» »

Aerogate II

Aerogate II

veget_25 ::

Ker je glasnost mojega računalnika že full visoka ( 5 80x80mm ventol) sem se odločil, da v ohišje dam Aerogate II, s katerim bom lahko nadziral vse ventilatorje v računalniku in si s tem zagotovil grobno tišino kadar ne igram...

Mene zanimata dve stvari povezane glede temperaturnih senzorjev:

1. Ali se lahko temperaturo GPU-ja oz. grafičnega procesorja meri na hrbtni strani kartice, kjer je gpu?

2. Ali lahko za pritrditev senzorja uporabim 3M, termalni lepilni trakec? (ali mogoče še kdo ve, ali je prevoden? Sicer mislim da ne bi smel biti...)

THANX
  • zavaroval slike: Predator ()

boštjan ::

zakaj pa ne tega?

m.i.h.a. ::

Jaz sem svojega Aerogate 2 dobil danes in dela izvrstno, pa še lep je. Res, da ni med cenejšimi ampak za to kar ponuja (regulacija za štiri vente, plavi lcd, odčitavanje temperature iz šterih senzorjev, osvetlitev regulatorja,...) je dobra izbira, poleg tega je pa COOL-PC ena zelo redkih trgovin, katera da tudi nekaj na odnos do stranke in na prijaznost.

boštjan ::

poleg tega je pa COOL-PC ena zelo redkih trgovin, katera da tudi nekaj na odnos do stranke in na prijaznost.

to pa še lahko sam potrdim

Grimlord ::

To pa itaq ! 8-)
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.

Romčy ::

Tudi jaz imam Aerogate II in sem full zadovoljen z njim, moti me samo to da je opozorilni pisk premočan kar sem rešil z salotejpom, prelepil sem luknjico na piskaču tako da je zdaj kar vzdržno. Škoda ker se ne da nastavit višje meje ko začne opozarjat, tovarniško je nastavljeno na 65 stopinj. To da je Fran car je pa itak že znano. Fant je podoben kot mi in ve kako te stvari gredo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Romčy ()

profii ::

mene pa neki zanima glede tega aerogatea. a se da res nastavit da pam nastavlja rpm?
pri cool pc pise da se da drugje pa nisem nic zsledil da bi to moynost kaj posebej izpostavljali.

humanoid ::

Če te moti piskanje, ga lahko izklopiš. Poglej kakšen review in boš našel rešitev (kombinacijo tipk), ki ti omogoča izkop "zvočnika".

Romčy ::

Dej če kdo ve kako se izklopi piskanje naj napiše, ker sem navodila vrgel stran.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri regulator vrtljajev..

Oddelek: Kaj kupiti
131625 (1385) Nesta
»

Pomoc pri vodnem hlajenju

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
71267 (1137) Shark-357
»

Kateri hladilnik?

351901 (1342) Grimlord
»

Regulatorji ventilatorjev - kateri je najboljsi po vasem mnenju?

211665 (1457) smilyxx
»

Moj comp prerihtan

111315 (973) madmitch

Več podobnih tem