Forum » Strojna oprema » Kam so šli vsi tiskalniki?
Kam so šli vsi tiskalniki?
WhiteAngel ::
Iščem barvnega laserca s skenerjem in duplexom. Cena pod 1000 EUR. Nič od HP-ja, Xeroxa, Brotherja ni na zalogi. Ne v Slo, ne na Amazonu. V čem je fora? Veseli december? Konec leta in prihajajo novi modeli?
Zimonem ::
Že nekaj časa je tako.
Na koncu sem vzel https://pii.si/tiskanje-skeniranje-in-d...
Ker je bil edini sploh dobavljiv.
Na koncu sem vzel https://pii.si/tiskanje-skeniranje-in-d...
Ker je bil edini sploh dobavljiv.
Nyana ::
scipascapa ::
WhiteAngel je izjavil:
Iščem barvnega laserca s skenerjem in duplexom. Cena pod 1000 EUR. Nič od HP-ja, Xeroxa, Brotherja ni na zalogi. Ne v Slo, ne na Amazonu. V čem je fora? Veseli december? Konec leta in prihajajo novi modeli?
že pred korono je bilo pomanjkanje, ti bi pa barvno MF lasersko napravo pod 100€? 1.4 še ni tu.
jukoz ::
Sem iskal že spomladi in poleti pa ni bilo nič - nobene zaloge ne na amazon ne kje drugje.
Sem pa videl da imajo v Spar en Epson injet muptifunkcijsko napravo s kanistri za barvo. Moram malo bolj preučit, mogoče bi bilo pa to prava stvar. Je pa ene 250EUR.
Sem pa videl da imajo v Spar en Epson injet muptifunkcijsko napravo s kanistri za barvo. Moram malo bolj preučit, mogoče bi bilo pa to prava stvar. Je pa ene 250EUR.
pluto ::
WhiteAngel je izjavil:
Če želiš me kontaktiraj v ZS, imam jih na zalogi.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 164626 (122) | Han |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39226 (22940) | gazer |
» | Barvni laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3956 (1628) | mat xxl |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23113 (15387) | Spock83 |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30741 (24439) | Bye |