Forum » Problemi človeštva » Dnevno Stevilo Okuzenih
Dnevno Stevilo Okuzenih
PrihajaNodi ::
Kvatebrigic je izjavil:
Kaj je zdaj cepci? Fafangel vam je včeraj lepo povedal, da cepljenje zgleda res ni ultimativna rešitev in da bo počasi treba kar je edino smiselno - redno, brezplačno in obširno testiranje za vse, izogibanje stikom in nošenje maske.
Kdaj greste spet na palčko?
Kje si ti stabilni genij, za šalterjem te čakajo, alo, ne morjo stranke čakat. Katero rešitev nam boš danes naumil med tlako? Ivermectin? Morda vitaminčke?
cepivo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Kvatebrigic ::
;-) ::
Zakon o pacientovih pravicah 3. Člen (načela):
Pri uresničevanju pravic pacientov po tem zakonu se upoštevajo zlasti naslednja
načela:
- spoštovanje vsakogar kot človeka in spoštovanje njegovih moralnih, kulturnih, verskih,
filozofskih in drugih osebnih prepričanj,
- spoštovanje telesne in duševne celovitosti ter varnosti,
- varstvo največje zdravstvene koristi za pacienta, zlasti otroka,
- spoštovanje zasebnosti,
- spoštovanje samostojnosti pri odločanju o zdravljenju,
- spoštovanje osebnosti in dostojanstva tako, da nihče ni socialno zaznamovan zaradi
svojega zdravstvenega stanja in vzrokov, posledic ter okoliščin tega stanja ali
zdravstvene obravnave, ki jo je bil zaradi tega deležen
kopriwa ::
Kvatebrigic je izjavil:
Kje si ti stabilni genij, za šalterjem te čakajo, alo, ne morjo stranke čakat. Katero rešitev nam boš danes naumil med tlako? Ivermectin? Morda vitaminčke?
Tebi je očitno zmanjkalo zdravil. Kar hitro gas v lekarno. Ne rabiš pct.
Ko bo potrebno, bom sigurno stopil do tebe, doktorja za pilule. In za vse ostale mongoloidne nasvete.
Machete ::
Pri nas na firmi so sedaj vsi, ki do sedaj še niso bili, pozitivni. Tako, da kmalu se bo zadeva končala, če bo res pri 90% prekuženosti konec. Še čez zimo potrpimo in potem smo vsi imuni. Dejansko pa pripisujem raznašanje trenutno na račun cepljenih, kar je nemogoče zanikat in v bistvu edini način, da zadeva izveni.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
solatko ::
111111111111 - Moral sem te malo zbost, ker tako reklamiraš eno stran informacij. Nikoli nisem rekel, da naj se kdo ne cepi, zato tudi ne dovolim podobnega pritiska name, ne dovolim zmerjanja in poniževanja, sem prisebna oseba, dovolj razgledana in sposoben poiskat informacije, ki ustrezajo meni, morda še ne širši populaciji. Ko gre z zdravje mi polovičarske informacije najmanj dišijo in se pač odločam med vsemi možnimi variantami.
Tako vehementno navijanje za cepivo, ki ne nudi tistega, kar je bilo na začetku reklamirano, cenzura skeptičnih strokovnjakov, med njimi nekaj nobelovih nagrajencev, me ne more prepričati, da je cepljenje o.k..
Če hočeš normalen dialog, ne smeš in ne moreš izključevati drugačnih mnenj, ker potem je to monolog prepričanega in je brez veze, da sodeluješ v debati.
V takem primeru je potrebno sogovornika malo ustavit in ga malo špiknit, zato copatek in valjarček, brez kakšnih zlobnih namenov.
Kar se pa moje žene tiče, ko si z nekom dolgo časa, je naravno, da nekdo v paru, slej ko prej ostane sam, vendar gre življenje dalje in glede na to, da se celo življenje trudim reševat probleme, pri katerih je rezultat odvisen od mene, za stvari, na katere nimam vpliva se pa ne sekiramd, sem se pač sprijaznil, da proti bolezni ne morem nastopat, zdravili so jo trije odlični onkologi, dva iz LJ in eden iz MB se potrudili, kolikor se je dalo, vendar ni šlo, jaz pa sem se potrudil pri stvareh, ki so bile odvisne samo od mene in poskrbel za njeno čim boljše počutje, na koncu pa sva se lepo poslovila.
Večino žalosti, mi je odnesla s seboj, ostali pa so mi vsi lepi spomini in verjemi, da se jih je v 50 srečnih letih nabralo, vsaj za nadaljnih 50 let.
Za mnoge sem bil copatek, jaz pa sem bil zato srečen, ker se mi je copatkanje še kako izplačalo, drugi pa naj pač živijo v patriarhatu in še naprej grejejo šanke po gostilnah, zato ti predlagam, da copatek ostaneš, če ti vrača v zadostni meri in si v zvezi srečen.
