» »

DXr2 in DVD ji

DXr2 in DVD ji

PIII850 ::

Pozdravljeni!

Imam hardwerski dekoder DxR2 in do sedaj sem gledal filme popolnoma normalno. Sedaj pa ko sem zamenjal plato in CPU :)) mi zadeva enostavno steka. Ne dela tako kot je prej. Ko hocem gledat DVD ali VCD potem se mi vsake 5 sekund ustavi za priblizno pol sekunde. Prav tako se obcasno pojavljajo na sliki nekaksni artefakti?? :((( Kao da je kartica OC????. Pa sem nato sprobal iste zadeve gledat z PowerDVD pa zadeva laufa 100 na uro.
Kaj mi je storiti?

Prav tako me zanima, če kdo ve ali se da uporabljat (upravljat) DXR2 kartico tudi z katerim drugim programom, ne pa samo z prilozenim.

Dejte mi svetovat.
aja- plata abit SA6R, 196 mb pc133 rama, PIII733 (nenavit).

Ps pa ne mirect naj uklopim DMA za DVD-ROm

thx

srale ::

zakaj pa uporabljaš hardverski dekoder kopamaš dovol močno živinče za softversko dekodirnje??

Zaradi gledanja na OGROMNEM Sony Televizorju, in poslusanju Dolby Digital na Yamaha Receiverju.

Zadovoljen

lp

malinavc ::

zakaj si pa ne ne nabaviš ˝taprave˝ DVD komponente al pa Sony Playstation 2 k ma tut DVD predvajalnik pa še špile boš lahko igral na OGROMNEM :) sony televizorju?
...odvisno s katere perspektive gledamo...

srale ::

žau nisem zadovoljenker sam gledamna 17 inč monitorju..kaj nisi ugradiu grafične s tv izhodom ter zvočne z optičnimalipač kakršnimkoli??po moje simalo zgrešu prinakupu..pa resne vem kako se ti bi pomagalo...

VASkO ::

tako je, si zgreso pri nakupu:'(

Zdravo!

1. Moje vprasanje ni bilo ali sem zgresil pri nakupu, ker vem da nisem, ker imam kartico ze cca 3 leta im mi je do sedaj delala super.

2. Ne dela od sedaj ko sem zamenjal plato. prav tako sem nalozil ze veckrat nov sistem (win98 in win ME)

3. Zakaj bi človek kupoval recimo DVD komponento (yamakawo), če lahko za popolnoma isto stvar (razen daljinca) da samo cca 20 000 jurjev.

4. Kvaliteta DXr2 dekoderja je praktično enaka yamakawam in podobni navlaki.

5. Dejte prosim mi dak kaksen konkreten predlog, ne pa kako sem zgresil z nakupom:(((

Hvala

lp

kuzifix ::

Saj res, zakaj bi kupoval Yamakavo, katere kvaliteta je ista tvojemu dekoderju, edino kar ima zraven je daljinec. :) Lahko si kupis Sony DVP S 7700 za tistih skromnih 200 tisocakov... In uzivas ... Nobenega brnenja ventilatorjev. Po moznosti si pol nabavis se Onkyo 989 receiver s skromnimi 7×160 watti pa thx zvocnike... Pol ti pa tud plazma ni tak strosk vec. Sam priporocam projektor, k plazma nima dpbre slike ... ;)
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.

tocno tako,!!

Kaj res nobeden ne ve kaj bi bilo temu vzrok!

Sistem je bil dvakrat na novo instaliran, uporabljeni 3 različniu gonilniki, sprobal sem dat kartico v drug pci slot, skratka naredil sem ze skoraj vse. Mogoce je problem v gonilnikih oziroma v softwerskem playerju. A kdo mogoče ve, ali DXr2 deluje še z kaksnim drugim predvjalnikom (programom seveda, da ne bo kdo mislu DVD rom).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Komponenta ali Rac. enota

Oddelek: Sedem umetnosti
131769 (1500) Chessman
»

Gledanje DVD filmov na TV izhodu

Oddelek: Zvok in slika
192841 (2405) buhica1
»

DVD??????

Oddelek: Kaj kupiti
312022 (1692) js
»

Problemi, problemi, problemi, ku** naj gleda vse!!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
111196 (1045) MadMax
»

DVD se ustavlja

Oddelek: Zvok in slika
241335 (1002) js

Več podobnih tem