» »

Kako naj bi zgledala vezava ventov na stranici z regulatorjem

Kako naj bi zgledala vezava ventov na stranici z regulatorjem

3J ::

Zanima me če mate kkšne predloge, kako naj bi najbolj praktično zvezu ventilatorje k jih mam na zmodani stranici od chiefteca tko, da k bi odpru stranico bi sam prtisnu neki in bi se stranica z venti ločla od regulatorja ventilatorjev?:(

Pač na kratko stranica, venti povezani z kablom, odpreš, prtisneš, in potgneš vn.

upirna ::

Ja, men gre tut to ful na živce. Mormo neki pogruntat. :\

Vesoljc ::

zakwa pa recimo ne uporabiš, skupino konektorjev? alpa, čist simpl, une vzmetne "prijemalke" (kot so na zvočnikih, recimo)? al pa daljše kable za vente :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Grimlord ::

jaz sem si naredil podlajške, in imam sedaj oba venta na stranici prkloplena na podaljških. Ko pa vzamem stranico dol, pa venta lepo odklopim, pa je. ;)
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.

Bevcan ::

Jaz bi si naredil kaj takega kot imajo polnilci za prenosne telefone, al pa nekateri avtomobili za luči na vratih prtljažnika. Se pravi dve kovinski ploščici se povežeta z dvema kovinskima vzmetema. Ni treba nč odklaplat.

steev ::

Dobra zamisu. :D
Bomo probal narest:P
;)

volk_57 ::

Kva pa če bi vse skupi na IDE konektor zvezu

Kok ventov pa mas na stranici

luka

3J ::

Na stranici ma vse skupi 3 vente + še tri neonke morm povezat k so na ventih. Jest sm imel u mislih nek simpl sistem podobn kot pri zvočnikih sam da bi mel na koncih še en magnet na vsaki strani tko da bi se lepo skupi prjel, k bi pa hotu dol dt bi pa sam potegnu in bi šlo narazn!

XeNoN^ ::

mislm komplicirate...
simpl greš v HTE, rečeš da ti dajo eno dvopolno bananco (ženski in moški del. k bi zdržala (recmo za rezervo) 2 ampera, vse neonke in ventiče lepo lično zvežeš na dve mal debelejši žici in vse skup zlotaš na bananco, ženski del pršraufaš nekam v ohišje in ko daš stranico stran, še bananco izštekaš iz vtičnce, tko k pr raznih polnilcih in napajalcih....

have phun :)

3J ::

Sam si pozabu, da je včasih treba tud prklučt vsak vent posebi na regulator, in pa naprimer da bi mel rd še za vsako neonko posebi on/off switch pol pa bl težko zvežeš vs skupi na eno bananco ker ti nč ne pomaga!;)

A je kdo to že zapazu na netu ker pri vseh modifikacijah jest še nism vidu nobene ugodne rešitve u bistu nobene rešitve sploh.

XeNoN^ ::

potem pa pač razdreš eno staro atx plato z napajalcem vred in pobereš stran po en moški in ženski atx 20 pinski konektor, ženskega učvrstiš nekje v ohišju, na moškega pa nalotaš razne vente, neonke, bla bla bla in ga priklopiš na ženskega. Ko hočeš stranico stran, ga pa preprosto odklopiš ...

have phun :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

utišanje in orodja? (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
564402 (3177) nuclear
»

Tišanje Chiefteca CS 601MDR

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
211483 (1202) pisy
»

MOJA KIŠTA

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
171241 (781) Lucio
»

alien-w

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
131138 (798) TESKAn
»

Modifikacija

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
261870 (1472) kuglvinkl

Več podobnih tem