Veš, hitro se zgodi, da srečo kaj ugasne. Življenje je kratko, zato se ne obremenjuj s stvarmi na katere nimaš vpliva, med to spada tudi zagnanost za politiko in njene igrice.
Upam, da sem te s tem potolažil in ti razložil, da tudi kadar sem piker ali celo nesramen, zadaj ni zlobe ali nevoščljivosti.
;-) - Veliko tega oblasti po svetu kršijo, celo s prisilo (zapiranje storitev nekaterim)
PrihajaNodi - Fakenews necepljenih, nič ni res, saj ni v uradnih poročilih.
https://vimeo.com/638831427?ref=em-shar...
Levenuhar, na sociali.
Tako vehementno navijanje za cepivo, ki ne nudi tistega, kar je bilo na začetku reklamirano, cenzura skeptičnih strokovnjakov, med njimi nekaj nobelovih nagrajencev, me ne more prepričati, da je cepljenje o.k..
Če hočeš normalen dialog, ne smeš in ne moreš izključevati drugačnih mnenj, ker potem je to monolog prepričanega in je brez veze, da sodeluješ v debati.
V takem primeru je potrebno sogovornika malo ustavit in ga malo špiknit, zato copatek in valjarček, brez kakšnih zlobnih namenov.
Kar se pa moje žene tiče, ko si z nekom dolgo časa, je naravno, da nekdo v paru, slej ko prej ostane sam, vendar gre življenje dalje in glede na to, da se celo življenje trudim reševat probleme, pri katerih je rezultat odvisen od mene, za stvari, na katere nimam vpliva se pa ne sekiramd, sem se pač sprijaznil, da proti bolezni ne morem nastopat, zdravili so jo trije odlični onkologi, dva iz LJ in eden iz MB se potrudili, kolikor se je dalo, vendar ni šlo, jaz pa sem se potrudil pri stvareh, ki so bile odvisne samo od mene in poskrbel za njeno čim boljše počutje, na koncu pa sva se lepo poslovila.
Večino žalosti, mi je odnesla s seboj, ostali pa so mi vsi lepi spomini in verjemi, da se jih je v 50 srečnih letih nabralo, vsaj za nadaljnih 50 let.
Za mnoge sem bil copatek, jaz pa sem bil zato srečen, ker se mi je copatkanje še kako izplačalo, drugi pa naj pač živijo v patriarhatu in še naprej grejejo šanke po gostilnah, zato ti predlagam, da copatek ostaneš, če ti vrača v zadostni meri in si v zvezi srečen.
Veš, hitro se zgodi, da srečo kaj ugasne. Življenje je kratko, zato se ne obremenjuj s stvarmi na katere nimaš vpliva, med to spada tudi zagnanost za politiko in njene igrice.
Upam, da sem te s tem potolažil in ti razložil, da tudi kadar sem piker ali celo nesramen, zadaj ni zlobe ali nevoščljivosti.
;-) - Veliko tega oblasti po svetu kršijo, celo s prisilo (zapiranje storitev nekaterim)
PrihajaNodi - Fakenews necepljenih, nič ni res, saj ni v uradnih poročilih.
https://vimeo.com/638831427?ref=em-shar...
Levenuhar, na sociali.
Delo krepa človeka
Pithlit - Ti ne privoščim, da bi kdorkoli v tvoji družini umiral na tak način, kot je moj dragulj (iz 54kg na 28kg in to gledaš doma, vsak dan 1 1/2 leto) res se ti iskreno zahvaljujem za tvojo vzpodbudo, po navadi se želje vrnejo večkratno. Hvala, bodi dobro in drži se kleti.
Delo krepa človeka
111111111111 ::
PrihajaNodi je izjavil:
A tako kot se cepite da boste precepljeni kot Danska in Singapur? Das masko gor tudi na wcju? Je kljucnih 14 dni ali kaj vec?
Seveda dam masko gor na WC-ju, tam je pa sploh koristna. Se vidi da nimaš pojma.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Hodim po trgovini prejle, penzionerji rinejo en v drugega in vame na blagajni. Gospod 75 let kar v moj vrat rine in diha skor, še ko plačujem mi stoji skoraj na nogah, da sem mu reku, če me misli pohodit.. Katastrofa. Testirali bomo pa neke otročke...
Kamen na kamen palača, maska na pct....nova normala. Pravijo, da se žaba počasi kuha.
Tako je, antivaxerje bomo počasi stisnili v kot in jih pocepili.
PrihajaNodi je izjavil:
aha hvala, ja tam je res najvec bacilov, samo ce je ze tako se gre do konca in se ma masko povsod tudi ko spis. Da ne boste polovicarji.
Nodiju se počasi meša. :) Sedaj je proti vsemu. Kamlu bo zahteval, da ukinemo avtomobile, elektriko, vodo, ker je vse zarota. VSE. VSE.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Miki N ::
Hodim po trgovini prejle, penzionerji rinejo en v drugega in vame na blagajni. Gospod 75 let kar v moj vrat rine in diha skor, še ko plačujem mi stoji skoraj na nogah, da sem mu reku, če me misli pohodit.. Katastrofa. Testirali bomo pa neke otročke...
