Forum » Zvok in slika » Hišni kino- težave zaradi priključka
Hišni kino- težave zaradi priključka
Alex_47 ::
Pozdravljeni
Nabavil sem si hišni kino od Samsunga. Zdaj pa imam problem, namreč zvočnik se poveže s tv-jem preko optičnega audio kabla, jaz pa imam na tv izhod samo za digitalni audio kabel. A obstaja kak razdelilec iz optičnega v hdmi/digitalni izhod? Prosim za pomoč, lahko pošljem tudi slike na privat mail če nisem dobro razložil.
Lp, Alex
Nabavil sem si hišni kino od Samsunga. Zdaj pa imam problem, namreč zvočnik se poveže s tv-jem preko optičnega audio kabla, jaz pa imam na tv izhod samo za digitalni audio kabel. A obstaja kak razdelilec iz optičnega v hdmi/digitalni izhod? Prosim za pomoč, lahko pošljem tudi slike na privat mail če nisem dobro razložil.
Lp, Alex
Tidule ::
Če imaš samo optiko na koaksialca potem je opcija kaj takega https://www.amazon.com/Optical-Converte...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako monitor zvočnike vezati na TV?Oddelek: Zvok in slika | 9881 (7234) | T743 |
» | budget DACOddelek: Kaj kupiti | 2991 (1604) | JackOdpirac |
» | Zvok iz novejšega TV-ja na starejši Home Theater SystemOddelek: Zvok in slika | 2344 (1824) | gumby |
» | Kupil bi Satelitsko. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16121 (14581) | mumbo |
» | "Domači kino"(ojačevalec) direktno v TV plasmoOddelek: Zvok in slika | 1176 (1067) | PlayRoom_si |