Forum » Hlajenje in modifikacije » Kako naj bi zgledala vezava ventov na stranici z regulatorjem
Kako naj bi zgledala vezava ventov na stranici z regulatorjem
3J ::
Zanima me če mate kkšne predloge, kako naj bi najbolj praktično zvezu ventilatorje k jih mam na zmodani stranici od chiefteca tko, da k bi odpru stranico bi sam prtisnu neki in bi se stranica z venti ločla od regulatorja ventilatorjev?
Pač na kratko stranica, venti povezani z kablom, odpreš, prtisneš, in potgneš vn.
Pač na kratko stranica, venti povezani z kablom, odpreš, prtisneš, in potgneš vn.
Vesoljc ::
zakwa pa recimo ne uporabiš, skupino konektorjev? alpa, čist simpl, une vzmetne "prijemalke" (kot so na zvočnikih, recimo)? al pa daljše kable za vente :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Grimlord ::
jaz sem si naredil podlajške, in imam sedaj oba venta na stranici prkloplena na podaljških. Ko pa vzamem stranico dol, pa venta lepo odklopim, pa je.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Bevcan ::
Jaz bi si naredil kaj takega kot imajo polnilci za prenosne telefone, al pa nekateri avtomobili za luči na vratih prtljažnika. Se pravi dve kovinski ploščici se povežeta z dvema kovinskima vzmetema. Ni treba nč odklaplat.
Na stranici ma vse skupi 3 vente + še tri neonke morm povezat k so na ventih. Jest sm imel u mislih nek simpl sistem podobn kot pri zvočnikih sam da bi mel na koncih še en magnet na vsaki strani tko da bi se lepo skupi prjel, k bi pa hotu dol dt bi pa sam potegnu in bi šlo narazn!
XeNoN^ ::
mislm komplicirate...
simpl greš v HTE, rečeš da ti dajo eno dvopolno bananco (ženski in moški del. k bi zdržala (recmo za rezervo) 2 ampera, vse neonke in ventiče lepo lično zvežeš na dve mal debelejši žici in vse skup zlotaš na bananco, ženski del pršraufaš nekam v ohišje in ko daš stranico stran, še bananco izštekaš iz vtičnce, tko k pr raznih polnilcih in napajalcih....
have phun
simpl greš v HTE, rečeš da ti dajo eno dvopolno bananco (ženski in moški del. k bi zdržala (recmo za rezervo) 2 ampera, vse neonke in ventiče lepo lično zvežeš na dve mal debelejši žici in vse skup zlotaš na bananco, ženski del pršraufaš nekam v ohišje in ko daš stranico stran, še bananco izštekaš iz vtičnce, tko k pr raznih polnilcih in napajalcih....
have phun
Sam si pozabu, da je včasih treba tud prklučt vsak vent posebi na regulator, in pa naprimer da bi mel rd še za vsako neonko posebi on/off switch pol pa bl težko zvežeš vs skupi na eno bananco ker ti nč ne pomaga!
A je kdo to že zapazu na netu ker pri vseh modifikacijah jest še nism vidu nobene ugodne rešitve u bistu nobene rešitve sploh.
A je kdo to že zapazu na netu ker pri vseh modifikacijah jest še nism vidu nobene ugodne rešitve u bistu nobene rešitve sploh.
XeNoN^ ::
potem pa pač razdreš eno staro atx plato z napajalcem vred in pobereš stran po en moški in ženski atx 20 pinski konektor, ženskega učvrstiš nekje v ohišju, na moškega pa nalotaš razne vente, neonke, bla bla bla in ga priklopiš na ženskega. Ko hočeš stranico stran, ga pa preprosto odklopiš ...
have phun
have phun
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | utišanje in orodja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4723 (3498) | nuclear |
» | Tišanje Chiefteca CS 601MDROddelek: Hlajenje in modifikacije | 1603 (1322) | pisy |
» | MOJA KIŠTAOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1292 (832) | Lucio |
» | alien-wOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1225 (885) | TESKAn |
» | ModifikacijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1970 (1572) | kuglvinkl |