Nekaterim je take kriza precej dobro odmaskirala prikrito mizofobijo. Je bila vedno prisotna, samo zdaj je kao legit. Ja tako je to v človeški družbi, so kar ene ogabne face okrog.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
PrihajaNodi je izjavil:
kaj pa ce stroka ugotovi da wc kaslja?
Prihajo gospodarji zdravja
https://ibb.co/h9kk4qH
14 dni je kljucnih
A niso to naši gospodarji zdravja? Ti imaš svoje v romuniji, kjer moraš nosit maske na prostem. Pri nas ni treba.
Sej solatkova žena je enkrat živa, drugič pa mrtva. Odvisno pod katero rebro ga argumenti žoknejo. Tudi solatko je en navaden trol. Ne sicer nodijevega kalibra ampak...
Kaj čmo takle imamo. Solatkotu in Nodiju se že meša, ker ju počasi stiskamo v kot in se bosta cepila.
Evo končno ena rešitev za vse ki vam je tale Ronca že močno načela živce, se pa še ne čutite za na odpad:
https://arstechnica.com/science/2021/10...
Dva v enem! Bosta zadevo polnila Džonsona?
Vidim da si vmes diplomiral na medicini. Ampak brati v angleščini pa še vedno ne znaš brati.
Ko ti bodo vmešali anti-depresante (v vodo, hrano, tobak) boš drugače razmišljal - kar naenkrat boš vesel in zadovoljen.
Tako kot ti.
PrihajaNodi je izjavil:
Zastonj ze, samo ce nimam pctja ne morem do njega. Mogoce bodo dajal to v izolacijskih kampih? Se tam sme kadit? A kdo ve kaksni so pogoji v teh kampih v Avstraliji. Lahko bi uporabili tiste izpred let za begunce.
Neuradno, precepljeni studentje medicine v karanteni:
https://ibb.co/5vM1XYB
Naslednjih 14 dni je kljucnih
Spet pobiramo relevantne informacije iz facebooka. :D
Zgodovina sprememb…
111111111111 - Moral sem te malo zbost, ker tako reklamiraš eno stran informacij. Nikoli nisem rekel, da naj se kdo ne cepi, zato tudi ne dovolim podobnega pritiska name, ne dovolim zmerjanja in poniževanja, sem prisebna oseba, dovolj razgledana in sposoben poiskat informacije, ki ustrezajo meni, morda še ne širši populaciji. Ko gre z zdravje mi polovičarske informacije najmanj dišijo in se pač odločam med vsemi možnimi variantami.
Nič od zgoraj naštetega ne drži. Bil si konkretno nesramen in agresiven. Kar pa seveda za antivaxerje ni nič nenavadnega. Tako da v mojih knjigah si tam nekje kot Nodi. Še enkrat ti priporočam tablete za depresijo. Nujno jih rabiš. Tvoj način govora, nakazuje na prve zgodnje znake. Sedaj psihiater še lahko pomaga.
Žal ti širiš informacije, ki niso podprte z nobnenimi dejstvi. Recimo: še sedaj ne vemo kdo je fantastični slavni imunolog iz Harvarda, ki ima toliko povedati proti cepivom.
Nekaterim je take kriza precej dobro odmaskirala prikrito mizofobijo. Je bila vedno prisotna, samo zdaj je kao legit. Ja tako je to v človeški družbi, so kar ene ogabne face okrog.
Aha, to si zjutraj gledal v ogledalu? :D
Zgodovina sprememb…
Dude, ne samo zaradi bacilov, da rine vame dobesedno na 5 CM, dami dobesedno sotji na čevljih, mi je šlo na kurac že davno pred tvojo diagnozo. Zdaj pa sploh, ker je mojster penzioner ogrožen like 100x bolj od mene, trepetamo in kasiramo backslap pa mladinci in naši otroci. Noja otročki bojo še odplačevali Janezove 'delamo dobro' in ves ta nagravžen vaučer in nagradni puf.
Miki N ::
Nekateri ste dejansko postali v vseh teh mesecih preprosto ... ljudomrzni - saj ste bili že prej, samo zdaj je kao "dovoljeno". Kužni DIHAJOČI starci v trgovinah, nori antivakserji in predvsem zelo zelo veliko idijotov - vi pa med to golaznijo. Sedaj je uradno - PRAV imate. Ni več duševna bolezen.
"Oprostite, što dišem, neću nikad više."
-- Hladno Pivo
"Oprostite, što dišem, neću nikad više."
-- Hladno Pivo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Jaz sem do ljudi že od vedno ljudomrzen, drugače se ne bi na ST toliko zadrževal.
Pa ne pozabit, da se otroci ne smejo objemat v šoli in igrat, ne smejo si stvari sposojat en od drugega. NE SMEJO SE IGRAT med sabo! Ne pozabit tega, ko zagovarjaš zalizovanje starejših občanov na blagajni.
