Forum » Mobilne tehnologije » Alldocube_android 11_root
Alldocube_android 11_root
Peter Vihar ::
Pozdrav!
Nabavil sem Alldocube iplay40 pro (moja prva tablica), ne vem zakaj. Da bi jo vsaj malo uporabljal, sem poskusil preko hub USB c type priključiti miško in tipkovnico. Ne dela. Ko jo priklopim na telefon Galaxy A51 dela brez kakšnih dodatnih nastavitev. Pri tablici (android 11 isto kot A51) piše: root access...bla, bla Ko sem jo poskušal odkleniti (preko you tuba), da bi nekaj naredil, da bi delala tipkovnica in miška...sem z "Magisk" ali pa s "Kingroot" zaj...zaslon je začel rdeče utripati in štekati...Potem sem dal na neke stare nastavitve in sedaj ne šteka (upam!?).
Kaj naj naredim, da bi mi na Alldocube delala miška in tipkovnica preko huba (imam pač kable)?
Da mi strokovnajki na forumu ne bi pomagali z nasveti v obliki šifer in kratic tipa: pritisni q3y, dodaj 7r5 in nato boot, potem pa še... itd.
naj povem, da sem "doktor youtuba", 50+ in da me v pubg-ju ubijejo med prvih 5.
Prosim za nasvet.
LP
Nabavil sem Alldocube iplay40 pro (moja prva tablica), ne vem zakaj. Da bi jo vsaj malo uporabljal, sem poskusil preko hub USB c type priključiti miško in tipkovnico. Ne dela. Ko jo priklopim na telefon Galaxy A51 dela brez kakšnih dodatnih nastavitev. Pri tablici (android 11 isto kot A51) piše: root access...bla, bla Ko sem jo poskušal odkleniti (preko you tuba), da bi nekaj naredil, da bi delala tipkovnica in miška...sem z "Magisk" ali pa s "Kingroot" zaj...zaslon je začel rdeče utripati in štekati...Potem sem dal na neke stare nastavitve in sedaj ne šteka (upam!?).
Kaj naj naredim, da bi mi na Alldocube delala miška in tipkovnica preko huba (imam pač kable)?
Da mi strokovnajki na forumu ne bi pomagali z nasveti v obliki šifer in kratic tipa: pritisni q3y, dodaj 7r5 in nato boot, potem pa še... itd.
naj povem, da sem "doktor youtuba", 50+ in da me v pubg-ju ubijejo med prvih 5.
Prosim za nasvet.
LP
verto ::
ker ta tablica podpira OTG moras verjetno nabaviti OTG adapter ter na njega priklopiti miško in tipkovnico npr tale https://www.mimovrste.com/telefoni-adap...
Hvala za odgovor. Končno en nasvet.
Kupil sem USB C Hub Dongle, 8 in 1 USB C to HDMI Multiport Adapter Compatible with MacBook Pro & Air Accessories USB C Laptops Nintendo and Other Type C Devices (TF/SD Card Reader 100W PD/4K HDMI USB3.0)
povezava: https://www.amazon.de/gp/product/B0986V...
...in ta dela na Galaxy 51, kjer lahko priklopim vse, ne dela pa na Alldocube.
Iz Alldocube pa lahko sliko dam na večji zaslon, a ne prek zgornjega HUB-a pač pa preko kabla: USB Type C Micro USB to HDMI Cable Adapter, 2-in-1 Micro/MHL Adapter HDTV 1080P Digital AV Adapter Cable for Android Phone/Tablet to TV/Projector/Monitor (Support Neflix), (Need APP) 2m/6.6ft
Ali je možno, da je HUB "preslab" za Alldocube oziroma le-ta nima dovolj driverjev, Galaxy pa jih ima?
Itak, bom probal kabel kupit, ampak bom vzel takega 2 in 1, se pravi 1 USB Type C v 2 USB A.
LP
Kupil sem USB C Hub Dongle, 8 in 1 USB C to HDMI Multiport Adapter Compatible with MacBook Pro & Air Accessories USB C Laptops Nintendo and Other Type C Devices (TF/SD Card Reader 100W PD/4K HDMI USB3.0)
povezava: https://www.amazon.de/gp/product/B0986V...
...in ta dela na Galaxy 51, kjer lahko priklopim vse, ne dela pa na Alldocube.
Iz Alldocube pa lahko sliko dam na večji zaslon, a ne prek zgornjega HUB-a pač pa preko kabla: USB Type C Micro USB to HDMI Cable Adapter, 2-in-1 Micro/MHL Adapter HDTV 1080P Digital AV Adapter Cable for Android Phone/Tablet to TV/Projector/Monitor (Support Neflix), (Need APP) 2m/6.6ft
Ali je možno, da je HUB "preslab" za Alldocube oziroma le-ta nima dovolj driverjev, Galaxy pa jih ima?
Itak, bom probal kabel kupit, ampak bom vzel takega 2 in 1, se pravi 1 USB Type C v 2 USB A.
LP
verto ::
Jaz imam povezano tako, da imam OTG adapter na Huawei tablici in v ta adapter, ki ima na drugi strani ženski USB, priklopljen hub na katerega pa priklopljeno miško in tipkovnico. Tako deluje.
L. p.
L. p.
Hej Verto - hvala za nasvet. Kupil OTG na Amazon.de, USB c na 2x USB a in dela kot šus.
Zdej pa naprej v nove poraze.
Lepo se imejte do naslednjič.
Zdej pa naprej v nove poraze.
Lepo se imejte do naslednjič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB Type COddelek: Pomoč in nasveti | 6340 (2840) | KTr1sk |
» | USB A --> HDMIOddelek: Zvok in slika | 2354 (1560) | MrStein |
» | S čim priklopit 4k monitor na huawei matebook 13Oddelek: Zvok in slika | 4140 (3420) | yellowbe34 |
» | USB-C kabli in polnilci (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19269 (10054) | rdecaluc |
» | usb-c razdelilec?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1623 (1321) | matobeli |