Forum » Pomoč in nasveti » Katere 3rd party blazinice za QC 35 ii
Katere 3rd party blazinice za QC 35 ii
nejc45 ::
Zdravo,
zanima me, katere "ne originalne" usesne blazinice uporabljate za QC 35 ii in kako ste z njimi zadovoljni ?
LP
zanima me, katere "ne originalne" usesne blazinice uporabljate za QC 35 ii in kako ste z njimi zadovoljni ?
LP
nejc
c3p0 ::
iz AE naročil za par $, če res podrobno pregledaš, je minimalna razlika, na ušesu ne čutiš.
30 ali kolko EUR za original je overkill.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
nejc45 ::
Hvala, tudi sam se bolj nagibam k AE kot AM, zdi se mi da je slednji samo enostavno drazji.
Imas morda se nekje link do AE produkta, hvala ?
iz AE naročil za par $, če res podrobno pregledaš, je minimalna razlika, na ušesu ne čutiš.
nejc
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejc45 ()
V-i-p ::
Hvala, tudi sam se bolj nagibam k AE kot AM, zdi se mi da je slednji samo enostavno drazji.
Glede na skoraj 4 tisoč prodanih po moje ne moreš zgrešit z: https://a.aliexpress.com/_mLuGEye
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava baterije iPhone XSOddelek: Pomoč in nasveti | 3273 (2244) | zajtam123 |
» | Pentagon vztraja: Projekt JEDI gre Microsoftu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11629 (9363) | FTad |
» | Kje dobiti / kupiti blatnik ??Oddelek: Na cesti | 1522 (1417) | sočan |
» | GeForce GTX 960 prihaja januarja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 26056 (22392) | FlyingBee |
» | sestava močnejšega PCja, prosim za pomočOddelek: Kaj kupiti | 3110 (2693) | klinker |