Pa ne pozabit, da se otroci ne smejo objemat v šoli in igrat, ne smejo si stvari sposojat en od drugega. NE SMEJO SE IGRAT med sabo! Ne pozabit tega, ko zagovarjaš zalizovanje starejših občanov na blagajni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
111111111111 - Depresije nimam, ker sem imun nanjo, sem cepljen. To mi je ponudila tudi moja zdravnica, ko je videla ženino kartoteko.
Jaz preberem naziv osebe, pomemben mi je pa članek, povej ti imena in priimke vseh, ki so te prepričali v cepljenje ali je bilo dosti eno mnenje (ne bom omenjal čigavo, da ne boš spet užaljen). Nasprotnih informacij je kolikor hočeš, tistih, ki bi dejansko prepričali, pametnega človek v cepljenje pa ne vidim.
Povej mi eno dokazano dobro lastnost cepiva razen greenpass-a, eno samo, ne prosim več.
Predvsem pa so informacije, ki jih širijo agitprop, pomanjkljive in zavajajoče, resnične podatke iz ustanov, v katerih zdravijo bolnike, se ne posreduje, če pa kaj slučajno pride ven, je pa takoj proglašeno za fakenews in tako bo, dokler sam ne občutiš tega ali pa se potrudiš in pridobiš tudi nasprotna mnenja.
Miki N - Zakaj ljudomrzni, če zahtevamo, da se ljudje držijo protokolov, ki dokazano preprečujejo, oziroma zmanjšujejo možnost okuž, z vsemi respiratornimi virus-i. Jaz sem še v službi, nagnal vsakega, ki je smrkal in kihal na delovnem mestu, da naj gre domov, ne pa širt gripe po firmi. V enem tednu, nas je bila potem večina doma zaradi gripe. Machete ima prav, ne bližaj se mi na manj kot 1,5m, ko kar razsaja. Misliš, da so imele bolnice zaprto obiske zaradi fašizma ali zaradi varovanja pacientov na oddelkih, ob vsakoletni epidemiji gripe?
Jaz preberem naziv osebe, pomemben mi je pa članek, povej ti imena in priimke vseh, ki so te prepričali v cepljenje ali je bilo dosti eno mnenje (ne bom omenjal čigavo, da ne boš spet užaljen). Nasprotnih informacij je kolikor hočeš, tistih, ki bi dejansko prepričali, pametnega človek v cepljenje pa ne vidim.
Povej mi eno dokazano dobro lastnost cepiva razen greenpass-a, eno samo, ne prosim več.
Predvsem pa so informacije, ki jih širijo agitprop, pomanjkljive in zavajajoče, resnične podatke iz ustanov, v katerih zdravijo bolnike, se ne posreduje, če pa kaj slučajno pride ven, je pa takoj proglašeno za fakenews in tako bo, dokler sam ne občutiš tega ali pa se potrudiš in pridobiš tudi nasprotna mnenja.
Miki N - Zakaj ljudomrzni, če zahtevamo, da se ljudje držijo protokolov, ki dokazano preprečujejo, oziroma zmanjšujejo možnost okuž, z vsemi respiratornimi virus-i. Jaz sem še v službi, nagnal vsakega, ki je smrkal in kihal na delovnem mestu, da naj gre domov, ne pa širt gripe po firmi. V enem tednu, nas je bila potem večina doma zaradi gripe. Machete ima prav, ne bližaj se mi na manj kot 1,5m, ko kar razsaja. Misliš, da so imele bolnice zaprto obiske zaradi fašizma ali zaradi varovanja pacientov na oddelkih, ob vsakoletni epidemiji gripe?
Delo krepa človeka
111111111111 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
kaj pa ce stroka ugotovi da wc kaslja?
Prihajo gospodarji zdravja
https://ibb.co/h9kk4qH
14 dni je kljucnih
A niso to naši gospodarji zdravja? Ti imaš svoje v romuniji, kjer moraš nosit maske na prostem. Pri nas ni treba.
Sej solatkova žena je enkrat živa, drugič pa mrtva. Odvisno pod katero rebro ga argumenti žoknejo. Tudi solatko je en navaden trol. Ne sicer nodijevega kalibra ampak...
Kaj čmo takle imamo. Solatkotu in Nodiju se že meša, ker ju počasi stiskamo v kot in se bosta cepila.
Evo končno ena rešitev za vse ki vam je tale Ronca že močno načela živce, se pa še ne čutite za na odpad:
https://arstechnica.com/science/2021/10...
Dva v enem! Bosta zadevo polnila Džonsona?
Vidim da si vmes diplomiral na medicini. Ampak brati v angleščini pa še vedno ne znaš brati.
Ko ti bodo vmešali anti-depresante (v vodo, hrano, tobak) boš drugače razmišljal - kar naenkrat boš vesel in zadovoljen.
Tako kot ti.
