Lanier interview on how social media ruins your life (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10589 (7972) | bluefish |
» | "Internetna pošta" - uporabniško ime in gesloOddelek: Omrežja in internet | 4321 (3606) | jukoz |
» | Ukraden Facebook računOddelek: Pomoč in nasveti | 4791 (3367) | boogie_xlr |
» | Firefox mi je zbrisal vsa shranjena geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 4472 (3856) | BorutK-73 |
» | Facebook-administratorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 3770 (2650) | supergirl |