PrihajaNodi je izjavil:
Zastonj ze, samo ce nimam pctja ne morem do njega. Mogoce bodo dajal to v izolacijskih kampih? Se tam sme kadit? A kdo ve kaksni so pogoji v teh kampih v Avstraliji. Lahko bi uporabili tiste izpred let za begunce.
Neuradno, precepljeni studentje medicine v karanteni:
https://ibb.co/5vM1XYB
Naslednjih 14 dni je kljucnih
Spet pobiramo relevantne informacije iz facebooka. :D
Dobro jutro. Naslednjih 14 dni je kljucnih
Bolnice pokajo po sivih samo da se pocepi otroke:
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Goran's Blog ::
Dejmo dejmo koliko prebolelih je bilo ponovno bolnih in v bolnišnicah ?
Koliko pa je teh cepljenih...
Goran's Blog je izjavil:
Tolikor kolikor puklasti, pardon stroka reče. Bo že držalo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Jaz sem že 2 tedna v stiku z sedaj okuženimi v karanteni (5 različnih ljudi, daleč od pravilne prakse distanciranja in maskiranja). Ne zbolim, ker sem prebolel. Uradno nimam PCTja, ker mi ga stroka ne prizna :)
Testiram se sam stalno.
Testiram se sam stalno.
TESKAn ::
Goran's Blog je izjavil:
Kok od onih, ki so prebolevali, je končalo na britofu?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Jaz sem že 2 tedna v stiku z sedaj okuženimi v karanteni (5 različnih ljudi, daleč od pravilne prakse distanciranja in maskiranja). Ne zbolim, ker sem prebolel. Uradno nimam PCTja, ker mi ga stroka ne prizna :)
Testiram se sam stalno.
Po vsej verjetnosti pač nisi želel, da bi ti eno majhno palčko vtaknili v noska in ti dokazali okužbo (če je bila ta simptomatska, se ve). 10 minut pa bi imel priznan PCT. Tvoja pot, tvoje posledice.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kopriwa ()
ena mejhna palčka v noska, ena mejhna špikica, maskota ali maskica...14 dni pa je ključnih
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Briga me za PCT, še manj za tvoje interpretacije. Živim svobodno, ker mi ne bo zapornik diktiral kam in kdaj grem lahko. Upoštevam pa znastvena priporočila in dognanja.
Goran's Blog ::
Goran's Blog je izjavil:
Kaj sprašuješ neumnosti.
To statistiko imaš, kje ja pa statistika za moje vprašanje ? Koliko je že 95% je bilo starejših od 75 let al nekaj takega ki so končali na britofu.
RedDrake ::
Goran's Blog je izjavil:
V populaciji mlajši od 65 let, zelo malo.
~330 od okoli 256.000 potrjenih prebolevnikov. Jasno, potem je tu še zelo verjetno kakšnih 100.000 do 250.000 nepotrjenih prebolevnikov iz istih starostnih skupin. Od tega jih je _VELIKO_ takih, ki so bili na poti v krtovo deželo že pred 'ronco.
Če pa te zanima za oskrbovance DSO-jev, potem pa približno vsak drugi do tretji.
Ampak mi znamo hebat v glavo 16 letnike z retardiranimi ukrepi, ne znamo pa skomunicirati, da se naj starejši od ~60-65 let cepijo, ker imajo tam že verjetnost za matildo dovolj veliko.
Pa ko po TV, potem ko je že mesece znano, da par mesecev stari precepljenci takorekoč enako uspešno širijo okoli indijsko kugo (aka delta sev), še vedno opravičuješ zgoraj omenjeno hebanje 16 letnikov v glavo s tem da bodo "zaščitili svojo babico", potem je to res samo še za v epizodo top lista nadrealista.
PrihajaNodi je izjavil:
ena mejhna palčka v noska, ena mejhna špikica, maskota ali maskica...14 dni pa je ključnih
Romunija, obljubljena dežela, ma tam zdravstveni sistem deluje. Lol, kaki pofl.
PrihajaNodi je izjavil:
Romunija, obljubljena dežela, ma tam zdravstveni sistem deluje. Lol, kaki pofl.
Bo treba s palčkicami kmalu testirati tiste, ki so rokavčke zavihaljali
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Buggy ::
- povecas si moznosti za blazji potek bolezni ko/ce dobis virus
- zmanjsas moznosti okuzbe sebe in posledicno drugih
- pripomores k skupni vecji precepljenosti, kar se posredno odraza v druzbi (ukrepi), katere del si
- ne zapravljas lastnega in/ali drzavnega denarja za teste
- nisi del antivaxtrolltardov tipa Nodi in vedno lahko vsakemu pogledas v ksiht
no pa seveda se postranske ugodnosti:
- imas 5G modem vgrajen in imas dostop do p0rnhuba tudi v najglobji luknji, kjer verjetno antivax prebiva
- shekas nanorobotke, ki jih imas v krvi in te naredijo pametnega k Einstein in fatalno lepega - baje je .apk ze na partisu
- ponoci ne rabis prizigat luci, ker ze soba seva mint-zeleno
- Z Bilijem in ostalimi cepljenimi imas constantno peer to peer povezavo in ne rabis uporabljat messingerjev al pa telefona za komunikacijo...that is so 2019
Zdej pa moram it, ker mi kot cepljenemu integrirana telemetrija, preko ocesnega zrkla kaze, da sem presegel nastavljen cas za ukvarjanje z idioti, ce ne bom hitro koncal, mi bo zacel uc trzat...ajd cao picke!
- imas 5G modem vgrajen in imas dostop do p0rnhuba tudi v najglobji luknji, kjer verjetno antivax prebiva
- shekas nanorobotke, ki jih imas v krvi in te naredijo pametnega k Einstein in fatalno lepega - baje je .apk ze na partisu
- ponoci ne rabis prizigat luci, ker ze soba seva mint-zeleno
- Z Bilijem in ostalimi cepljenimi imas constantno peer to peer povezavo in ne rabis uporabljat messingerjev al pa telefona za komunikacijo...that is so 2019
Ja, smo že tu
https://www.theguardian.com/technology/...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Goran's Blog je izjavil:
Največ tistih, ki jih je v kremplje dobilo naše skrumpirano zdravstvo. Nekaj pa tudi, ker niso bili upravičeni do zdravniške oskrbe v bolnišnici in so se zadušili po DSOjih.
Medtem se v zdravstvu še naprej dogajajo posli:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...
Tako, mimo potke, ena anekdota iz mamine službe (je trgovka v verigi trgovin, kjer se prodaja barve, lake, ipd ...).
Prejšnjo soboto so imeli inventuro.
V eni od poslovalnic, kjer delajo štirje, je prišel na delo en smrkav. Ker so vsi cepljeni, jasno brez mask.
V ponedeljek je ugotovil da ima 'ronco. Do danes so že vsi štrije na bolniški z 'ronco. Dodatno je šel danes še en, ki je začel v ponedeljek v tisti enoti nadomeščati bolnega. Direktor je prišel včeraj mimo in v vseh poslovalnicah _VSEM_ delil hitre teste, da naj se testirajo vsak dan. Cepljeni so skoraj vsi s samo par izjemami.
Tudi kapital razume, da če ti zbolijo vsi delavci na enkrat, potem so birokratske ugotovitve tipa "cepljenim ni potrebno v karanteno", ali pa "cepljenim se ni potrebno testirati, če imajo simptome pa naj gredo na PCR" zgolj še ena od idiotskih ugotovitev preplačanih birokratov, ki kradejo zrak in denar.
Prejšnjo soboto so imeli inventuro.
V eni od poslovalnic, kjer delajo štirje, je prišel na delo en smrkav. Ker so vsi cepljeni, jasno brez mask.
V ponedeljek je ugotovil da ima 'ronco. Do danes so že vsi štrije na bolniški z 'ronco. Dodatno je šel danes še en, ki je začel v ponedeljek v tisti enoti nadomeščati bolnega. Direktor je prišel včeraj mimo in v vseh poslovalnicah _VSEM_ delil hitre teste, da naj se testirajo vsak dan. Cepljeni so skoraj vsi s samo par izjemami.
Tudi kapital razume, da če ti zbolijo vsi delavci na enkrat, potem so birokratske ugotovitve tipa "cepljenim ni potrebno v karanteno", ali pa "cepljenim se ni potrebno testirati, če imajo simptome pa naj gredo na PCR" zgolj še ena od idiotskih ugotovitev preplačanih birokratov, ki kradejo zrak in denar.
TheBlueOne ::
Največ tistih, ki jih je v kremplje dobilo naše skrumpirano zdravstvo. Nekaj pa tudi, ker niso bili upravičeni do zdravniške oskrbe v bolnišnici in so se zadušili po DSOjih.
Vecino bolnikov vseh bolezni, kateri zaradi bolezni tudi umrejo, dobi pred smrtjo v kremplje zdravstvo. Zakaj ne gredo vmes raje lokalnim vracem bos pa verjetno znal povedati ti.
feryz ::
"Britanska študija: Dvakrat cepljeni lahko širijo okužbo v svojem gospodinjstvu"
Taki teksti ali take raziskave se mi zdijo kot bi se resnično norca delali iz sebe.
Vsi ljudje vedo da je tako, stroka pa počaka na raziskave, ki jim morajo potrditi, da virus lahko skoči iz bolnega cepljenega (drugače se niti ne ve, da je okužen), na ostale v družini ali okolici.
Jebeš, ampak resnično jebeš, tako stroko. Ki rabi mesece in leta, da ugotovi iz avijona vidno dejstvo. Potem jim pa sploh še kaj verjemi!?
Taki teksti ali take raziskave se mi zdijo kot bi se resnično norca delali iz sebe.
Vsi ljudje vedo da je tako, stroka pa počaka na raziskave, ki jim morajo potrditi, da virus lahko skoči iz bolnega cepljenega (drugače se niti ne ve, da je okužen), na ostale v družini ali okolici.
Jebeš, ampak resnično jebeš, tako stroko. Ki rabi mesece in leta, da ugotovi iz avijona vidno dejstvo. Potem jim pa sploh še kaj verjemi!?
"Britanska študija: Dvakrat cepljeni lahko širijo okužbo v svojem gospodinjstvu"
Pa sploh razumes kaj pise? Ve se, da imas manjso moznost, da siris virus, ce si cepljen. Ampak ker nobeno cepljenje ni 100% je takim, ki zadeve slabo razumejo treba posebej povedati, da se vedno lahko koga okuzis.
Nevem za večino vem pa za primer, ko je sodelavec šel na pregled v UKC CE s skuterjem Junija- pozitiven na kovid, pregledali bi ga naj kar v nekem šotoru. Bil je "dober" počutil se je ok, vrjetno drugače nebi šel s skuterjem.
Vrnil se je Avgusta, še danes je v bolniški in nezna razložiti kaj je šlo narobe, bil je intubiran in v umetni komi. Kaj se je dogajalo se ne spomni. Danes preklinja dan ko je šel tja.
Aleš je danes živ.
Vrnil se je Avgusta, še danes je v bolniški in nezna razložiti kaj je šlo narobe, bil je intubiran in v umetni komi. Kaj se je dogajalo se ne spomni. Danes preklinja dan ko je šel tja.
Aleš je danes živ.
TheBlueOne je izjavil:
Vecino bolnikov vseh bolezni, kateri zaradi bolezni tudi umrejo, dobi pred smrtjo v kremplje zdravstvo. Zakaj ne gredo vmes raje lokalnim vracem bos pa verjetno znal povedati ti.
Njegov point, ki si ga zelo verjetno namerno spregledal (ali pa na dejstvo že prikladno pozabil), je bil, da je v lanskem morilskem drugem valu nezanemarljivo malo smrtnih žrtev COVIDa, le-tega staknilo ravno v bolnišnicah. Aka, prišli so brez COVIDa, odšli pa so potem z nogami naprej kot žrtve te novodobne črne kuge.
TheBlueOne je izjavil:
Njegov point, ki si ga zelo verjetno namerno spregledal (ali pa na dejstvo že prikladno pozabil), je bil, da je v lanskem morilskem drugem valu nezanemarljivo malo smrtnih žrtev COVIDa, le-tega staknilo ravno v bolnišnicah. Aka, prišli so brez COVIDa, odšli pa so potem z nogami naprej kot žrtve te novodobne črne kuge.
Kako pa to ves? Imas direktno linijo do virusa, da ti pove kje se je kdo okuzil? Glede na to, da se je testiralo ogromno ljudi, verjetno v bolnicah, je tudi jasno, da bo dober del le teh slej kot prej tudi zbolel. Ce nas gre jutri 50% zaplesati tango na strehe, bo tudi dober del teh imel slej kot prej korono. Taki kot ti pa se boste sprasevali, ce je krivo, da so splezali na streho ali pa, ker so plesali tango.
Dokler nimas kakovostnih preverljivih stevilk tezko poves kaj pametnega.
Unchancy ::
Goran's Blog je izjavil:
Medtem se v zdravstvu še naprej dogajajo posli:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...
Šaljivec. Glede na trditev, da tisti “ki jih je v kremplje dobilo naše skorumpirano zdravstvo”, je trditev da tisti ki “ niso bili upravičeni do zdravniške oskrbe v bolnišnici in so se zadušili po DSOjih.” napačna, ane? Po tvoji logiki je drugo pozitivno glede na prvo. Ampak saj vemo, logika in “argumenti” nekaterih bivajo v ločenih vesoljih.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Unchancy ()
V bistvu je vseeno ali se zadušiš v DSO ali na intenzivni, vrjetno je v komi bolj humano...nevem. vem pa da nase zdravstvo pridela najvec trupel dalec naokoli.
Unchancy ::
V bistvu je vseeno ali se zadušiš v DSO ali na intenzivni, vrjetno je v komi bolj humano...nevem. vem pa da nase zdravstvo pridela najvec trupel dalec naokoli.
You can’t have cake and eat it.
Škoda časa za ta režimski forum.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
TheBlueOne je izjavil:
Kako pa to ves? Imas direktno linijo do virusa, da ti pove kje se je kdo okuzil? Glede na to, da se je testiralo ogromno ljudi, verjetno v bolnicah, je tudi jasno, da bo dober del le teh slej kot prej tudi zbolel. Ce nas gre jutri 50% zaplesati tango na strehe, bo tudi dober del teh imel slej kot prej korono. Taki kot ti pa se boste sprasevali, ce je krivo, da so splezali na streho ali pa, ker so plesali tango.
Dokler nimas kakovostnih preverljivih stevilk tezko poves kaj pametnega.
Bil je nek članek (na rtvslo?), enkrat tekom drugega vala. Če izbrskam, prilepim.
Ja, dokler nimaš kakovostnih številk težko poveš kaj pametnega.
Dajva it čez par dejstev:
- v prejšnjem tednu je bilo v prvih štirih dneh (pon-čet) potrjenih 2550 okužb pri polno zaščitenih cepljenih osebah. To predstavlja 33% delež vseh potrjenih okužb
- cepljene se napoti na PCR test, ČE imajo simptome
- necepljene se napoti na PCR test, tudi če nimajo simptomov (bližnji stik, pozitiven HAGT, ...)
- če bi bila verjetnost za okužbo pri cepljenih in necepljenih enaka, bi (glede na starostno strukturo potrjenih primerov) bila pričakovana vrednost pozitivnih cepljenih oseb 46%. (malce razlage, relativno veliko potrjenih primerov je v 0-15 starostih, kjer je precepljenost blizu 0, zelo dobro zastopane so tudi starostne skupine ki so slabše precepljene tam do ~45 let)
Sedaj pa iz teh dejstev "oceni" ali "izračunaj", za koliko dejansko cepljenje zmanjša možnost okužbe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RedDrake ()
sbawe64 ::
Nevem za večino vem pa za primer, ko je sodelavec šel na pregled v UKC CE s skuterjem Junija- pozitiven na kovid, pregledali bi ga naj kar v nekem šotoru. Bil je "dober" počutil se je ok, vrjetno drugače nebi šel s skuterjem.
Aleš je danes živ.
Saturacija kisika ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Kdo pa jih bo, ce ne zdravstvo? Razen nesrec in vojn je bolj malo konkurence. Pa se tisti od nesrec in vojn pogosto pred smrtjo pridejo se do zdravstva.
TESKAn ::
Goran's Blog je izjavil:
V populaciji mlajši od 65 let, zelo malo.
~330 od okoli 256.000 potrjenih prebolevnikov. Jasno, potem je tu še zelo verjetno kakšnih 100.000 do 250.000 nepotrjenih prebolevnikov iz istih starostnih skupin. Od tega jih je _VELIKO_ takih, ki so bili na poti v krtovo deželo že pred 'ronco.
Če pa te zanima za oskrbovance DSO-jev, potem pa približno vsak drugi do tretji.
Ampak mi znamo hebat v glavo 16 letnike z retardiranimi ukrepi, ne znamo pa skomunicirati, da se naj starejši od ~60-65 let cepijo, ker imajo tam že verjetnost za matildo dovolj veliko.
Pa ko po TV, potem ko je že mesece znano, da par mesecev stari precepljenci takorekoč enako uspešno širijo okoli indijsko kugo (aka delta sev), še vedno opravičuješ zgoraj omenjeno hebanje 16 letnikov v glavo s tem da bodo "zaščitili svojo babico", potem je to res samo še za v epizodo top lista nadrealista.
Ok, se pravi ronca je ob ~500.000 primerih poskrbela za ~330 mrtvih (66/100k). In pravte, da je to bolje, kot se cepit, kjer je statistika ~2 mrtva na ~1.000.000 primerov (0,2/100k). Oz. če vzamemo samo johnsona in kolk, 100.000 ki se jih je cepilo s tem, imamo 2/100k.
In potem antivaxi resno predlagate ljudem, da je bolje prebolet in imet 66/100k možnost smrti, kot se it cepit in imet 2/100k (oz. 0,2/100k) možnost smrti. Best logic.
Sedaj pa iz teh dejstev "oceni" ali "izračunaj", za koliko dejansko cepljenje zmanjša možnost okužbe.
33% je prišlo iz 50% cepljenih, 66% pa iz 50% necepljenih. Na uč maš tko 2x manjšo šanso fasat ronco, če si cepljen. Če pa damo ven še ~500k prebolevnikov, za katere trdite, da majo boljšo zaščito od cepljenih in torej sigurno niso fasal ronce, je pa še boljše. Za cepljenje.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
TheBlueOne je izjavil:
Te stevilke so znane, upostevajov vec faktorjev, vecje skupine ljudi itn. Ce si hoces racunati sam, bos moral iti delati tja, kjer to racunajo.
Večje skupine ljudi?
Večje kot 15.000 novih vsak teden? Enakomerno porazdeljene po starostnih skupinah, geografskih lokacijah, ....?
In ja, številke so znane, 90% učinkovitost.
Nekje na nivoju številk kot os 65W TDP CPU-jev, ki rabijo 750W napajalnike in hladilnike za 150W ali pa porabe 3L/100km na mešanem ciklu za nek random korejski avto, ...
Laboratorijski testi vse prenesejo. Sploh če je še dobiček v igri.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 64012 (52317) | D3m |
⊘ | S 1. novembrom zaostreni ukrepi za zajezitev okužb (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12143 (10368) | Invictus |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 246401 (225486) | Conini |